Bildirim
TAKASLIK--satılık-- ZOTAC GTX 660...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
daha yüksek modellerle mi takas yapacaksınız? -
asus gtx 560 ti 448 core ve daha üst modeller... -
ilanıma bakınız -
@rylai2113 bu şartlarda bulursan gtx 660 al ben sana 20 tl fazla veriyim sli yaparım...
http://forum.donanimhaber.com/m_67144570/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67144570
kart takas için şimdilik satmayı düşünmüyorum kasanın revizyonunu bitirmeden gelecek teklife göre kllanmaya başlarım yada takas olabilir uygn bir kartla... -
Sen yanlış ilana baktın bende 7870 var saphirre satılık takas için ona bak demek istedim :D -
hocam garantisiz kartlar ilgimi çekmiyor 3 ay da kalsa garantisinin bitmesine garanti önemli...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanismet -- 1 Aralık 2012; 19:32:07 > -
Fiyat varmi yoksa mobilde goremedimmi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mobilde gözükmüyor fiyat o yüzden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanalpazar açılır... -
İki kişi mobilden girdikleri için fiyatın görünmediğini belirtmiş. Ama siz bu kişilerin soruIarına cevap vermek yerine "sanal pazar açılır" yazıyorsunuz.
Bu arada kartın fiyatı 469 TL beyler. -
öncelik takastır...
fiyat 469 dan 459 a düştü...
ahanda 450 olsun...
çok fazla indirim yaptım be yav...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altanismet -- 13 Aralık 2012; 21:38:51 > -
@TEHET ; pm den cevapladım arkadaşların sorularını... -
680 zotac ile takas düşünürseniz haber verirsiniz. -
Slm merak ettiğim bir konu var neden hemen hemen aynı seviye kartları ile takas istediğinizi anlamadım
açıkçası, veya bilmediğim bir ayrıntı mı var?
hayırlı satışlar bu arada. -
@SMbox
kısa ve net cevap maksat yeşillik olsun desem...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X