Şimdi Ara

TAKASLIK LOL HESABI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Account sezon 1 in ortalarından beri var
    215 e yakın skin olması lazım 20 tane rune page çoğu rune var mov speed, ad, armor, penetration lar falan filan işte
    -Tum champler var(Yeni çıkan hariç)
    -Acc plat 2
    400 Tl lik cs go itemine takas yapabilir
    veya CS:Go itemine takas olur.
    arinasyth@gmail.com ya email atı
    yada buraa yazın
    Ankara içi veya Banka eft, havale yoluyla gerçekleşebilir

Skins
     TAKASLIK LOL HESABI

TAKASLIK LOL HESABI

Summoner Icons
     TAKASLIK LOL HESABI

TAKASLIK LOL HESABI

TAKASLIK LOL HESABI

Not Owned Champs
     TAKASLIK LOL HESABI

Rp - LP
     TAKASLIK LOL HESABI

League
     TAKASLIK LOL HESABI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissNrun -- 22 Temmuz 2015; 19:03:42 >

• Güzel hesap, hayırlı satışlar :)
  • bu hesabın 500 tl ettiğini düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wisrty

bu hesabın 500 tl ettiğini düşünmüyorum.

bende cs piyasasında ki itemlerin o kadar ettigini düşünmüyorum ama 1500 $ yakın harcanmış bi hesap etmiyorsa o kadar bırak elimde kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: KissNrun

quote:

bende cs piyasasında ki itemlerin o kadar ettigini düşünmüyorum ama 1500 $ yakın harcanmış bi hesap etmiyorsa o kadar bırak elimde kalsın

Arkadaşım benim sattığım hesap 450TL etti maksimum ki içerik olarak 240 kostüm, 20 rün sayfası 56 ekstra sihirdar simgesi, 5-6 tane totem görünümü v.s v.s mevcuttu. Ben 1000TL kadar harcadım 1500$ ne allah aşkına kimi kandırıyorsun sen..
    Ayrıca benim hesabın ligi elmas, elmas ve platin çerçevesi mevcuttu. Win sayılarını falan söylemiyorum bile. Üzgünüm ama sen bu hesaba 1500$ yatırmış olma ihtimalin yok.

CS piyasası alım satıma uygundur o yüzden fiyatlar tutarlılık gösterir. LOL ise ölü bir pazar, ölü bir yatırımdır. İstediğin kadar para harcamış ol illa ki piyasadaki en düşük fiyatta satabilirsin diğer türlüsü satılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 19 Temmuz 2015; 16:40:22 >

• gel 100 tl vereyim istersen
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşım benim sattığım hesap 450TL etti maksimum ki içerik olarak 240 kostüm, 20 rün sayfası 56 ekstra sihirdar simgesi, 5-6 tane totem görünümü v.s v.s mevcuttu. Ben 1000TL kadar harcadım 1500$ ne allah aşkına kimi kandırıyorsun sen..
    Ayrıca benim hesabın ligi elmas, elmas ve platin çerçevesi mevcuttu. Win sayılarını falan söylemiyorum bile. Üzgünüm ama sen bu hesaba 1500$ yatırmış olma ihtimalin yok.

CS piyasası alım satıma uygundur o yüzden fiyatlar tutarlılık gösterir. LOL ise ölü bir pazar, ölü bir yatırımdır. İstediğin kadar para harcamış ol illa ki piyasadaki en düşük fiyatta satabilirsin diğer türlüsü satılmaz.

Valla ben bu Türk insanın mantığından bıktım usandım ben 1000 tl harcadıysam o nasıl 1500$ harcar ?
    Alsana cevaplıyım işsizim bayram ztn o Account sezon 1in ortalarından beri var yani bu ne demek 2011-2015 arası dolar fiyatlarını değerlendirmek gerek demek. 2011 de skinle mkinle oyuna pek bağlanamadığım için genelde wow oynadım ve lolü raid çıkışları fln normal game oynarak geçirdik. 2012 de skin almaya başladığımı varsayarsak
    2012 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2012/amerikan-dolari
    2013 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2013/amerikan-dolari
    2014 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2014/amerikan-dolari

bu yılların ortalamasını alıp 217 skini ortalama o 3 yılın dolar fiyatından aldıgımızı hesap edersek (O accountda tr de olan sonradan cıkan yok kutu actım kutudan bu cıktı ayagıyla skin alınmamıstır.)
    O 3 yılın kur ortalaması 1.95 gibi bir şey çıkar. 6450 rp alındı desek her seferinde ki 35 $ dı zamanında şimdi ne oldu bitti bilmiorm.
    200.000/6450 = 31(bu kactane 6450 rp aldıgımızın sayısı)
    31*35$(6450rpnin o zamanın tahmini fiyatı tam emin deilm)=1085$
    3 yılın kur ortalamasını 1.95 olarak aldık
    1.95*1000=1950 Tl diye hesaplayalim

Indirimden aldı yok onun fiyatı dusmustuydu soyleydi boyleydi indirimi yapayim sana al 1500 Tl olsun.

Benim istedigim fiyata gelirsek 400 lira istiorm likit olarak % 80 steam cutınıda ekleyim cs go itemine bunu 500 tl olarak cevirdim

bunuda anlatalım:

Steam senden itemlerini sattıgında % 20 cut alıyor diye hesap ediyoruz

x paran var ve bu x paran gercek hayatta o itemleri sattıktan sonra ne kadar edicez diye bakıyoruz aslında % 70 -75 gibi varsaymak lazım sonuç olarak online steamde kalıcak bir parayı gerçek hayatta ki bir paraya donusturuorsun neyse oralarına cok girmicem.
    x*80/100 = 400tl diorz
    100 dier tarafa atiorz
    400*100 = 80 * x paramızı bulmaya cok yaklastik 80 ine dier tarafa atip 400*100 islemini yapıorz
    40000/80=x sıfırları atip 40/8 boler gibi yapıorz ve 5 gelior kalan sıfırlarıda sag tarafına ekleyince
    500 Tl yapıyor aaa tam da benim istediğim fiyatı elde ettik.

1500 Tl harcanmış bir hesaba 500 tl istior gibi oluorm bu işlemlerden senin gibileri kurtarmak için düz yazmıştım ama sen anlamamak için diretince ne yapayım anlatayım dedim

ne yapmış oluyor dediğin gibi hesabı alan kişi eğer ki lol oynamak istiyor ve aynı zamanda cs go da fazla itemi var veya nakit olarak bu parası var

Nakit olarak 1500/400*100=%375 kar etmiş oluyor
    Csgo itemi olarak dusunursek(sadece degeri bazında)= %300 kar etmiş oluor

bu %75 lik kısıntı gibi gozuken sey kimden kaynaklandı sen cevapla dogru cevabı bilebilirsen afferim ogluma

umarım yazdıklarım acıklayıcı olmustur zihnin berrak hale gelmistir eger hala bir sorun varsa aciklamaktan memnuniyet duyarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Steam Hesabı
    10 ay önce açıldı
    7 oyunlu steam hesabı 15 lira
    4 yıl önce açıldı
    Satılık Hearthstone hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Valla ben bu Türk insanın mantığından bıktım usandım ben 1000 tl harcadıysam o nasıl 1500$ harcar ?
    Alsana cevaplıyım işsizim bayram ztn o Account sezon 1in ortalarından beri var yani bu ne demek 2011-2015 arası dolar fiyatlarını değerlendirmek gerek demek. 2011 de skinle mkinle oyuna pek bağlanamadığım için genelde wow oynadım ve lolü raid çıkışları fln normal game oynarak geçirdik. 2012 de skin almaya başladığımı varsayarsak
    2012 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2012/amerikan-dolari
    2013 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2013/amerikan-dolari
    2014 dolar kuru :http://paracevirici.com/doviz-arsiv/merkez-bankasi/gecmis-tarihli-doviz/2014/amerikan-dolari

bu yılların ortalamasını alıp 217 skini ortalama o 3 yılın dolar fiyatından aldıgımızı hesap edersek (O accountda tr de olan sonradan cıkan yok kutu actım kutudan bu cıktı ayagıyla skin alınmamıstır.)
    O 3 yılın kur ortalaması 1.95 gibi bir şey çıkar. 6450 rp alındı desek her seferinde ki 35 $ dı zamanında şimdi ne oldu bitti bilmiorm.
    200.000/6450 = 31(bu kactane 6450 rp aldıgımızın sayısı)
    31*35$(6450rpnin o zamanın tahmini fiyatı tam emin deilm)=1085$
    3 yılın kur ortalamasını 1.95 olarak aldık
    1.95*1000=1950 Tl diye hesaplayalim

Indirimden aldı yok onun fiyatı dusmustuydu soyleydi boyleydi indirimi yapayim sana al 1500 Tl olsun.

Benim istedigim fiyata gelirsek 400 lira istiorm likit olarak % 80 steam cutınıda ekleyim cs go itemine bunu 500 tl olarak cevirdim

bunuda anlatalım:

Steam senden itemlerini sattıgında % 20 cut alıyor diye hesap ediyoruz

x paran var ve bu x paran gercek hayatta o itemleri sattıktan sonra ne kadar edicez diye bakıyoruz aslında % 70 -75 gibi varsaymak lazım sonuç olarak online steamde kalıcak bir parayı gerçek hayatta ki bir paraya donusturuorsun neyse oralarına cok girmicem.
    x*80/100 = 400tl diorz
    100 dier tarafa atiorz
    400*100 = 80 * x paramızı bulmaya cok yaklastik 80 ine dier tarafa atip 400*100 islemini yapıorz
    40000/80=x sıfırları atip 40/8 boler gibi yapıorz ve 5 gelior kalan sıfırlarıda sag tarafına ekleyince
    500 Tl yapıyor aaa tam da benim istediğim fiyatı elde ettik.

1500 Tl harcanmış bir hesaba 500 tl istior gibi oluorm bu işlemlerden senin gibileri kurtarmak için düz yazmıştım ama sen anlamamak için diretince ne yapayım anlatayım dedim

ne yapmış oluyor dediğin gibi hesabı alan kişi eğer ki lol oynamak istiyor ve aynı zamanda cs go da fazla itemi var veya nakit olarak bu parası var

Nakit olarak 1500/400*100=%375 kar etmiş oluyor
    Csgo itemi olarak dusunursek(sadece degeri bazında)= %300 kar etmiş oluor

bu %75 lik kısıntı gibi gozuken sey kimden kaynaklandı sen cevapla dogru cevabı bilebilirsen afferim ogluma

umarım yazdıklarım acıklayıcı olmustur zihnin berrak hale gelmistir eger hala bir sorun varsa aciklamaktan memnuniyet duyarım

okuma gereği duymuyorum. O piyasayı benden iyi bilmediğine eminim. satabiliyorsan sat..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 19 Temmuz 2015; 18:13:43 >

• 101 champion 72 skin elmas 5 hesap 150 liralık itemle takaslıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugay222 -- 19 Temmuz 2015; 18:28:26 >
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KissNrun -- 22 Temmuz 2015; 19:04:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.