Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 takaslık beyaz 4s(note 2 ile) Satın Al 27 Ağustos 2013 14:56 1 1 takaslık beyaz 4s(note 2 ile) yurt dışı simfree beyaz i phone 4s telefonum beyaz note 2 ile takas etmek istiyorum arkadaşlar. telefonum sıkıntısız darbesiz çiziksizdir. full kutuludur iğnesine kadar mevcuttur. pasaport kayıtlı olup evrakları yoktur btk da çalışan güvenlik görevlisi bir abimden almıştım ankarada alındığından beride bu şekilde sıkıntısız kullanıyorum ne olur evrak falan sormayın ısrarla bu açıklamanın üstüne isteyen bu şekilde alır cihazı. alacağım beyaz note 2 de yurt içi yurt dışı farketmez full kutu olursa benim gibi tercih nedenidir. cihazı takaslama sebebim ise eşime hediye edeceğim bu açıklamayı da arıza var mı neden takas sorularına peşinen cevap olarak veriyorum. cihazın resimlerini yarın ekleyeceğim. kesinlikle nakit satış yoktur arkadaşlar şu an için. herkese iyi forumlar Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kutulu Faturalı 17 Ay Garantili HTC One M8s Satılık tertemiz 3G !!! SATILIK & TAKAS Samsung i727 Galaxy S II Skyrocket takaslık beyaz 4s(note 2 ile)