Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TAKASLIK Dell S2340L Satın Al 18 Ocak 2015 14:05 1 1 TAKASLIK Dell S2340L Garantisi devam eden Dell S2340L monitörümü çok memnun olmama rağmen parlak ekran olması dolayısı ile mat ekran olan 23", 24" veya 27" lik IPS panel bir monitör ile takaslamak istiyorum. Monitörün 19 ay daha garantisi vardır. Faturalı ve full kutuludur. Jelatinleri hala üzerindedir. Çok az kullanılmıştır. Parlak ekran olması sebebi ile gözlerime iyi gelmediğinden takaslamak istiyorum. Satın almak isteyenler için fiyat 400 TL'dir. Takas önceliklidir. Aynı temizlikte bir monitör için kafa kafaya ya da üzerine para verilerek takaslanacaktır. Alışveriş elden yapılacaktır. Ürünü bilmeyenler için söylemek gerekirse monitörde neredeyse çerçeve yoktur. İlan yoruma kapalıdır. Ürünü aldığım link: http://www.sanalmarketim.com/dell-s2340l-23-7ms-full-hd-hdmi-ips-led-monitor/p_49034/ Ürün görseli: Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul,Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün CANON M42 Adaptor (M42 EOS) 20 TL TAKASLIK Dell S2340L Satılık Tertemiz Sapphire HD6850 GDDR5 1GB 256Bit DX11 TAKASLIK Notebook ramleri 1GBx2