Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 *takaslık* sıfır taotronics soundliberty 79 pro bluetooth kulaklık. Satın Al 20 Temmuz 2022 11:56 1 1 *takaslık* sıfır taotronics soundliberty 79 pro bluetooth kulaklık. merhaba garantiden sıfırıyla değiştirilen ve henüz elime bile geçmemiş olan taotronics soundliberty 79 kulaklığımı iç kulağımdaki bir sorun yüzünden silikonlu kulaklık kullanamayacağım için silikonsuz olan bir modelle değiştirmek istiyorum.önceliğim Soundpeats Air3 gibi tamamen silikonsuz olan cihazlar. eğer direkt bu modelle takaslayabilirsek aradaki farkı almayı düşünmüyorum.benim kulaklığım yarın elime geçiyor olacak. kutusunu dahi açmayı düşünmüyorum. faturalı ve kutulu hepsiburada ürünü olacak.okuduğunuz için teşşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 670 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 20 Temmuz 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün alınık apple watch 6 veya 7 alınık samsung galaxy watch 4 classic *takaslık* sıfır taotronics soundliberty 79 pro bluetooth kulaklık. SIFIR - Vestel 43F8500 43'' 108 Ekran Full HD TV