s.a öncelikle brava 2001 model ilanda elx(full) diye gösterilmiş ama araç elx değil sx(baz) versiyonudur. bu versiyonların çoğunda abs yoktur yada opsiyoneldir. ayrıca bravaların piyasası 9-11 civardır. 13-14e bravanın yerini alan stilo modelini bulabilirsiniz.
naptın Kerem 9-10 a temiz brava bulmak mümkün değil dökük hurdalar o para... 2000-2001 model düzgün brava ve marealar sx bile olsa 12 nin üzerinde satılıyor...
quote:
Orijinalden alıntı: samet
naptın Kerem 9-10 a temiz brava bulmak mümkün değil dökük hurdalar o para... 2000-2001 model düzgün brava ve marealar sx bile olsa 12 nin üzerinde satılıyor...
mareaların fiyatı biraz daha yüksek tabi çünkü daha fazla tutuluyor sedan olduğu için ve bravaya göre daha fazla özelliği var. 12nin üzerine çıkarsan daha farklı modellerde devreye girer bence ha buarada fiat düşmenı değil aksine dostuyum 5 sene maera 1.6 elx kullanmıştık
bravalar çok hoş araba ama sanki piyasada pek fazla yok gibi yada burada öyle zaten fazlada seçenek yok diğer seçeneklerim 96 una 170 binde üste 1500 lira alıyorum 98 opel corsa üste 3 bine yakın para veriyorum bütçe kısıtlı olmasa evet stilo ve marea da var ama bütçe işte
quote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
quote:
Orijinalden alıntı: samet
mareaların fiyatı biraz daha yüksek tabi çünkü daha fazla tutuluyor sedan olduğu için ve bravaya göre daha fazla özelliği var. 12nin üzerine çıkarsan daha farklı modellerde devreye girer bence ha buarada fiat düşmenı değil aksine dostuyum 5 sene maera 1.6 elx kullanmıştık
ben fiatı kötüledin demiyorum zaten olay o değil internette gözüken fiyatlara aldanmamak gerekiyor... temiz brava arayan arkadaşlarım oldu 23-23 ten aşağı yok... 2000 marea sx lerini 12500-12700 civarına satan tanıdıklarım var... ama arabalar temiz... internete baktığı zaman 10 bine falan marea brava kaynıyor ama arabalar çöp aslında... stilo meselesine gelince 14 e bulunan stilo 1.4 active oluyor... 1.6 dinamik stiloları 16 dan aşağı vermiyorlar temizlerini...
quote:
Orijinalden alıntı: adem0730
bravalar çok hoş araba ama sanki piyasada pek fazla yok gibi yada burada öyle zaten fazlada seçenek yok diğer seçeneklerim 96 una 170 binde üste 1500 lira alıyorum 98 opel corsa üste 3 bine yakın para veriyorum bütçe kısıtlı olmasa evet stilo ve marea da var ama bütçe işte
hocam takastan ziyade müşteri varsa eğer arabayı 3e 5 e bakmadan satın... cebinizde paranız olunca araba almak daha kolay olur...takasta çok güzel arabalar denk gelmiyor genelde... ama müşteri çıkmıyor arabaya derseniz arabalara iyice baktırıp seçin birini... uno takası mantıklı durmuyor diğerlerine bakın...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme