Şimdi Ara

TAKAS SONUCU HACK LENDİM NAPABİLİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • charımdan sıkıldığım için takas yapim dedim preste karşılık mage verdim aldığımda mageyi üzerinde fazla bi şey yoktu sağlamlaştırdım üzerinde 30 gold parası vardı en son baktığımda 2.5 ka yapmıştım çarı takas ederken ben tüm bilgilerimi verdim ama o adi gizli soruyu vermedi mailleride değiştirdik 15 gün sonra yani bu gün oyuna giremiyorum şimdi tamam mageye bir bardak su içeyim peki ben kendi eski çarımı nasıl alabilirim ilk sahibi bendim bide son olarak ve en önemlisi ya benim kredi kartım o oyuna kaydettim şimdi alan şerefsiz para çekmesin 3 aylık aldış çarı enayiden bide parasıyla bedava oynuyalım derse mahvalduk napabiliriz bu konuda

• quote:

Orjinalden alıntı: destan07

charımdan sıkıldığım için takas yapim dedim preste karşılık mage verdim aldığımda mageyi üzerinde fazla bi şey yoktu sağlamlaştırdım üzerinde 30 gold parası vardı en son baktığımda 2.5 ka yapmıştım çarı takas ederken ben tüm bilgilerimi verdim ama o adi gizli soruyu vermedi mailleride değiştirdik 15 gün sonra yani bu gün oyuna giremiyorum şimdi tamam mageye bir bardak su içeyim peki ben kendi eski çarımı nasıl alabilirim ilk sahibi bendim bide son olarak ve en önemlisi ya benim kredi kartım o oyuna kaydettim şimdi alan şerefsiz para çekmesin 3 aylık aldış çarı enayiden bide parasıyla bedava oynuyalım derse mahvalduk napabiliriz bu konuda

son derece saçma ve gereksiz bir iş yapmıssın.üstüne bi bardak su iç.
  • yoruma gerek yok biraz akıl versenzi ne yapabilirim diye
  • git bankaya blizzden çekilecek olan tüm ödemeleri blocke et yada yapamıyorsan kredi kartını iptal et
    niye bu kadar saçma bir iş içine girdiğini anlamak yeni bir teorem bulmak gibi bir şey ????
    charmış hesapmış hepsine de bir bardak su iç
    su içmek yerine yapabileceğin tek şey var eğer oyunun orjlerini aldıysan resimlerini çekip güzel bir açıklama ile blizzarda postalamak ve beklemek.
    charı falan unut ama hesabı kurtarırsın belki
  • maıl adreslerını degıstırdıysenız sen onay vermeden kendı maıl adresınden adam sıfreyı degıstırıp charı gerı alamaz bu nasıl oldu ? gızlı soruyu vermezse vermesın gızlı sorudan sıfreyı ogrenmek ıstedıgı takdırde sıfre senın maıl adresıne gelcek eger maıllerı hakkaten degıstıysenız.adam oyunu cd key yada kımlıkle gerı alması daha muhtemel.

tmm olmus gecmıs olsun ne yapabılırsın maıl adresı hala senın maıl adresınle bı maıl atarsın yenı sıfren gelır devam edersın yok maıl adresıde sıfrede gıttı, degıstı dıyorsan elınde oyunu ılk aldıgın zamankı cd key duruyosa o cd keyın sende ve senın oldugunu soler sıfreyı yazar oyununu gerı alırsın dahada vermıyolar mı
    oyun senın adına ıse alırsın T.C kımlıgını elıne cekersın adın soyadın okunur sekılde bır fotograf (pasaport yada ehlıyetde olur resımlı ve ısım yazılı resmı belge olcak)derdını anlatırsın bak blızz bole bole oldu sımdı bu account benım adıma bak buda benım kımlıgım dersın en gec 1 haftaya da cevap alırsın mevzu buralara kadar geldıgınce ıyıce ıncelıyolar cunku sonra %99 charını gerı alırsın %1 ban yersın

yapılan ıste hıc bır sacmalık yok ben 17 tane char aldım takas ettım sattım vs vs. 1000ytl para kazandım bu ısten zamanında arkadas arastırmamıs acemılıgıne denk gelmıs o bakımdan sutten agzı yanmıs bıdahakıne yogurdu uflerse sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nymphea7 -- 8 Ocak 2008; 11:32:23 >

