Şimdi Ara

Takasım NasıL Sizce...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xigenon'da Scorpion Shield+0 a Dual shard+7 verip aldım sizce iyimi?

• quote:

Orjinalden alıntı: YerLi_PLaka34

Xigenon'da Scorpion Shield+0 a Dual shard+7 verip aldım sizce iyimi?

komikmisn bi tane shard fazla bile gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingmidas

quote:

çok kötü bi zarar arkadaşm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingmidas

quote:

Bu takasın üstüne bi bardak soğuk su iyi gider...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

Alıntıları Göster
    LOGOS ta olsa ıdın 1 tane shard bosa gıtmıstı ama xgenonda sanırım ss daha pahalı normal saılıabılır kly gelsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: LtsPK

LOGOS ta olsa ıdın 1 tane shard bosa gıtmıstı ama xgenonda sanırım ss daha pahalı normal saılıabılır kly gelsın

Alıntıları Göster
    ߀nce kötü bi tks olmuş
  • ss= +8md
    +8md ye dual +7clever +item bile veren var
    Sen kârdasın korkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: metal__king

ss= +8md
    Sen kârdasın korkma
    quote:

Orjinalden alıntı: metal__king

ss= +8md
    Sen kârdasın korkma

Kendindemisn? +7 cleaver tanesi 10m
  • xte serverin tanesi 6 gb ve SS'Ler en aşşa 15gb...Piyasayı bilmiosunuz gelip su iç fln dionuz ulan sizin hiç SS'niz oLdumu...adamın moralini bozcaksınız illa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PwNeDMaD

xte serverin tanesi 6 gb ve SS'Ler en aşşa 15gb...Piyasayı bilmiosunuz gelip su iç fln dionuz ulan sizin hiç SS'niz oLdumu...adamın moralini bozcaksınız illa...
    Su iç su iyi gelir... Hem takas nasıl diye soruyosun hemde gerçekleri öğrenince sinirleniyosun. Sorma o zaman inanmıycaksan. BERBAT Bİ TAKAS YAPMIŞIN

Not: SS in fiyatını sadece sahip olanlar mı biliyo
  • quote:

xte serverin tanesi 6 gb ve SS'Ler en aşşa 15gb...Piyasayı bilmiosunuz gelip su iç fln dionuz ulan sizin hiç SS'niz oLdumu...adamın moralini bozcaksınız illa...
    ii de o zmn nie forumda topic acıp ta takasım nası dıe soruyo alla alla adama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrFantasticFox

ii de o zmn nie forumda topic acıp ta takasım nası dıe soruyo alla alla adama bak

Alıntıları Göster
    ya bence ya ben yanlış anladım yada siz yanlış anladınız yada birini zaçıklık getirsin bu adamın +7 shardı varmış +0 ss mi almış? yoksa ss yi verip +7 shard mı almış???
  • quote:

quote:

senin o ss den 20 tane alacak itemim war

• quote:

Orijinalden alıntı: quanta_06

ya bence ya ben yanlış anladım yada siz yanlış anladınız yada birini zaçıklık getirsin bu adamın +7 shardı varmış +0 ss mi almış? yoksa ss yi verip +7 shard mı almış???

Alıntıları Göster
    Maddem milletin yorumlarını kötülicen nie yorum yapın die konu açıon, kendi bildiğin kafaya git
  • quote:

quote:

madem takasın karlı olduğunu düşünüyorsun niye topic açıyorsun kardeşim..hadi açtın bari,, yorumlara katlanacaksin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: budbundy

quote:

madem takasın karlı olduğunu düşünüyorsun niye topic açıyorsun kardeşim..hadi açtın bari,, yorumlara katlanacaksin ...

Alıntıları Göster
    berbat bi tks bence shradlara yazık konu açtıysan yorumlara katlanacaksın kardes öle BÜYÜK BÜYÜK yazarak olmuyor bu işler

• quote:

Orijinalden alıntı: ße®k

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

damacana
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orjinalden alıntı: ße®k

damacana

Alıntıları Göster
    zauhuahhazhauz +0 ss en az 15 gb mı ? +0 ss şu anda 10-11 gb ayrıca kimsede o fiyata almıyo yani bence sn zarardasın

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldBow

zauhuahhazhauz +0 ss en az 15 gb mı ? +0 ss şu anda 10-11 gb ayrıca kimsede o fiyata almıyo yani bence sn zarardasın

Alıntıları Göster
    her serverın piyasası farklı edanada 1 gb kadar zararın var başka serverları bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldBow

Alıntıları Göster
    Feci bir takas.. Allah kurtarsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.