Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Takaslık - RTX 3090 Gigabyte Gaming OC ekran kartımı Legion GO ile takaslamak istiyorum Satın Al 10 Şubat 2024 05:00 1 1 Takaslık - RTX 3090 Gigabyte Gaming OC ekran kartımı Legion GO ile takaslamak istiyorum Elimde kutulu yurtdışı ürünü olan sadece oyun için kullanılmış ve vidaları dahi sökülmemiş işlem görmemiş RTX 3090 ekran kartımı üstüne para koyacağım şekilde LEGION GO ile takaslamak istiyorum. İstanbul Üsküdar ilçesindeyim elden takas düşünenler pm atıp teklifini sunabilir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [HER ŞEY 40 TL - STEAM] STRANDED ALIEN / JACK MOVE / INFRASPACE / EIDOLONS V902 Rampage Direksiyon Seti (Direksiyon-Vites-Kol) - 4500TL Playstation 5 Slim (Diskli Sürüm) Avrupa Sürüm Kutulu Meta Quest 2 Kutulu 128GB (Elite Strap dahil) - 10.000TL