Şimdi Ara

[takaslı] i5 2500k asus sabertooth p67 bundan temizi yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar anakart ve işlemcimi satmaktayım . intel i5 2500k işlemci asus sabertooth p67 anakart . işlemciyi sıfır olarak aldım sadece 1 ay kadar kullanıldı bir kaç kez oc yapıldı egomu tatmin etmek için 5.50 ghz lere kadar gördüm h100 le sonrasında 1 yıl kadar yattı hiç kullanılmadan işlemci . bu oc işinden çok iyi anlayan arkadasım vardı onunla almıstık çok sanslı oldugumu söylemişti vid degerleri çok iyi costa rika malı filan diyordu . anakartta bir o kadar temiz cizik dahi yok forumdan bir abiden aldım o da sadece 1 2 hafta kullanmış kutusuna koyup saklamış bir süre beklemiş ben işlemciyi aldıktan sonra abiden anakartı aldım 1 ay kadar kulanıldı sonrasında yattı kasanın içerisinde sonra sistem dagıtıldı . temizlenip kutulara konulsa hiç kullanılmadı diye satılabilir . anakartın 3 4 yıl garantisi işlemcinin ise 9 ay kadar garantisi mevcut ikiside full kutulu herşeyi mevcut . sonuç olarak anakart ve işlemci hiç ezilmedi yani ve iddia ediyorum aynı anakart ve işlemcinin bu kadar temizi olamaz .

fiyat : 600 tl . daha alt seviye anakart işlemci sistem ile takas olur . mesela amd athlon 4400 anakart işlemci intel dual core gibi düşük seviyeli setler ..

Ankara içi deneyerek de alabilirler ve lütfen ilana yorum yapmayın lütfen diyorum . ne söylemek istiyorsanız herseyi pm den yazın eleştiride dahi olsa pm atın ..

teşekkürler . 0506 673 78 82

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdfzxcv12 -- 23 Eylül 2013; 10:17:58 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.