Şimdi Ara

Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
2.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Takaslık *** Satılık *** Hoparlör

Fotografda gördüğünüz gibi hoparlör çıplak! Yani kutusu yok. Kabin deniyor galiba... Hoparlörün kabini yok. Bunun için çıplak dedim.
    Bunlar bas mıdır, tiz midir, subwoofer mıdır bilmiyorum. Ses sistemi işlerinden anlamam. Ben sadece dinlemesini bilirim. Ben fişini takıp çalıştırmalıyım.
    Bazı kişiler hoparlörün büyüklüğünü soruyor. Metreyle ölçtüm, fotografını çektim. Zannediyorum ki büyüklüğü hakkında bir fikir verir.

Boşuna bir kenarda duracağına birisi alsın kullansın işine yarasın; bana da benim kullanacağım bir şey versin.

Fiyatı : 50 TL

Sorularınız ve takas teklifleriniz için lütfen PM atınız.

İstanbul Ümraniye'deyim, elden alabilirsiniz.
    Kargo ücreti bana ait olmak üzere, PTT kargo ile adrese teslim gönderebilirim.

Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör  Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör  Takaslık *** Satılık *** Çıplak Hoparlör

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 2 Şubat 2016; 11:40:55 >

• gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden gibi sitelerde hoparlor yazıp fiyat araştırırsanız sizinkilerin bu fiyattan satılmasının zor olduğunu göreceksiniz...ordaki fiyatlarla karşılaştırıp fiyat belirlerseniz satışınız hızlanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_tech

gittigidiyor,sanalpazar,sahibinden gibi sitelerde hoparlor yazıp fiyat araştırırsanız sizinkilerin bu fiyattan satılmasının zor olduğunu göreceksiniz...ordaki fiyatlarla karşılaştırıp fiyat belirlerseniz satışınız hızlanır

Hoparlörden anlamadığım için ben de öyle yaptım. O sitelere baktım. Daha pahalı olanı da var, daha ucuz olanı da var. Anlamadığım için ortalama bir şey yazdım. Almak isteyen varsa indirim yaparım. Uygun bir şeyle takas da olur.
  • DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    hoparlorlerin arkasinda watt ve ohm degerleri vardir ona gore bakin fiyatlara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ay_tech kullanıcısına yanıt
    Evet, hoparlörün arkasında bir şeyler yazıyordu fakat silinmiş.
  • Markada ad çok önemli Pionerrr, alpin, sony, jbl, kenwood gibi bazı markadalar pahalı diğer piyasa ürünleri ucuzdur.
    Birde hoporlenin arkasındaki metel koruma tamamen kapalı ise mid (orta ses ya da tiz) hoporlesidir. Arası açık 4 kollu olarak geliyorsa normal hopörledir. Bass hoporlesi olduğunu düşünmüyorum çünkü küçük duruyor sizin hoporleleri. Arkasınında fotosunu çekerseniz alıcı kişiler daha iyi anlar.

Marka önemli çünkü fiyatınız biraz yüksek müdahil doporlü fiyatlarına gör.

Jayırlı satışlar.
  • Center hoparlörleri. Arkasına bakmaya gerek yok önden dikkatli bakın. Ürünü aşağılamak gibi olmasın ama sevabına ver kardeşim uğraşma. Verecek kimse bulamazsan da at gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZodiJack

Center hoparlörleri. Arkasına bakmaya gerek yok önden dikkatli bakın. Ürünü aşağılamak gibi olmasın ama sevabına ver kardeşim uğraşma. Verecek kimse bulamazsan da at gitsin

Ne hoparlörü olduğunu bilmiyorum. Ne kadar eder, ondan da haberim yok. Fiyatına takılmayın, sembolik bir fiyat yazdım. İstediğiniz gibi aşağılayabilirsiniz, atış serbest...
    Atmasına atayım da birisi de bana doğru bir şey atsa da takas etsek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiJack

Center hoparlörleri. Arkasına bakmaya gerek yok önden dikkatli bakın. Ürünü aşağılamak gibi olmasın ama sevabına ver kardeşim uğraşma. Verecek kimse bulamazsan da at gitsin

Ne hoparlörü olduğunu bilmiyorum. Ne kadar eder, ondan da haberim yok. Fiyatına takılmayın, sembolik bir fiyat yazdım. İstediğiniz gibi aşağılayabilirsiniz, atış serbest...
    Atmasına atayım da birisi de bana doğru bir şey atsa da takas etsek.

hocam bunlarla hiçbirşeyi takas edemessin.İşine yaramıyorsa at çöpe gitsin uğraşma... pahalı birşeye zaten benzemiyor.

