Şimdi Ara

[SATILDI] Satılık powercolor 7900gre hellhound 16 gb 4 aylık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
4
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Satılık powercolor 7900gre hellhound 16 gb 4 aylık
    Merhabalar,

Elimde 4 aylık 7900gre ekran kartı bulunmaktadır. Herhangi bir kusur sıkıntı yoktur. coolwhine yoktur. Kutu aksesuar vardır.

Son fiyattır. Pazarlık yoktur. Cevap vermeyeceğim.

Karta ilginiz yoksa konu altınız kirletmeyiniz özel mesaj atınız…
    Kimin gücü neye yetiyorsa onu alsın. Boş yorumlarınızı kendinize saklayınız.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 20000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Mart 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul, Pendik Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 1. Şuanlık 10 fps fark var, herkes bilir ki AMD zamanla toparlar kartları. 7900 GRE de benzer şekilde piyasaya çıktıkdan sonra bellek güncellemesi aldı ve kart ortalama %10 performans artışı elde etti yani 9070 serisi driverler oturunca rasterize fark açılacaktır o 10 fps fark açılacak.

2. 9070 in FSR 4 ve RTX gibi devasa avantajları var, bazı oyunlar da RTX kapatılamıyor bile misal Indiana Jones gibi bu oyunlarda fark gece ile gündüz kadar açılıyor, ayrıca donanım bazlı olduğu için 7000 serisine FSR 4 desteği de gelmecek.

3. Sizin kartınız OC oluyor da 9079 olmuyor mu? OC ile kapanabiliyor demek biraz komik olmuş.

4. Kartınız 2.el, arada 7000 TL fark var gibi bir cümle kurmanız için kartınızın sıfır olması gerekiyor. Hoş kartınız sıfır bile olsa 7000 fazla verip 9070 almak gelecek açısından fersah fersah daha avantajlı ve mantıklı.

5. Yeni nesil kartlar eski nesili her zaman öldürür ama nedense bazıları bunu kabul etmekte çok zorlanıyor. 30-31K ya 9070 XT satıldı stoklar gelince yine benzer fiyatlara düşecektir, şimdi 9070 XT gibi bir kart bu fiyatlardayken 7900 XTX sahibi birinin 2.elde 33-35 e kartını satma imkanı var mı? sıfırı isterse 50K olsun daha güncel ve yeni nesil kart dururken kim eski nesil kartın 2.eline o paraları versin? sizin kart da aynı bu mantık işte.

• Aynen hocam tüm kartların fiyatları belli ne yazıkki.

• BuFFeT B kullanıcısına yanıt

yeni gördüm hocam. İma ettiğin şeyi anladım fakat sahibindende ve piyasada en ucuz 7900gre benim şuanda ufak bir araştırmayla bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roy CharLes -- 10 Mart 2025; 2:45:46 >
  • Roy CharLes kullanıcısına yanıt

Takılma sen ona hocam en son akıl sağlığı ruhsatını paylaşacaktı forumla @BuFFeT . bu arada fiyat çok iyi ama o kadar çok kart var ki bu fiyat bandında AMD tarafında insanlar karar vermekte zorlanıyor.

• Pm attım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    Mesaj atmış 9070 çıktı mertlik bozuldu diye. 2kda 18 oyunda 10 fpslik fark var ki oc ile bu fark kapanabiliyor. En ucuz 9070 27 bin lira bu kart 20 bin lira arada 7 bin fark var. Bunu idrak edemiyor ama gelip benim ilanımı baltalıyor.

Dediğim gibi önce o akıl sağlığı ruhsatını paylaşsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Ustam 7k fiyat farkı var diyorsun. Birincisi o kart buna göre güçlü 3fps - 5 FPS farketmez. İkincisi taksitli alma imkanı var, üçüncüsü o kartta ray tracing işlem birimleri var ve rr olan oyunlarda farkı ortaya koyar, dördüncüsü biri sıfır diğeri ikinci el. O kutuyu sıfır açıp kartı bağrına basma hissi bile 3k eder benim için. Size iyi satışlar ama fiyat revize şart. Satmak için geç kaldınız. Mart 5 son tarihti bu kartı bu fiyata satmak için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BatuhanUzuncan B kullanıcısına yanıt

Para çokomel eğrisini hiç bir şey değiştirmiyor. Herkes sizin gibi düşünmüyor kimisi cebine göre kimisi keyfine göre hareket ediyor.10 fps az veriyor diye ölüp bayılanlar zaten gitsin daha performanslı kartlar alsın. O zaman 5070 ti 9070 xtden 3-5 fps daha güçlü niye kimisi 9070 alıp kimisi 15 daha fazla verip 5070 ti alıyor. Çok merak ediyorum siz ürünlerinizi kaça satıyorsunuz ?

En son 3060ti 5600 işlemci ve ekran kartımı 8.500tl ye sattım. Başka soru?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BatuhanUzuncan B kullanıcısına yanıt

iyi kardeşim hayırlı olsun daha fazla konuyu kirletmezsen sevinirim..

1. Şuanlık 10 fps fark var, herkes bilir ki AMD zamanla toparlar kartları. 7900 GRE de benzer şekilde piyasaya çıktıkdan sonra bellek güncellemesi aldı ve kart ortalama %10 performans artışı elde etti yani 9070 serisi driverler oturunca rasterize fark açılacaktır o 10 fps fark açılacak.

2. 9070 in FSR 4 ve RTX gibi devasa avantajları var, bazı oyunlar da RTX kapatılamıyor bile misal Indiana Jones gibi bu oyunlarda fark gece ile gündüz kadar açılıyor, ayrıca donanım bazlı olduğu için 7000 serisine FSR 4 desteği de gelmecek.

3. Sizin kartınız OC oluyor da 9079 olmuyor mu? OC ile kapanabiliyor demek biraz komik olmuş.

4. Kartınız 2.el, arada 7000 TL fark var gibi bir cümle kurmanız için kartınızın sıfır olması gerekiyor. Hoş kartınız sıfır bile olsa 7000 fazla verip 9070 almak gelecek açısından fersah fersah daha avantajlı ve mantıklı.

5. Yeni nesil kartlar eski nesili her zaman öldürür ama nedense bazıları bunu kabul etmekte çok zorlanıyor. 30-31K ya 9070 XT satıldı stoklar gelince yine benzer fiyatlara düşecektir, şimdi 9070 XT gibi bir kart bu fiyatlardayken 7900 XTX sahibi birinin 2.elde 33-35 e kartını satma imkanı var mı? sıfırı isterse 50K olsun daha güncel ve yeni nesil kart dururken kim eski nesil kartın 2.eline o paraları versin? sizin kart da aynı bu mantık işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• RTX3080Ti kullanıcısına yanıt
    Kimseye zorla kart satmıyorum fiyatım şuanda farklı sitelerde dahil en makul fiyat herkeste indiana jones oynamıyor. Kim ne istiyorsa onu alsın benim fiyatım bu şuanda istediğim kartı alabilecek gücede sahibim şükür satılmazsa dekor olarak kullanırım. Fiyatı bu değil diyede bedavaya verecek halim yok. 5 bin daha koyar şunu alırım 10 bin daha koyar şunu alırım demenin sonu yok. Parası olan canı ne istiyorsa onu alır. Kimisi için 7 bin tl büyük para para çokomel eğrisini hiç bir şey değiştirmiyor neyin ne olduğunu bende çok iyi biliyorum. Karta ilginiz yoksa boş yorumları kendinize saklayınız.

• Ya arkadaş adam zamanında almış şimdide satıyor. Kendi bilgisi dahilinde de yanıt vermiş bu kart dünyanın en iyi kartı dememiş ki.
    5 tane insan adamın üstüne neden gidiyorsunuz 9070 şöyle böyle ? Yorumları okudum hocam iyi misiniz siz başka işiniz mi yok? Sanki satıcı 20k ya 3060 satıyor gibi davranıyorsunuz

• Versace kv kullanıcısına yanıt

Katiliyorum satici urunu zorla satmiyor ve fiyati sari site dahil diger 5-6 ikinci el ilanla birlikte en uygunlarindan, ama 2. el urun almak isteyenler icin mantiksal ters kose oldu bu yeni serilerin cikisi.

2.el 4070ti super'i de uygun bi tutara 30000'e koymuslar forumda. Bakinca ama yine 9070xt sifir fiyatina ve vade farksiz taksit vsye girince bu fiyatlara nakit ikinci el kart almak isteyenlerin dusuncesi 'evet ben bu marka ve bu modeli kullanmak istiyorum sadece' gibi bir arguman olmali dedirtiyor, bakalim onumuzdeki aylarda fiyatlandirmalar nasil degisecek  

• Hem arkadaşa yardımcı olalım hemde kullandığım kartı tanıtmak maksatlı ki bu fiyata gerçekten alınabilecek en iyi ekran kartından biri YouTube kanalımda kartın videosuna bakabilirsiniz ben çok memnunum hayırlı alışverişler dilerim

https://www.youtube.com/watch?si=RhtazRC2BxXufkmM&v=7rpiIee3IaE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 19 Mart 2025; 2:50:58 >
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt
    Boşver hocam bu insanlara laf anlatamazsın. Herkes gene bildiğini okumaya devam eder. Kendileri ürün satarken el üstünde tutarlar ama başkasının ilanlarını baltalamayı çok severler.

Kesinlikle benim ilanlarımı da baltalıyorlar çoluk çocuk dolu forum bizler de olmasak bu formun tadı tuzu olmayacak insanlara yardımcı olalım diye elimizden geleni yapıyoruz insan nankör olmaması lazım hayırlı satışlar

• pm

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.