Şimdi Ara

TAKASLIK Dell S2340L

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 TAKASLIK Dell S2340L
    Garantisi devam eden Dell S2340L monitörümü çok memnun olmama rağmen parlak ekran olması dolayısı ile mat ekran olan 23", 24" veya 27" lik IPS panel bir monitör ile takaslamak istiyorum.
    Monitörün 19 ay daha garantisi vardır. Faturalı ve full kutuludur. Jelatinleri hala üzerindedir. Çok az kullanılmıştır. Parlak ekran olması sebebi ile gözlerime iyi gelmediğinden takaslamak istiyorum.
    Satın almak isteyenler için fiyat 400 TL'dir. Takas önceliklidir. Aynı temizlikte bir monitör için kafa kafaya ya da üzerine para verilerek takaslanacaktır. Alışveriş elden yapılacaktır.
    Ürünü bilmeyenler için söylemek gerekirse monitörde neredeyse çerçeve yoktur.

İlan yoruma kapalıdır.

Ürünü aldığım link:
    http://www.sanalmarketim.com/dell-s2340l-23-7ms-full-hd-hdmi-ips-led-monitor/p_49034/

Ürün görseli:

TAKASLIK Dell S2340L
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Ağustos 2016 Satıldığı Şehir : İstanbul,Esenler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK ACER ASPIRE 6530G
    14 yıl önce açıldı
    ACER 5930G SATILIK
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.