Şimdi Ara

Takaslık Cooler Master Haf X 942

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Cooler master Haf X 942 kasa bulunmakta ve kasamı daha sade olan Corsair 750d ile takas etmek istiyorum.
    Sadelikten sıkılan ve kaslı kasa arayanlar iletişime geçebilirler (:
    Takas işlemi yalnızca istanbulda elden gerçekleşebilir.
    Kasam temiz vuruksuz çiziksiz kutulu bir kasadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammet.cskn -- 12 Aralık 2014; 23:07:48 >

• Hayirli satislar iyi ürünler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cellat87 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dost , İŞLEMCİ Bulursam bunlarıda satıştan çekeceğim hatta birisiyle anlaştım .Satışı heran iptal edebilirim (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet.cskn

Eyvallah dost , İŞLEMCİ Bulursam bunlarıda satıştan çekeceğim hatta birisiyle anlaştım .Satışı heran iptal edebilirim (:

hayırlısı olsun ne diyelim :) banada sadece 150mm rez lazım haberin olsun :)
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    selam hocam resimdeki kasayla taks düşünürmüşümhttp://i.hizliresim.com/N9qnyk.jpg
  • Hocam zarif bir kasa arıyorum ayrıca herhalde o kasalarda psu üstte 360lık radyatorde takılmıyor diye biliyorum doğrumudur ?
  • muhammet.cskn kullanıcısına yanıt
    psu altda hocam 360lık radyatörde bilmiyorum ben 120m lik hazır sıvı soğutma kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowSniper -- 17 Aralık 2014; 17:09:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayseri notebook

selam hocam resimdeki kasayla taks düşünürmüşümhttp://i.hizliresim.com/N9qnyk.jpg

Kasanı modladın mı ? Yoksa orjinali mi öyle?

@muhammet.cskn haf942 elimde olmasaydı, 750d ile takas düşenebilirdim. Hayırlısı olsun güzel soğutma sağlanan bir kasa.
  • SahVeMad kullanıcısına yanıt
    modladım kardeş son halininde resimleri var yan kapagı tamamen kesildi fex çam oldu ve ve yazı yeniden yapoştirdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.