Şimdi Ara

Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tersol

100 lira vereyim

Eğlenceyi buldun, dalganı geç bakalım
  • varmı bi gelişme :) Bu bölüm le bu konu özdeşleşti artık bence en tepeye sabit yapılsın satılık bölmüne ne zaman girsem ilk gözüme çarpan konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

varmı bi gelişme :) Bu bölüm le bu konu özdeşleşti artık bence en tepeye sabit yapılsın satılık bölmüne ne zaman girsem ilk gözüme çarpan konu

Birisi almak istedi. Pazarlık yaptık, anlaştık. Fakat ölçüleri kabine büyük geldi.
    Burada dalga geçenleri de çok ayıpladı.
    Satış devam ediyor. Sabit konu yapılabilir, memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden gibi sitelerde hoparlor yazıp fiyat araştırırsanız sizinkilerin bu fiyattan satılmasının zor olduğunu göreceksiniz...ordaki fiyatlarla karşılaştırıp fiyat belirlerseniz satışınız hızlanır

Hoparlörden anlamadığım için ben de öyle yaptım. O sitelere baktım. Daha pahalı olanı da var, daha ucuz olanı da var. Anlamadığım için ortalama bir şey yazdım. Almak isteyen varsa indirim yaparım. Uygun bir şeyle takas da olur.

hocam sizin hoperlörler 50 TL etmesi için marka...vs olması lazım. Mesela bakınız :

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-cs4-oto-hoparlor-kapinda-ode-sok-kampanya-221755914/detay

Burada sıfır JBL 70 TL ye satılıyor. Ebatları sizinkine yakın diye bu şekilde örnek vermek istedim. Hem ikinci el, hem markası gücü..vs belli olmayan bir şey satıyorsunuz. 20 TL ye alıcı bulursanız şanslısınız derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

quote:

gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden gibi sitelerde hoparlor yazıp fiyat araştırırsanız sizinkilerin bu fiyattan satılmasının zor olduğunu göreceksiniz...ordaki fiyatlarla karşılaştırıp fiyat belirlerseniz satışınız hızlanır

Hoparlörden anlamadığım için ben de öyle yaptım. O sitelere baktım. Daha pahalı olanı da var, daha ucuz olanı da var. Anlamadığım için ortalama bir şey yazdım. Almak isteyen varsa indirim yaparım. Uygun bir şeyle takas da olur.

hocam sizin hoperlörler 50 TL etmesi için marka...vs olması lazım. Mesela bakınız :

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-jbl-cs4-oto-hoparlor-kapinda-ode-sok-kampanya-221755914/detay

Burada sıfır JBL 70 TL ye satılıyor. Ebatları sizinkine yakın diye bu şekilde örnek vermek istedim. Hem ikinci el, hem markası gücü..vs belli olmayan bir şey satıyorsunuz. 20 TL ye alıcı bulursanız şanslısınız derim.

Bir önceki mesajımda yazdığım gibi birisi almak istedi. Fiyatına 50 Lira yazdım diye onun fiyatı 50 Lira olmaz. "Şu fiyata olur mu?" dedi. Pazarlık yaptık, anlaştık. Fakat ölçüleri kabine büyük geldi.

Yani fiyata takılmayın, siz teklifinizi verin. Elbette anlaşırız.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir önceki mesajımda yazdığım gibi birisi almak istedi. Fiyatına 50 Lira yazdım diye onun fiyatı 50 Lira olmaz. "Şu fiyata olur mu?" dedi. Pazarlık yaptık, anlaştık. Fakat ölçüleri kabine büyük geldi.

Evet o psikolojiye ayar oluyorum ama inadına hep pazarlıksız fiyat yazıyorum. Tutturabildiğine satma olayı sadece bizim kültürümüzde mi var acaba (arap, türk, fars..vs)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Evet o psikolojiye ayar oluyorum ama inadına hep pazarlıksız fiyat yazıyorum. Tutturabildiğine satma olayı sadece bizim kültürümüzde mi var acaba (arap, türk, fars..vs)

Satıcı mümkün olan en yüksek fiyattan satmak ister, alıcı mümkün olan en düşük fiyattan almak ister. İkisinin buluştuğu yerde fiyat oluşur. Dünyanın her yerinde böyledir. İktisat derslerinde de böyle öğretilir. Pazarlık, alışverişin olduğu her yerde olabilir. Gayet normaldir. Siz pazarlık sevmiyorsanız, pazarlıksız fiyat yazabilirsiniz. Sizin tercihinizdir bir şey diyemem.

• Hayırlı satışlar hocam, bu kadar olumsuz yorumu başka bir topicte görmedim hakkaten çok komik ya :) Azminden ve bir an bile kaymadığın çizginden ötürü seni tebrik ediyorum, tekrar hayırlı satışlar, ilan güncel hadi MaşaAllah
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDefiler

Hayırlı satışlar hocam, bu kadar olumsuz yorumu başka bir topicte görmedim hakkaten çok komik ya :) Azminden ve bir an bile kaymadığın çizginden ötürü seni tebrik ediyorum, tekrar hayırlı satışlar, ilan güncel hadi MaşaAllah

Teşekkür ederim. Desteklerinizle daha da iyi olacağız İnşAllah
  • quote:

Ben fiyat yazmadan önce sahibinden, kiracısından, gittigidiyor, gidersegitsin,... gibi sitelere baktım. Markasız (yani markasız dediğim pioneer, kenwood, sony gibi meşhur bir marka değil) benzeri hoparlörlerin en düşük fiyatından daha düşük yazdım.

