Şimdi Ara

TAKAS SONUCU HACK LENDİM NAPABİLİRİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git dava aç hocam. Senin yetkin olmadan kredi kartını bir nevi kullanmış oluyor. Ver savcılığa dilekçe ver , ip den bulurlar yerini tespit ederler,zor bir şey değil artık . Yapman gereken tane tane derdini anlatmak. Ciddi bir yaptırımdada bulunabilirsin

Umarım halledersin.

Yazcağın turkçe metni hazırla , ben ingilizceye çevireyim onu.

Hadi rastgele
  • şu nu çevir yeter
    kmlfish adlı acc benimdir ve bundan 3 gün önce haclendi ve bu acc yi bi arkadaşımdan devraldım sorun şu gizli soruyu bilmiyorum ama kayıtlı email adresi hala bende sadece şifre değiştirilmiş size daha önce kullandığım kredi karımın numarasını yolluyorum tek yollayacağım bilgi malesef bu dur ve tek isteğim yeni şifrenin gelmesi kmlfish acc nine kayıtlı olan maile gelmesi başka bi şey istemiyorum anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: destan07

şu nu çevir yeter

....ve bu acc yi bi arkadaşımdan devraldım sorun ....

bunu çıkart bence , yoksa pek olumlu bir cevap gelmeyebilir, blizz devir , takas ve satış olaylarına karşı
  • Hocam iyide biz nerden bilecez şimdi. Senin kredi kartınla üyelik aldınız belki bu arkadasa. Kim ne ne değil anlayamıyacağız. Gizli soru değiştirilmiyor demişti bazı arkadaslar...

Kredi kartımdan cekilmiş oynuyor diyorsun nasıl bu kadar rahat oluyorsun ki. Madem char senin aç davanı .
    Bilmiyorum arkadaslar bazı seyler boluk porcuk , boşluklar var.

Bu yuzden yardımcı olamaıyacağım iyi günler
  • kredi kartımı bankadan iptal ettirdim istediğim şey sadece türkçeyi ingilizceye çevirmendi peki öle olsun buluruz adam hafta sonu ayarlamaya çalışacam bu arada 25 ytl kredi kartından para çekildi diye dava açmamımı istiyosun kardeş burası türkiye unutma ablamın 2 milyarını zamanında yürüttüler sonuç ne oldu hiç değişen bi şey yok nese herşey için teşekkürler genede
  • quote:

Orjinalden alıntı: destan07

kredi kartımı bankadan iptal ettirdim istediğim şey sadece türkçeyi ingilizceye çevirmendi peki öle olsun buluruz adam hafta sonu ayarlamaya çalışacam bu arada 25 ytl kredi kartından para çekildi diye dava açmamımı istiyosun kardeş burası türkiye unutma ablamın 2 milyarını zamanında yürüttüler sonuç ne oldu hiç değişen bi şey yok nese herşey için teşekkürler genede

ablanın 2 milyarı ile bu durum farklı oynayan kişinin ip si belli 1 günde bulurlar yerini artık bu tür suçlarla polis ilgileniyor eskidendi o devirler
  • polis neyle ilgileniyoya ya unutmayın türkiyede yaşıyoruz
  • Hocam sanal suçlar kanunu var. Polis değil işin. Savcılığa dilekçe verceksini dikkatini çekerim savcılığa. Direk yaptırımı yaıp buluyorlar. Zaten hakkını aramaya niyeti olan her türlü arar...

Biz sana yolu gösteriyoruz , adamın hapis cezası alma ihtimali yuksek. Bu durumda. Adama ulaş boyle boyle de yoksa savcılığa veriyorum de... Bu kadar
  • geçmiş olsun diyebiliriz sadece böle seylerle sıkca karsilasioruz:)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.