Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TAKASLIK XPERİA ARC BLUE MIDNIGHT Satın Al 23 Ocak 2015 10:12 1 1 TAKASLIK XPERİA ARC BLUE MIDNIGHT Telefonu forumdan bi arkadaştan almıştım ve halen kullanmaktayım. Saolsun sorunsuz bi cihaz gerçekten. Kullanıma bağlı kılcal çizikler oluştu, kozmetiği çok iyi sayılmaz. Ama telefon konuşurken ses kalitesi fiyatı 4haneli telefonlardan iyi olduğunu söyleyebilirim. Tasarımı yay şeklinde 8.1hd kamerası var, sadece cihazı, kutusu hdmi kablosunu vericem faturasıda sanırım duruyor. Üzerine çok yüksek bi miktar koymadan takaslamayı düşünüyorum. şu telefon + şu kadar tl istiyorum derseniz sevinirim. iyi forumlar. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bahçelievler Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün #IPHONE 6S PLUS SIFIR 64GB UYGUN FİYAT S6 EDGE 32GB GOLD 1.550TL SIFIR SATILIK LOGITECH F710 (Kablosuz Gamepad) (SATILMIŞTIR) TAKASLIK XPERİA ARC BLUE MIDNIGHT