• Devian kullanıcısına yanıt
    Pahalı bir şey olmayabilir. Ama neden işe yaramasın ki? En azından bilgisayara bağlayıp kullanılır. Bilgisayar için satılan dandik hoparlörlerden daha iyidir. Eğer sen böyle şeyleri atıyorsan bana verebilirsin. Ben kullanırım.
  • quote:

Pahalı bir şey olmayabilir. Ama neden işe yaramasın ki? En azından bilgisayara bağlayıp kullanılır. Bilgisayar için satılan dandik hoparlörlerden daha iyidir. Eğer sen böyle şeyleri atıyorsan bana verebilirsin. Ben kullanırım.

bunu pc ye bağlamak için önce kabin yapmak lazım, daha sonra bunları beslemek için anfi lazım. Yani gereksiz ve uzun bir iş. En basitinden şu dandik sistemden sizinkinden daha çok verim alınır.http://urun.n11.com/2arti1-ev-sinema-sistemi/mikado-md-2012-21-ses-sistemi-multimedia-speaker-21-hoparlor-P72445097?cid=604001&gclid=CM2G546EnMgCFYsEwwodomkEEg

• quote:

Orijinalden alıntı: BreakBeaT

quote:

bunu pc ye bağlamak için önce kabin yapmak lazım, daha sonra bunları beslemek için anfi lazım. Yani gereksiz ve uzun bir iş. En basitinden şu dandik sistemden sizinkinden daha çok verim alınır.http://urun.n11.com/2arti1-ev-sinema-sistemi/mikado-md-2012-21-ses-sistemi-multimedia-speaker-21-hoparlor-P72445097?cid=604001&gclid=CM2G546EnMgCFYsEwwodomkEEg

Peki, siz ondan verim alın.

• Ne kadar güzel hoparlörler keşke benim olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkcanbaz

Ne kadar güzel hoparlörler keşke benim olsa

Bu kadar içten keşke demenize gerek yok. Sizin olabilir. Bu kadar yaklaşmışken vazgeçmeyin. Sizin kullanmadığınız bir şeyle takas edebiliriz.

Benim şimdiye kadar bu kadar ilgi çeken bir şeyim olmamıştı. Gittikçe sevmeye başladım yav

• DoubleDragon D kullanıcısına yanıt
    Bu hoparlörlerin aynısını ben 1+1 ses sisteminden çıkarmıştım yani 15w bir tanesi bunların kabininin içinde küçük anfi ve tiz hoparlörleri var yani fiyat olarak düzgün bir marka degilse sıfırını 50 60tl ye bulabilirsiniz.
    Siz sadece hoparlörü sattıgınız için yazdıgınız fiyat sembolik olsa bile çok sembolik olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat 123 kullanıcısına yanıt
    Ben fiyat yazmadan önce sahibinden, kiracısından, gittigidiyor, gidersegitsin,... gibi sitelere baktım. Markasız (yani markasız dediğim pioneer, kenwood, sony gibi meşhur bir marka değil) benzeri hoparlörlerin en düşük fiyatından daha düşük yazdım.

Bak burada bu kadar mesaj var. "Bu hoparlör para etmez at çöpe gitsin" diyen de oldu. Bunlara cevap olarak "Siz bunları çöpe atıyorsanız, bana verin" dedim. Bir kişi çıkıp da "Ben şu hoparlörü çöpe atacaktım al senin olsun" demedi.
  • hala çöp değil diyor :D Nelerin fiyatına baktında yazdın 50 tl yi :D Ya allah aşkına şu adam harman kordon stereo pc setini 30 tl ye satıyor.. Bak ss aldım link uçar diye

Bu aletin sesini varya şimdiki 100 küsür liralık pc setlerinde bulamassın.. Sen no name hoparlore para istiyorsun bırak 50 tl yi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devian -- 22 Kasım 2015; 6:04:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devian

hala çöp değil diyor :D Nelerin fiyatına baktında yazdın 50 tl yi :D Ya allah aşkına şu adam harman kordon stereo pc setini 30 tl ye satıyor.. Bak ss aldım link uçar diye

Bu aletin sesini varya şimdiki 100 küsür liralık pc setlerinde bulamassın.. Sen no name hoparlore para istiyorsun bırak 50 tl yi :)))

"Çöp" lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Kaç kere yazdım, anlamadınız. Demek ki okumuyorsunuz. Madem bunun gibi çalışan hoparlöre çöp diyorsunuz ve atıyorsunuz. "Atacağınıza bana verin" dedim. Çöp diyen bir kişi de "Buyur kardeşim, ben bunu çöpe atacaktım. Al bunu sen kullan" demedi.

