yardımcı olalım dedik anlatamadık aynı şeyleri hergün topic şeklinde sormaya başladın bu sefer,ben değerini sana anlattım ama sen anlamadın sanırım sat şunu sende kurtul bizde kurtulalım yeter yahu..
350 Ytl ye rahat gider.
350 ytl ye sen dual MD +8 we favorin +1 alır mısın ?
quote:
Orjinalden alıntı: DieselTRoniC
350 Ytl ye rahat gider.
350 ytl ye sen dual MD +8 we favorin +1 alır mısın ?
ben bunu hergün sölüyorum bu arkadaşa,o bahsettiğin ib +8 etmez ki cb +8 minimum 2 katı ama daha bişi yazmıcam senin yazdıklarına yeter vallahi sat şu cb u en temizi..
quote:
yardımcı olalım dedik anlatamadık aynı şeyleri hergün topic şeklinde sormaya başladın bu sefer,ben değerini sana anlattım ama sen anlamadın sanırım sat şunu sende kurtul bizde kurtulalım yeter yahu..
TAMAM DEĞERİNİ ANLADIM SEN DEDİNKİ BANA BENİM CB +8 İM WARDI shard +8 dual +8 md we rol ile taksa ettim dedim.. BU İTEME XIGENONDA SHARD +8 BİLEM WERMİOLAR .... HER PM DE 150 GB DEYİNCE MİLLET YÜZÜME BAKMIO YTL İLE ZATEN SATILIMIO KAFAM KARISTI İİCENE
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
quote:
TAMAM DEĞERİNİ ANLADIM SEN DEDİNKİ BANA BENİM CB +8 İM WARDI shard +8 dual +8 md we rol ile taksa ettim dedim.. BU İTEME XIGENONDA SHARD +8 BİLEM WERMİOLAR .... HER PM DE 150 GB DEYİNCE MİLLET YÜZÜME BAKMIO YTL İLE ZATEN SATILIMIO KAFAM KARISTI İİCENE
o yazdıklarıma bakarsan bunlar aceleye gelicek itemde değil dedim hatırlarsan ama sen hergün satamadıkca strese girdin yahu,cb +8 bu boru değil he dedimmide satılmaz sen al o itemleri +8 ib satan adama git bak sana satcakmı +8 ib u ki elindeki cb +8 yahu oyunda sayılı bir item...bekle patlama işte 1 hafta sonra satıver.
quote:
Orjinalden alıntı: dj_sAkfA
quote:
kardes her gün aynı topici açıyosun oyuna devam etceksen et etmiceksen etme ytl ile sat yhaf
BURASI PAYLAŞIM WE YARDIMLAŞMA FORUMU DEİLMİ
arkadaşım burası paylaşım foruma diyelim de her günde insan bi topic açmazki ama tartışmayalım boşver
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme