Şimdi Ara

TAKASLANDI Dreambox HD 800 PVR (Klon) 200 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün itibariyle D-Smart modüllü üyeliğe geçtim. Boşa çıkan Dreambox 800 HD cihazımı satıyorum. Cihazı yaklaşık 2 yıl önce Kadıköy'deki F O X Uydu'dan satın almıştım. Yaklaşık 1 yıl cccam ile kullandım. Ondan sonra sürekli 2008 D-Smart cihazı ve Dreambox ortaklaşa/eşzamanlı kullanıldı.

Cihaz sanırım Sim 2.01 olanlardan, Açılışta Bootloader 76 yazıyor (sonradan güncellenen yazılım)

Satın aldığım tarihte 450 TL vermiştim sanırım. Özellikle 1. kalite klon satın aldım. AMG İşlemcili ve işlemci üzerinde pasif alüminyum soğutucu var. Siyah kumandalı seriden. Uyduruk fanlı serilerden değil.

Cihaz alındığından beri hep aynı firmada yazılım, kanal ve server güncellemeleri yapıldı. Hiç tamir görmedi, çünkü hiç sorun çıkartmadı. Güncel her türlü paylaşım sistemlerini (cccam, newcamd, ip tv vs.) desteklemektedir.

Zaten cihazı çok anlatmaya gerek yok, bu işle ilgilenenler cihazı tanır. Bilmeleri gereken 1.kalite klon olduğu.

Piyasası 225 TL - 300 TL arasında, ben pazarlık yapmak istemiyorum, bana bir zararı da yok kenarda duruyor evladiyelik bir cihaz zaten. İstanbul Kadıköy ya da Ataşehir'de elden 200 TL nakite teslim edeceğim. İlgimi çekebilecek eşyalarla takas edebilirim. Üstünün farkını veririm.

TESLİM EDİLECEKLER

- Drembox 800 HD Cihaz (klon)
    - Orijinal kutu
    - Orijinal kumanda (siyah seri)
    - Orijinal güç adaptörü
    - DVI-HDMI kablo

PAZARLIKSIZ 200 TL

TAKASLANDI Dreambox HD 800 PVR (Klon) 200 TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhdrzrn -- 24 Mart 2014; 9:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Cihaz hala duruyormu ve hala pazarlıksız mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.