Merhaba arkadaşlar salonumda kullandığım televizyonumu üzerine para ekleyerek daha üst bir modelle değiştirmek istiyorum.
Televizyonumda en ufak sorun yoktur. Sadece yeni teknoloji istediğimden değişmeyi düşünüyorum.
Tekliflerinizi bekliyorum.
*Resim temsilidir. *Televizyon İstanbul Bilişimden alınmıştır.
Teknik Özellikler
SAMSUNG UE-40B7090 LCD TV PANEL Ekran Boyutu 40 inch (102 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Kontrast Mega Kontrast Sistem Samsung LED Engine Panel LED-Backlight ÇÖZÜNÜRLÜK Aktif Çözünürlük 1920x1080p PC Sinyal Algılama 1920x1080 High Definition Full HD GİRİŞ TERMİNALLERİ Usb 2.0 ( Wiselink ) Var (2 Adet) Internet@TV Var HDMI Var (4 Adet) PC Giriş Var (D-sub 15pin) PCMCIA Var S-Video Var Composite Video Var Optik Ses Çıkışı Var destekledİğİ formatlar Video AVI, MKV, ASF (DivX 3,11 / 4.x, 5,1, 6,0, Xvid / SP / MP H.264 BP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG), WMV, MP4, 3GP, VRO, MPG, (PS MPEG ), TS (MPEG2 / H.264, VC1) Ses AC3,LPCM,ADPCM(MULAWALAW),ACC,HE-AAC,DD+ EXTRA ÖZELLİKLER Full HD Var LCD 100Hz Motion Plus Var Movie Plus 100Hz Var Picture in Picture Var Ultra Clear Panel Var 1080 24p Real Movie Var Anynet-(HDMI-CEC) Var DVB-Tuner Var Entertainment Mode Var Sleep Timer Var Teletext Var Clock Var On&Off Timer Var Auto Channel Search Var Auto Power Off Var On Screen Display Var Auto Volume Leveller Var SES Hoparlör 2x10watt+subwoofer ENERJİ Stand by <0,1 W Çalışırken 140 W AĞIRLIK Ağırlık 18,5 kg BOYUTlar Boyutlar 630 x 996 x 29 mm Renk Rose black AKSESUARLAR Uzaktan Kumanda Var Enerji Kablosu Var Masa Üstü Ayak Var TASARIM Tasarım Kristal Dizayn GARANTİ Garanti 2 Yil Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.