Şimdi Ara

Takas Botlari Hakkinda Yardimci Olurmusunuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar item birlestirme yada parcalama botlari varmi . Varsa nasil kullanilir yardimci olurmusunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim ...

• blade99x B kullanıcısına yanıt
    https://steamcommunity.com/id/Elmagnar

diğer botlarında linki profilde var , benim bildiğim en popüler bot bu kuralları zaten ana sayfada yazmışlar çoğu zaman kabul ediyor
  • Sticker aliyolarmi bide ayrintili bahsedermisiniz

• Botlar item bütünlerken yani 5 tane item koyup karşıdan 1 tane item alırken itemin mağzadaki ortalama satılma fiyatının %90ına eşdeğer item alabilirsiniz örneğin itemin 100 lira bottan 90 liralık item alabilirsin.
    İtem parçalarken itemin ortalama fiyatının %95i(bu rakamlar botun profilinde yazar şuan aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum) ne eşdeğer item alırsın 100 ise 95 liralık item alırsın.

Dipnot: Bota verdiğin itemin günde en az 20 tane satılan bir item olması lazım, diğer türlü kabul etmiyor haliyle ak47 seçkin yapım, worm god gibi ucuz ve çok satılan itemler varsa onları kullanılabilirsin, Sticker, Key, Case vs. botun profilinde yazar elma botta sanırım kabul ediyordu fakat ben bi türlü takas yapamamıştım. Tavsiyem uygun teklifleri yap kabul etmesse (çoğunlukla etmiyor) çok zorlama, pazarda satmandan daha fazla zarar edebilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.