• geçmiş olsun

http://www.wow-europe.com/support/securitywebform/securitywebform.html?lan=en

bu formu eksiksiz doldur, gizli soruyu değiştiremiyorlar, cevabını da yaz
    ek olarak kimliğinin resmini çek jpg dosyası olarak bu forma upload et
    ödeme yapılan kredi kartının son 4 hanesini açıklamalar bölümüne yaz ve cevap bekle derim

charı geri alırsın gibime geliyor..
    ödeme için ise bankana gidip çekilen ödemeyi iptal ettir henüz çekilmemişse de talimatı iptal et
  • Kendi charını tekrar almak istiyosan siteden işlemleri yapıyosun.Şöyle oluyo eğer gizli sorunu bilmiyorsan cd key i bilmen yeterli güzel bir yazı yazıp fakat takas olayından bahsetme başka bişeyler yaz nüfuz cüzdanı pasaport gibi geçerli evrağın resmini yolluyosun onlar hallediyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hothor -- 8 Ocak 2008; 11:34:13 >
  • charı takas ettiğini söylersen hiçbir yardım alamazsın
  • teşekkür ederim cevaplar için şöle deyim şansım çok kötü adam mail adresini değiştirmemiş şifrem basitti sanırım dün cafeden girim yanımdaki adi herif yürüttü şifreyi ama elimde delil yok yani sadece şifreyi değiştirmiş bende gizli soruyu bilemediğim içinde değiştiremiyorum bide daha büyük bi sorun var biraz işler karışık oyun arkadaşın hesabına ve o ıspartada okuyo ulaşamam yazakadar :( of ki ne of banka olayını halletim para kesemiyecek ama char gitti ya ful epikti be :(
  • arkadaşım geçmiş olsunda telefondamı açamazsın ıspartada dağdamıymış okulu telefon frekanslarını önleyen vericimi varmış.
  • quote:

teşekkür ederim cevaplar için şöle deyim şansım çok kötü adam mail adresini değiştirmemiş şifrem basitti sanırım dün cafeden girim yanımdaki adi herif yürüttü şifreyi ama elimde delil yok yani sadece şifreyi değiştirmiş bende gizli soruyu bilemediğim içinde değiştiremiyorum bide daha büyük bi sorun var biraz işler karışık oyun arkadaşın hesabına ve o ıspartada okuyo ulaşamam yazakadar :( of ki ne of banka olayını halletim para kesemiyecek ama char gitti ya ful epikti be :(

İnsanın aklına ister istemez kötü şeyler gelmiyo değil.Oyun arkadaşının hesabına okuyo ve ulaşamazsın yaza kadar.Kusura bakma ama arkadaşınsa eğer nasıl ulaşamıyosun.
  • quote:

charımdan sıkıldığım için takas yapim dedim preste karşılık mage verdim aldığımda mageyi üzerinde fazla bi şey yoktu sağlamlaştırdım üzerinde 30 gold parası vardı en son baktığımda 2.5 ka yapmıştım çarı takas ederken ben tüm bilgilerimi verdim ama o adi gizli soruyu vermedi mailleride değiştirdik 15 gün sonra yani bu gün oyuna giremiyorum şimdi tamam mageye bir bardak su içeyim peki ben kendi eski çarımı nasıl alabilirim ilk sahibi bendim bide son olarak ve en önemlisi ya benim kredi kartım o oyuna kaydettim şimdi alan şerefsiz para çekmesin 3 aylık aldış çarı enayiden bide parasıyla bedava oynuyalım derse mahvalduk napabiliriz bu konuda

