Şimdi Ara

Takaslık Kutusunda Full Aksesuarlı PS3 + Bir Sürü Oyun 800 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihazın yanında 4 adet Dualshock 3 + 2 adet Move controller + PS Eye kamerası ve 3. parti Bluetooth Kulaklık verilecektir. 12GB modeli olup içine 320GB harddisk takılmıştır.
    Cihaza CFW atılmamıştır, orjinaldir.

Fotoğraflar kısa bir süre içinde sahibinden ilanımda paylaşılacaktır.

Yanında verilecek kutulu oyunlar:
    Diablo 3
    Call of Duty: Black Ops 2
    Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations
    Playstation All-Stars Battle Royale
    Sims 3

Yanında ayrıca PSN hesabı verilecektir, PSN hesabında PS Plus ile ve Plus olmadan oynanabilen oyunlar mevcuttur.

Plus olmadan çalışan oyunlar:
    Tekken 5: Dark Resurrection, Street Fighter™ III: Third Strike Online Edition, Rune Factory Oceans, Just Cause 2, Sports Champions, Move Fitness, Dead or Alive®
    Canabalt, Apache Overkill, Steel Dragon EX, LocoRoco Cocoreccho!™, SONIC THE HEDGEHOG 4 Episode I, Marvel vs. Capcom 2, SCOTT PILGRIM VS. THE WORLD: THE GAME, Crash Bandicoot 3 Warped™, Retro City Rampage™, Street Fighter 2 Turbo HD Remix, Super Street Fighter™ IV Arcade Edition, FIFA 14, AMY™, House of the Dead Paketi, Call of Duty®: Ghosts

Şu anda plus üyeliğim olmadığı için onlar indirme listemde bulunmamakta bu sebeple yazamıyorum ama Mortal Kombat çıktığından beri (Aralık 2012) Plus üyesiydim ve Ocak ayına kadar devam ettirdim üyeliğimi, Vita ve PS3 için olan neredeyse bütün oyunlar hesabıma kayıtlıdır. PSN hesabının iki hakkı da mevcuttur. Alan kişiye PSN mail ve şifre bilgileri verilecektir, Plus üyesi yapıldığı an Aralık 2012'den bu yana indirdiğim tüm Plus oyunları erişime açılacaktır. Fındıkzade'de evime gelip deneyebilirsiniz. Alana hayırlı olsun şimdiden.

Takas tekliflerinizi PM aracılığı ile değerlendireceğim, önceliğim tablettir. Artı para olmamak kaydı ile farklı takas tekliflerinizi de düşünebilirim. Herkese iyi alışverişler diliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşlar aciliyetin sona ermesinden ötürü keyfi amaçla Kinectli Xkey veya Jtaglı Xbox 360 ile takas edebilirim. Günceldir.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.