Bak burada bu kadar mesaj var. "Bu hoparlör para etmez at çöpe gitsin" diyen de oldu. Bunlara cevap olarak "Siz bunları çöpe atıyorsanız, bana verin" dedim. Bir kişi çıkıp da "Ben şu hoparlörü çöpe atacaktım al senin olsun" demedi.

hocam kargo'yu karşılarsan bende baya var 5+1 lerin hoparlörü+tv+basit ses sistemi hoparlörleri var elimde inanki atacam eğer dediğim gibi kargoyu kabul edersen bedava vereyim,hatta bi kaç tane çalışan uydu alıcı vs onlarıda bedavanın hediyesi kabul et:))

• quote:

Orijinalden alıntı: erek54

quote:

Ben fiyat yazmadan önce sahibinden, kiracısından, gittigidiyor, gidersegitsin,... gibi sitelere baktım. Markasız (yani markasız dediğim pioneer, kenwood, sony gibi meşhur bir marka değil) benzeri hoparlörlerin en düşük fiyatından daha düşük yazdım.

Bak burada bu kadar mesaj var. "Bu hoparlör para etmez at çöpe gitsin" diyen de oldu. Bunlara cevap olarak "Siz bunları çöpe atıyorsanız, bana verin" dedim. Bir kişi çıkıp da "Ben şu hoparlörü çöpe atacaktım al senin olsun" demedi.

hocam kargo'yu karşılarsan bende baya var 5+1 lerin hoparlörü+tv+basit ses sistemi hoparlörleri var elimde inanki atacam eğer dediğim gibi kargoyu kabul edersen bedava vereyim,hatta bi kaç tane çalışan uydu alıcı vs onlarıda bedavanın hediyesi kabul et:))

Vallaha mı? Hoparlörü bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Uydu alıcı hangileri var? Bunları kargosu tahminen ne kadar tutar?
    Ama göndersen de göndermesen de senin gibisi çıkmadı bu forumda... Delikanlı adammışsın helal olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erek54

quote:

Vallaha mı? Hoparlörü bilgisayara bağlayıp kullanabilir miyim? Uydu alıcı hangileri var? Bunları kargosu tahminen ne kadar tutar?
    Ama göndersen de göndermesen de senin gibisi çıkmadı bu forumda... Delikanlı adammışsın helal olsun.

ben ciddiyim kargo fiyatı hakkında bilgim yok:( fakat hoparlör direk pc ye takıp dinlenemez bu mümkün değil ses entegresi bozulur,dinlene bilmesi için anfi devresinin olması gerekiyor hani bu fişe takılan kabin vardır onun içinde elektronik devre vardır o kısmın olması gerekiyor:(müsait zamanda resimlerle anlatabilirim veya özelden cep numaranı at whatsapp üzerinden gönderebileceğim ürünlerin fotolarını atabilirim;)

• Konu günceldir. Aksiyon devam ediyor.
  • Konunu geç görmüşüm. Geçtiğimiz yaz -ağustos ayı gibi- elimdeki 2 adet 5.1 ses sistemini (bir tane Vestel bir tane Creative) bir arkadaşa verdim. Vestel olan ev sinema sistemi, Creative olan bilgisayar sistemiydi. Şimdi üzüldüm.

Umarım 5 TL'de olsa 50 TL'de olsa satarsınız hoparlörleri.

TheDefiler'a da olumlu mesajı için teşekür ediyorum. Bence ne olursa olsun bu şekilde dürüst (bu işten anlamam, fiyatı da sembolik yazdım, isteyen yazsın konuşuruz) tavırlı ve iyi niyetli insanların keyfini kaçırmamak gerekiyor.

Not: Aslında bu mesajı sadece düşünüyordum fakat sırf konu üstlere çıksın diye cevap yazıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmussy

Konunu geç görmüşüm. Geçtiğimiz yaz -ağustos ayı gibi- elimdeki 2 adet 5.1 ses sistemini (bir tane Vestel bir tane Creative) bir arkadaşa verdim. Vestel olan ev sinema sistemi, Creative olan bilgisayar sistemiydi. Şimdi üzüldüm.

Umarım 5 TL'de olsa 50 TL'de olsa satarsınız hoparlörleri.

TheDefiler'a da olumlu mesajı için teşekür ediyorum. Bence ne olursa olsun bu şekilde dürüst (bu işten anlamam, fiyatı da sembolik yazdım, isteyen yazsın konuşuruz) tavırlı ve iyi niyetli insanların keyfini kaçırmamak gerekiyor.

Not: Aslında bu mesajı sadece düşünüyordum fakat sırf konu üstlere çıksın diye cevap yazıyorum.

Rica ederim, ben teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDefiler -- 5 Mart 2016; 11:18:54 >

• elimde iki tane biri sony diğeri phillips marka, mavi siyah ve gri renkli, boş, karbon, kumanda pili, vardı atmadıysam takasa varım :P

fikir vermesi açısından temsili pil;
     Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi Vaquero -- 21 Nisan 2016; 0:30:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mariachi Vaquero

elimde iki tane biri sony diğeri phillips marka, mavi siyah ve gri renkli, boş, karbon, kumanda pili, vardı atmadıysam takasa varım :P

fikir vermesi açısından temsili pil;
     Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör

Güzel bir espri olsaydı da gülseydik keşke... Olmamış...

• Ben güldüm birader.

Gülmeyen kuyruğuna bastığın için gülmüyordur.

Bu kadar mesaj döndüğüne göre bu konuda, Troll'ün tanımı yapılmış demektir, yanlış mı?

hadin iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyigun

Ben güldüm birader.

Gülmeyen kuyruğuna bastığın için gülmüyordur.

Bu kadar mesaj döndüğüne göre bu konuda, Troll'ün tanımı yapılmış demektir, yanlış mı?

hadin iyi satışlar.

Gülen yüzün solmasın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.