arkadaşlar takılara nasıl + basılıyor yardımcı olursanız sevinirim bide yanma ihtimali nedir
3 tane aynı takıdan lazım ama + larıda aynı olacak 60k ya beyaz bi kağıt satıyor düz
charon a git kağıt alıyosun onun için 3, sayfanın başındaki kağıt (yanlış hatırlamıyosam)
bugün 3 tane +6 str i topladım +7 basmak için ama
sonuç kötü oldu
quote:
Orjinalden alıntı: _Dragon
charon a git kağıt alıyosun onun için 3, sayfanın başındaki kağıt (yanlış hatırlamıyosam)
sonuç kötü oldu
+1
aynen magic anvilde basıyoruz dimi bide bu kağıdın ismini bilen biri yada şuanda morodonda olan biri ismini söyleyebiirmi
quote:
Orjinalden alıntı: arcmage_enes
3 tane aynı takıdan lazım ama + larıda aynı olacak 60k ya beyaz bi kağıt satıyor düz
EET!!Bunun hakkında bi arkımız bit opic açıldı ve resimlerle anlattı brz araştırma yapsaydın!!
compound scroll 2. sayfada 1. sırada 55k
quote:
Orjinalden alıntı: dejavu1313
aynen magic anvilde basıyoruz dimi bide bu kağıdın ismini bilen biri yada şuanda morodonda olan biri ismini söyleyebiirmi
beyaz düz bi kağıt
COMPUDENT MI NE OYLE BIR KAGIT 3 SAYFAINN BASINDA OLUYOR SOL USTT 55K FIYATI AYNI DESENLI TAKILAR VE AYNI + YA SAHIP OLAN TAKILARI BASARSIN MAGIC ANVILDE 3 TANE OLACAK AMA NEYSE MAGIC ANVILDE ORTADAKI SECENEEGI SEC VE HEPSINI YERLESTIR OLUYOR TABE YANMA OLASILIGIDDA VAR BEN 3 TANE +7 +8 YAPTIM AMA 3 TANE +6YI YAPAMADIM :) ŞANS HER ZAMANKİ GİBİ... UNUTMA TAKILAR UPGRADE ITEM OLACAK...
quote:
Orjinalden alıntı: MythicForces
quote:
Orjinalden alıntı: arcmage_enes
EET!!Bunun hakkında bi arkımız bit opic açıldı ve resimlerle anlattı brz araştırma yapsaydın!!
aradım ama bulamadım topicin linkini verirsen sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: _Dragon
sonuç kötü oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme