Şimdi Ara

TAKASLIK FINAL FANTASY IV ADVANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Takaslık Orjinal Oyun #Nintendo DS
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürünün jelatini üstündedir, ancak yırtılmalar vardır, kutunun bir yerinde de yamukluk mevcuttur, fotoğraflarda detaylıca gösterdim. Kondisyonuna 6/10 diyebilirim yani.
    Takas için aradığım şeyler aşağıdadır, üşenmedim upuzun liste yaptım :), altını üstünü konuşuruz:
    * => Yıldız koyduklarımdan bir tanesi elinizde varsa takas teklif etmeyin, birden fazlasını birleştirip takas teklif ederseniz daha dengeli takaslar yapmış oluruz.
    Donanım olarak;
    Sega Saturn 3d Controller
    Sega Saturn Arcade Stick
    Sega Master System 1
    Sega Gamegear
    NES Zapper*
    NES Advantage*
    PS1 Analogsuz DS1*
    PS1 Analoglu DS1*
    PSP GO bağlantı kablosu(sadece şarj edenlerden değil)*
    GC-GBA bağlama kablosu(Yan sanayi)*

Kutulu, kitapcıklı oyun olarak(Essentials, Platinum ve türevlerini istemiyorum);

NES(PAL/NTSC-U):
    Blades of Steel*, Double Dribble*, Metal Gear... Bu kategoride ben de olmayan bir sürü oyun var ama tek tek piyasalarına bakmam gerekebilir, aşırı değerli bir şey yazmak istemem, alternatif oyunlarda önerebilirsiniz.

Gamecube(PAL/NTSC-U):
    Metal Gear Solid : Twin Snakes*, Sonic Heroes*, Prince of Persia SoT*, Killer 7*, Battalion Wars*, FF : Crystal Chronicles*, Smash Bros. Melee*

Wii(PAL/NTSC-U):
    The Last Story*, Xenoblade Chronicles*, Mad World*, Metroid Prime Triology*

GBC(PAL/NTSC-U):
    Metal Gear Solid

GBA(PAL/NTSC-U):
    Castlevania Aria of Sorrow, Fire Emblem Sacred Stones, Golden Sun,WarioWare, Inc.: Mega Microgame$!, Final Fantasy V Advance, Pokemon Mystery Dungeon Red Rescue Team

PS1(PAL):
    Final Fantasy VI*, VIII, IX, Vagrant Story*, Soul Reaver*

PS2(PAL):
    Def Jam Fight for NY*, Devil May Cry 1*/3 SE*, Persona 3 FES*, Persona 4*, X-Men Legends II*, Tekken 5*, Tekken Tag*, Mortal Kombat DA*/D*/SM*/A*, Time Splitters*, Onimusha 1*/2*/3*, Katamary Damacy*, Motorstorm Artric Edge*, Metal Slug 3*, PES 6*, Fifa Street*, Final Fantasy XII*/Dirge of Cerberus*

PS3(PAL/NTSC-U):
    Catherine*, Devil May Cry DmC, Blazblue CT*/CS*, Final Fantasy X/X-2*, Rocksmith(Kablosu dahil), Ultimate Marvel vs. Capcom 3*

PSP(PAL/NTSC-U):
    Persona 3 Portable*, Final Fantasy VII Crisis Core*, MGS Peace Walker*, Castlevania Dracula X Chronicles*, Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy*, Lumines II*, Loco Roco*, Megaman Maverick Hunter*

Mega Drive(PAL):
    Golden Axe 1*/2*, Comix Zone, Sonic The Hedgehog*, Ecco*

Saturn(PAL):
    Nights Into Dreams*, Guardian Heroes

Dreamcast(PAL):
    Shenmue, Dynamit COP*, Soul Calibur*
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     TAKASLIK FINAL FANTASY IV ADVANCE TAKASLIK FINAL FANTASY IV ADVANCE TAKASLIK FINAL FANTASY IV ADVANCE TAKASLIK FINAL FANTASY IV ADVANCE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNQueRa -- 24 Haziran 2016; 18:38:51 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• NES Classics'ler satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNQueRa -- 18 Mayıs 2015; 19:23:46 >

• Satış Opsiyonu eklendi.

• Sordugunuz soru icin PM attim hocam.
  • Güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.