60 lvl master warrioru verip 61 lvl master mage alayımmı(xigenon) warriorda :lupus,+5 glave +6 chitin set mage de:full complete set ,+8 elixir
bu soruyu sorman yanliş ztn kesinlikle deiş senincharda ite denenbişi yoqqi arkadaşin dedii gibi elixirle bilr deişilr
quote:Orjinalden alıntı: aBouT bence hayırr mage var bende gel verem bedava ya sana oyna alma kardeşş resmen zararrrr Mage'i versene.
quote:Orjinalden alıntı: yugimania 60 lvl master warrioru verip 61 lvl master mage alayımmı(xigenon) warriorda :lupus,+5 glave +6 chitin set mage de:full complete set ,+8 elixir ben sana 64 lük mage verem ver o charı bana kardes sen deilimisin cz de super iş yaparsın
quote:Orjinalden alıntı: yugimania 60 lvl master warrioru verip 61 lvl master mage alayımmı(xigenon) warriorda :lupus,+5 glave +6 chitin set mage de:full complete set ,+8 elixir msn ver kanka ben degişiom mageyi
o mesajdaki warrior benim yine kuzen karıştırmış işleri değişmeyeceksin ufuk kimseyle o charı yugimania---->ufuk
quote:Orjinalden alıntı: tony hawk o mesajdaki warrior benim yine kuzen karıştırmış işleri değişmeyeceksin ufuk kimseyle o charı yugimania---->ufuk kardes noluo ya allh allh degişio adam sen charın gercek sahibimisin