beyler yaklaşık 4-5 gün oldu heralde takas topicleri actım ve en sonun da +3 rebirt chitin set( kafalık hariç kafalık +7 dd) +1 reverse exp shard +2 reverse shardım oldu takılar da kekuri ring +1 +0 görev belti pp dual dex 9 oldu ama hala kalan itemlerim var onlara da bişeyler alıcam ve 0 dan manese char acıcam şimdi kalan itemlerim enion bow+0 ii +3 ms +2 bunlarla şu anda ne alabilirim takı olarak bu arada +3 ii ye +0 bod teklifi var kabul edimmi
Kabul et hemen düşünme bile bence enion bow ms +2 dursun pot paran olur ms +2 sat suan itemlerin orta derece yani demek istediğim ms +2 ve enion bow +0 satarsan bu takılarından daha iyi takı alamazsın suanlık dursunlar
+3 ii ye bod veriyorsa adam kaçırma bence
ii yi ona wer ama sana solıyım kekuri +1 in yanına +0 kekuri takma gorew yuzugu tak. o kekuri yi de sat baska bıse alırsın
edanada isen verme derim ark dun ii yi 550m e sattı cunkı..
beyler ii yi alıcam adam la önceden de takas yapmıştık şimdi adam iş yerinde akşam 6-7 gibi giriyor o zaman hallederiz
+3 ii yi hemen ver boda karsı
+3 ii yi wer bod a karşı
bende maneste char kasıyorum karusum
itemler
+7 dual shard +7 çitin 4 parça +7 dd +1 dual kekuri +9 dual dex küpe pp veya wp +0 alacza pp alırsak walkriye set wp alırsak walkriye set olmayacak
ws yaparız artık
bod ne ?
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
bod ne ?
aynen bod ne ya?
quote:
Orjinalden alıntı: yeahmesmo
quote:
Orjinalden alıntı: Eddy77
bod ne ?
aynen bod ne ya?
belt of dexterity die bi belt özellikleri hp bonus 50 dex bonus8
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme