Şimdi Ara

Take-Two patronu: GTA 6, olağanüstü olacak ve beklediğinize değecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy şu anda #32
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Take-Two patronu: GTA 6, olağanüstü olacak ve beklediğinize değecek!
    Rockstar'ın Grand Theft Auto VI için yeni bir fragman yayınlamasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Heyecanla beklenen açık dünya oyunu 2025 sonbaharında çıkacak. Rockstar sahibi Take-Two, 200 milyondan fazla satılan Minecraft'tan sonra tüm zamanların en çok satan ikinci oyunu olan GTA 5’in başarısını tekrarlamakta istekli. Şirketin patronu Strauss Zelnick, yakın zamanda yaptığı bir röportajda GTA 6'yı bekleyenleri daha da heyecanlandıracak açıklamada bulundu.

Ayrıca Bkz.GTA VI kaç GB? İşte GTA 6 sistem gereksinimleri

GTA 6, oyuncuların hayal bile edemeyecekleri yenilikler sunacak

Rockstar’ın ana şirketi Take-Two Interactive’in CEO’su Zelnick, “Bence olağanüstü olacak, beklediğinize değecek. Hayranlarımızın geri bildirimlerini kesinlikle dinliyoruz. Bizim işte bunu yapmanız, yapabilmeniz gerekiyor. Ancak unutmayın, en büyük hitler her zaman beklenmedik olanlardır. Ekiplerimiz, aklınıza bile gelmeyecek yeniliklere odaklanıyor.

Zelnick’in açıklamasına göre, GTA 6, beklentileri fazlasıyla karşılayacak ve oyuncuların hayal ettiklerinden çok daha büyük, çok daha iyi, çok daha heyecan verici ve çok daha güzel bir oyun olacak.

Grand Theft Auto 6, Xbox Series X/S ve PS5 için geliştiriliyor. Rockstar, henüz PC versiyonunu onaylamadı. Günümüzün Vice City'sinde geçen oyun, iki yeni kahraman getiriyor: Lucia ve Jason. GTA 6’nın yeni fragmanı merakla bekleniyor.

Kaynak:https://wccftech.com/gta-6-will-be-extraordinary-and-worth-waiting-for-says-take-two-ceo/

• 2.fragman yayınlansın artık yeter ya ayın 27 yayınlancak diyolar bence şubat yada martta yayınlanır yoksa biz böyle kalcaz
  • Rockstar yatacak yerin yok.Son çıkan konsallara ve bir sene sonra PC ye düşünecekmiş.PC oyuncuları üvey evlat mı?
    Hep aynı uçuyoruz,kaçıyoruz.GTA 4 ile nasıl çuvalladığını biliyoruz.Her daireye,her kata giremedikten sonra hava cıva.
  • Fragman için saatbaşı teori üreten arkadaşlar: dinleyin adamları. Bakın bekleyin diyorlar işte oturun aşağı da bekleyin işte..
  • O Kadar Çok Reklam Yapıldı ki almayacak olanlar bile merakından alacak ve satış rekoru kıracak...
  • Oyun çıktığında,Pc kullananlar kemal sunal gibi ekmeğini cama banmasınlar onlarıda düşünsünler.

Yazıktır günahtır biri oynar biri bakar kıyamet ondan kopar.
  • Fiyatı da olağanüstü olacak, 3-5 sene veya Epic hediyesi beklenecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Subservient11 S kullanıcısına yanıt

Adamlar paragöz bir firma, gta 5 tuttu diye gördük. Herifler ps3 nesline ps4'e ps5'e aynı oyunu azcık cilalayıp cilalayıp çıkarttılar. 11 senelik oyunu bu adamlar hala deli gibi satıyor. Online'ı online parası ohoo neler var neler. Balya balya para basıyorlar.

İlk konsola neden çıkıyor onların kendi anlaşması vardır mutlaka ve konsol kitlesi yağlı kaymak tabaka kitle diye çıkıyor. E birde şimdi konsol tek bir mimari donanım belli adam buna daha az çaba sarfediyor ve 70 euro dolar'a satacaklar vs. PC'e çıkarsa ohooo ekstra beta ekibi tester ekibi birton para demek. 50 bin çeşitte donanım var, e windows'un hali de ortada. Önce bir konsoldan kaymağı yerler sonra artık 1 sene mi 2 sene mi 3 sene mi neyse o süreçte çıkartırlar. RDR2 de böyle oldu mesela gelmeyecek dediler ama baktılar ki konsolda millet oynadı bitirdi e online'ı pek tutmadı vs. zart pc için duyurdular kıyamet koptu.

• Oyunun PC'ye cikmasini bekleyen sayili insanlardanim. Cunku hic PS5'im olmadi ve bir tek oyun icin almak abaz olur bence. Alinir, alinmaz kisiye kalmis ama ben almam. 2025de konsollara gelecek olan 2027, 2028 gibi gelir buyuk ihtimalle. Ya da istedikleri basariyi yakalarsa 2026 gibi erken bir tarihte de cikarabilirler PC icin...

Bir sey daha, ben hic bir oyuna (duz kur hesabi ile) 2500 TL vermem genelde, indirimde ya da Epic'ten bedava beklerim ama GTA 6 icin bir milyon bile veririm.

Kucuklugumun efsanesi sonucta! Az mi Vice City'de Diaz'in Sonny'in icinden gectim, San Andreas'ta Big Smoke'u sisledim, Tenpenny'i kovaladim abi! Daha gecen de C YOLU ile Devin Weston'i patlattim! BEKLIYORUM GTA 6'yi! En kotu konsol oynanislarini izlerim icim rahat etsin diye! Hehehe
  • Subservient11 S kullanıcısına yanıt

Her daireye her kata vs bu oyunda da giremeyeceksin. Yani hiç sanmıyorum. Bunu bu yüksek ve ayrıntılı grafiklerle karşılayacak bir konsol, bir PC yok. Anca hızlı yükleme yapar bunun için de SSD ister. O dediğin şeyi GTA 7 veya 8'de bile göremeyebilirsin. Ya da belki o zaman görürsün.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.