Şimdi Ara

Tak Gez Lens Tavsiyeleri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BLoWeR

Ben kullandım ve şimdiye kadar kullandığım er berbat lensdi 18-135 ...

Ha internetteki test sitelerine bakacaksak, al o zaman, bak bakalım "verdict" kısmında ne demiş... Ha Ken Rockwell gibi aldım kullandım gayet de güzel denmez... Adam akıllı test yaparsın sonucu yazarsın.

http://www.photozone.de/canon-eos/462-canon_18135_3556is?start=1
    @Ohzman

İşte diyorum zaten berbat değil ki o bile 5 üzerinden 2 vermiş :).

1-2 stop kısınca da kullanılabilir demiş.

Sizin yazı yerden yere vurmuş da lensi merak ettim öyle baktım. Yoksa kullanmadım ama 1-2 deneme çekimi yaptım sadece.

• takılmayın bu testlere, hiç kimse elindeki lens ve makinayla çektiklerini teste sokup bakmıyor...
    aradaki fark nedir diye kendinizi heder etmeyin, fotoğraf çekmekten zevk alıyorsanız yeterli, çektikleriniz dünyayı/insanlığı kurtarmayacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

quote:

18-135 Canon'un ürettiği en dandik lenslerden birisidir. Kullanmadan git bunu al diye önerilmez. Kullanan adam da bunu önermez zaten! Öneriyorsa da bu işi bilmiyordur! Ayrıca bizde bu hastalık herhalde, kullanmayıp, hakkında atıp tutmak...
    Sigma 17-70mm 2.8-4 OS HSM olanı çok güzel bir lensdir, Hem 1:2 gibi makro çeker hem de keskinlik ve açı olarak Crop gövdelerde f/p olarak rakipsizdir. 750 tl gibi çok temiz 2. elleri bulunabilir. Size bu lensi tavsiye ederim.

O paraya aldığın lensten ne bekliyorsun? Segmentine göre en iyi lenslerden birisi 18-135. Nadiren de olsa kullanıyorum. Bunun yanında bir çok lens ve body de kullanıyorum. Amatör birisi için tak gez olarak alınabilecek son derece mantıklı bir lens. Fiyatı da çok uygun. Kalitesi de diğer amatör lenslerden daha kötü değil. Doğru ellerde olduğu takdirede para bile kazandıran bir lens. Bu yorumu yaptığına göre de işi sen bilmiyorsun.

"O paraya ladığın lensden ne bekliyorsun?" sorusu 18-135 in dandik bir lens olduğu gerçeğini değiştirmez. Hatta benim yazdığım ve sizin beğenmediğiniz yorumumu destekler niteliktedir.

O lense para verip alınmaz! Kit olarak gelirse amenna...Size de kit olarak gelmiştir muhtemelen... Kenarda atılı duran bir lensdir. Buraya sırf yorum yazmış olmak için, yorum yazmayın. 2. eli 700 tl civarında satılan Sigma 17-70 os HSM süper kalite bir lens olmasa da kullanım alanı ve IQ göz önünde bulundurulduğunda 18-135 den kat be kat iyidir... Bu lense para verilir alınır ama 18-135 e para verilip alınmaz!

18-135 iyidir demek burda insanları yanlış yönlendirmektir ve ekipmanlar hakkında bilginiz olmadığını gösterir... Boş konuşmayınız lütfen...

Ekipmanlar hakkında bilgim yokmuş demek... Evet kit olarak aldım ancak para verilip de alınabilir. Kullandıklarımın içinde en kötü lens, evet ama bu lensin çok rezalet olduğu anlamına kesinlikle gelmez. Ayrıca kullandığım diğer lenslerin tamamı canon L serisi. Bu zoom aralığında bu paraya daha iyi bir lens var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.