Kardeş Öncelikle Geçmiş Olsun... Yaptıgın Cok Dikkatsizce Bi Hareket Olmus... Gidiyosun Scannerdan Cd-Key Kutusnu Key Kısmını Kitabını. Kimligini,Varsa Ehliyetini,Ve Hepsini Bi anda Olarak Resimlerini Scannerdan Cekiyosun... Sonra wowaccountrevieweu@blizzard.com a Maila Attachment lıyosun. Ve Oraya Güzelce Çarımdaki Tüm Bilgileri Ele Geçirdiklerini,Bilgilerimi Size Yolluyorum Ve Bana Yenibi Gizli Soru Vermenizi İstiyorum De.. Bu Çarla Olan Kısmı Üzülme Cünkü Her Ne Sekilde Olursa Olsun Resimleri Sendeyse Hiç Bişiden Korkma Ancak Oraya Takas Etmiştik Söle Böle Oldu Deme Blizz Bence Soguk Bakar Bu Tür Takastaki Senin Hatalarına... Gelelim Banka Kısmına Sen Cancel Account Demediysen Her Aylıktan Sonra Yada 3 Aylık Alıyosan Sürekli Git Bankana Kartı Dondurmak İstedigini Söle Olayı Bankaya Anlat. Bosuna Sıkma canını Deneyimim Oldugu İçin BU Kadar Rahat Konusabiliyorum Nasıl Bi Duygudur Onuda Anlıyorum.Sadece Blizze Attıgın Mailler 1 Hafta Sonra Cvplandrılıyo Orası Koyar Adama Gerisi Saglık Olsun. Tekrar Geçmiş Olsun Umarım En Kısa Sürede Geri Alırsın.

• Charı takas ettim dediğin an biletini keser blizzard..
  • Aklıma yapabileceğin bişey gelmiyor ama bence bu forumda Alış-Veriş Hilekarları diye bir üst konu olması gerekli gerek oyun içi gerek reel alışverişlerde sorun çıkartan kişiler ifşa edilmeli.
  • charı takas ettım demıcek herhalde yau sızde hacklendı maıl adresım ve accountum dıcek bu arada bende ıspartada okuyorum eger cok zorda kalırsan pm at bakalım bı konusalım
  • bugün bana bi mail geldide hiç bi şey anlamadım ya bilzarttan geldi ama ben daha hiç bi şey yazmadım ne diyo burda anlayan varmı
    Greetings, We are writing to inform you that, unfortunately, we have had to place a warning on your World of Warcraft account and temporarily suspend it: Account Name: KMLFISHType of Violation: Use of Prohibited Third Party softwareConsequences for Account: Account Suspension for 3 days (72 hours) and warning placed on the account It is with regret that we take this type of action, but it is in the best interests of the World of Warcraft community as a whole, and for the integrity of the game. After your suspension has expired, you will be able to access the World of Warcraft servers again. Please note that should any further violations of our Rules and Policies occur, this incident will be taken into consideration when determining the consequences to your account. This could include further warnings, account suspension or account termination. Should your account be found to be used in conjunction with third party software on another occasion, the account will be permanently closed. Should you believe someone other than yourself has committed a violation while using this account, the sanction would still apply, as our action is taken against the account, not the individual. When running World of Warcraft, please close any non authorised programs that run in at the same time that may interfere with the game. For more information regarding account security, please visit the following forum post

• illegal program kullanıldığı tespit edilmiş 3 gün suspend cezası vermişler.

Account Name: KMLFISH

edit: account name de type bitişik olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirbag -- 9 Ocak 2008; 10:23:02 >
  • adi bu adam ya ya ne diyim adam çarı çalıyo üstüne kredi kartımla gün satın alıyo üstüne guilde küfrediyo frendideki herkesi ingore ediyo ve de üstüne yasal olmayan program kullanıyo
  • bu adam türk mü yabancı mı? peşini bırakma bu işin en azından takasa verdiğin charı kesin kurtarırsın yukarıda anlatmış arkadaşlar, diğer işler banka ve blizzle.
  • sorun şu ingilizcem çok kötü ve alanyada çalışıyodum 1 sene buraya geldim bütün arkadaişlarım kayıp ingilizce mail yamamıyorum yani çevre de yok oyunla ilgili tek bi bilgi bile yok aslında bede olan şeyler şu oyunun asıl sahinin sadece adını biliyorum adı serkan ve hala kayıtlı mail benim adıma kayıtlardaki kredi kartıda benim adıma biri hayrına benim adıma bi engilizce mektup yazabilirmi buraya ben yollarım npr demek istediğim şey şu yeni şifre yollasınlar oyunun kayıtlı olduğu mail adresine başka bi şey istemiyorum dün free 10 günlük açtım adama mesaj atamıyom tabi 10 günlük ya benim mage ile saatlerce feraleste dolaşıyo adam ne yapıyosa lv 70 te feraleste bide guilde venten söledim çar çalındı diy bütün guilt adamı spawna tuttu adamda tık yok ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.