Şimdi Ara

Takas Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar +8 raptorum vardı.Takas yaptım.Aldığım itemler.Wreath of Erenion +7,Lobo Staff +7,Priest Pendant +1,Amulet of Goddess +0 .Ss lerini yakın zamanda koyacağım.Fakat kardamıyım zarardamı.server Edana

• Server?
  • Edana yazdımya
  • geçmiş olsun
  • neden???
  • kardes kazık yemişsin cok kötü
  • naptın sen ya ne yapacaksın o itemleri , pazarı 2 gün dolaşsaydın keşke...
  • geçmiş olsun raptor 8 mundar olmuş
  • senin adına üzüldüm ah şu lobo staff yerine lycaon olsaydı +7 belki biraz ümit olabilirdi ama kötü takas bence
  • G.oLsun.. :/
  • bardk su ıcederm baska bsy demem buzlu olsn su
  • valla bana kötü takas gibi gelmedi arkadaşlar. +8 raptor kadar kolay elden çıkmaz o itemler ama sebat edersen daha çok para alırsın.
  • imkansız
    quote:

Orjinalden alıntı: pwner

valla bana kötü takas gibi gelmedi arkadaşlar. +8 raptor kadar kolay elden çıkmaz o itemler ama sebat edersen daha çok para alırsın.
  • +7 raptor 13 gb idi dun 15 16 gb ye kadar cıkabiliyor
    woe +7 700 den asagı degildir
    lobo staff 150 - 200 fln
    pp +1 300 -350 den
    aog de 70 80 m
    Ne yazıkki Zarardasın :(
    Fakat bunu Woe yi İyi bir fiyata satarak karşılayabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 25 Ekim 2007; 23:35:36 >
  • kazık yemissin g.olsu[DHVideo=]n
  • yaw adamlar 750 m verdiler ki pazarda da 900 m den gördüm.İb +8 ve raptor +8 pazarda 900 m ye idi bende elimden çıkarmam gerektiği için sattım.Raptora 13 gb istediğimde kimse vermedi.Zaten piyasa böle giderse +8 raptor bol görünecek gibi.Ama zarar da etsek tecrübemiz olsun ne yapalım.Bi dahakine dikkat ederim.Yorumlar için sagolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: j4mbon

yaw adamlar 750 m verdiler ki pazarda da 900 m den gördüm.İb +8 ve raptor +8 pazarda 900 m ye idi bende elimden çıkarmam gerektiği için sattım.Raptora 13 gb istediğimde kimse vermedi.Zaten piyasa böle giderse +8 raptor bol görünecek gibi.Ama zarar da etsek tecrübemiz olsun ne yapalım.Bi dahakine dikkat ederim.Yorumlar için sagolun

boş ver arkadaşım bu oyunda(ticarette) kar etmekte var , zarar etmekte başka zaman o açığını kapatırsın inşallah
  • cok pis zarar acaip kazık yemişşin g.olsun gerci bu takas hayal urunu olabilir raptor 8 i olan adam bu kadar n00b olamaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.