Şimdi Ara

takılara + basma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar takılara nasıl + basılıyor yardımcı olursanız sevinirim bide yanma ihtimali nedir

• 3 tane aynı takıdan lazım ama + larıda aynı olacak 60k ya beyaz bi kağıt satıyor düz
  • charon a git kağıt alıyosun onun için 3, sayfanın başındaki kağıt (yanlış hatırlamıyosam)

bugün 3 tane +6 str i topladım +7 basmak için ama

sonuç kötü oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

charon a git kağıt alıyosun onun için 3, sayfanın başındaki kağıt (yanlış hatırlamıyosam)

sonuç kötü oldu

+1
  • aynen magic anvilde basıyoruz dimi bide bu kağıdın ismini bilen biri yada şuanda morodonda olan biri ismini söyleyebiirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: arcmage_enes

3 tane aynı takıdan lazım ama + larıda aynı olacak 60k ya beyaz bi kağıt satıyor düz

EET!!Bunun hakkında bi arkımız bit opic açıldı ve resimlerle anlattı brz araştırma yapsaydın!!
  • compound scroll
    2. sayfada 1. sırada 55k
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu1313

aynen magic anvilde basıyoruz dimi bide bu kağıdın ismini bilen biri yada şuanda morodonda olan biri ismini söyleyebiirmi

beyaz düz bi kağıt
  • COMPUDENT MI NE OYLE BIR KAGIT 3 SAYFAINN BASINDA OLUYOR SOL USTT 55K FIYATI
    AYNI DESENLI TAKILAR VE AYNI + YA SAHIP OLAN TAKILARI BASARSIN MAGIC ANVILDE 3 TANE OLACAK AMA
    NEYSE MAGIC ANVILDE ORTADAKI SECENEEGI SEC VE HEPSINI YERLESTIR OLUYOR TABE YANMA OLASILIGIDDA VAR BEN 3 TANE +7 +8 YAPTIM AMA 3 TANE +6YI YAPAMADIM :)
    ŞANS HER ZAMANKİ GİBİ...
    UNUTMA TAKILAR UPGRADE ITEM OLACAK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MythicForces

quote:

Orjinalden alıntı: arcmage_enes

3 tane aynı takıdan lazım ama + larıda aynı olacak 60k ya beyaz bi kağıt satıyor düz

EET!!Bunun hakkında bi arkımız bit opic açıldı ve resimlerle anlattı brz araştırma yapsaydın!!

aradım ama bulamadım topicin linkini verirsen sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dragon

charon a git kağıt alıyosun onun için 3, sayfanın başındaki kağıt (yanlış hatırlamıyosam)

sonuç kötü oldu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.