Şimdi Ara

TAKASLIK SAMSUNG C160 5 GUNLUK KVK GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumdaki en ucuz takaslık sx1'i arıyorum eger SX1 olmazsa temiz başka cihazlarda olabilir. Bende 3-4 gunluk kvk garantili samsung c160 var telefonun genel özellikleri renkli ekranı, polifonik meldoileri, java destegi, rds radyosu, stereo kulaklığı, uzun şarj ömrü ve oldukça ince ve şık dizaynı. tum aparatları ve kutusu mevcut.

Bekliyorum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Eylül 2007; 13:36:09 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• iyi alışverişler dostum.

Sattığı ürün Sıfırdan farksızdır..
  • quote:

iyi alışverişler dostum.

Sattığı ürün Sıfırdan farksızdır..

cok saol kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Eylül 2007; 13:33:02 >

• quote:

Orjinalden alıntı: esnafim35

merhaba arkadaslar,

forumdaki en ucuz takaslık sx1'i arıyorum elimde 3-4 gunluk kvk garantili samsung c160 var telefonun genel özellikleri renkli ekranı, polifonik meldoileri, java destegi, uzun şarj ömrü ve oldukça ince ve şık dizaynı. tum aparatları ve kutusu mevcut.

bekliyorum...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

BU tükrcell telefonu yanlzı o kontör sadece1 aylık sonra siliniyo adamlar çok üçkattçı çok
  • Evet Telefon Turkcell kampanyasından alınmıştır ama KVK garantilidir ve her hatta çalışır. Kontru kısmına gelince dediğin gibi o kısım hikaye 1000 kontur veriyolar ama 1 ayda konusman gerekiyo hatta sadece turkcelden turkceli aramada kullanabiliyosun ayrı bi çakallıkları daha var o da bu 1000 hediye konturu yukledikten sonra kullanabilmen için en az 100 kontur alıp hattına yuklemen gerekiyo kısacası kampanya bahane ama SAMSUNG C160 ŞAHANE....

Arkadaşlar bu arada cihaz aramaya Devam ediyorum her türlü takasa açığım ama telefon temiz olmak koşuluyla....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuketici06 -- 17 Eylül 2007; 13:34:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.