Eğer "Pioneer, Kenwood, Harman Kardon,... vs markalarının yanında bunun gibiler markasız olduğundan sıfırı bile olsa çöptür" manasında "çöp" diyorsan zaten benim yapabileceğim bir şey yok. Bunu üreten fabrikası utansın.

Gelelim fiyatına...www.sahibinden.com sitesinde bunun gibi bir kaç tane çıplak hoparlör fiyatına; 30 liraya, 50 liraya, 70 liraya, 80 liraya, 100 liraya çeşitli fiyatlara var. Ortalama fiyat olarak 50 lira yazdım. Ben hoparlörden anlamadığımı kaç kere söyledim. 50 lira eder diye iddia etmiyorum. Belki 50 lira değil, 50 kuruş eder. Ama bir fiyat yazmak lazım; 50 lira yazdım. Fiyat pahalıysa teklifinizi söyleyin indirim yaparım. Ederi daha fazlaysa yani fiyatı ucuz yazmışsam, üst tarafı helal olsun.

Sizin kullanmadığınız işinize yaramayan, hatta başkalarının "çöp" dediği bir şey varsa belki benim işime yarıyordur, takas ederiz.

Siz veya diğerleri; linkini verdiğin hoparlörü almak istiyorsanız, sizi tutan yok. Buyrun onu alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devian

hala çöp değil diyor :D Nelerin fiyatına baktında yazdın 50 tl yi :D Ya allah aşkına şu adam harman kordon stereo pc setini 30 tl ye satıyor.. Bak ss aldım link uçar diye

"Çöp" lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Kaç kere yazdım, anlamadınız. Demek ki okumuyorsunuz. Madem bunun gibi çalışan hoparlöre çöp diyorsunuz ve atıyorsunuz. "Atacağınıza bana verin" dedim. Çöp diyen bir kişi de "Buyur kardeşim, ben bunu çöpe atacaktım. Al bunu sen kullan" demedi.

Eğer "Pioneer, Kenwood, Harman Kardon,... vs markalarının yanında bunun gibiler markasız olduğundan sıfırı bile olsa çöptür" manasında "çöp" diyorsan zaten benim yapabileceğim bir şey yok. Bunu üreten fabrikası utansın.

Gelelim fiyatına...www.sahibinden.com sitesinde bunun gibi bir kaç tane çıplak hoparlör fiyatına; 30 liraya, 50 liraya, 70 liraya, 80 liraya, 100 liraya çeşitli fiyatlara var. Ortalama fiyat olarak 50 lira yazdım. Ben hoparlörden anlamadığımı kaç kere söyledim. 50 lira eder diye iddia etmiyorum. Belki 50 lira değil, 50 kuruş eder. Ama bir fiyat yazmak lazım; 50 lira yazdım. Fiyat pahalıysa teklifinizi söyleyin indirim yaparım. Ederi daha fazlaysa yani fiyatı ucuz yazmışsam, üst tarafı helal olsun.

Sizin kullanmadığınız işinize yaramayan, hatta başkalarının "çöp" dediği bir şey varsa belki benim işime yarıyordur, takas ederiz.

Siz veya diğerleri; linkini verdiğin hoparlörü almak istiyorsanız, sizi tutan yok. Buyrun onu alın.

sen çöp lafını çok yanlış anlamışsın kardeş :) 2005 den beride üyesin , çöp demek illa leş ölü vs demek değil , bu forumda "çöp" artık bi kalıp oldu pek bir işe yaramaz demek yani... hemde diyorsun hoparlorden anlamıyorum bizde sana diyoruz satman zor onu işine yaramıyorsa salla gitsin ha işime yarar diyorsan kaldır bi yere ilerde lazım olursa kullanırsın.Ne markasını biliyorsun ne degerlerini biliyorsun kimse almaz onu... yani bunda kırılacak darılacak birşey yok.

• Devian kullanıcısına yanıt
    İkinci paragrafta "çöp" lafının senin dediğin anlamını yazmışım zaten. Demek ki yanlış anlamamışım. Bu hoparlör sıfır bile olsa diğer markalı hoparlörlerin yanında çöptür.

Bu hoparlör kutulu olsa benim işime yarar, kullanırdım. Ben böyle çıplak kullanamıyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.