Şimdi Ara

Takılı olduğu halde PC Ethernet kablosunu görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
3.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese hayırlı haftasonları dilerim. Benim sizlerden yardım isteyeceğim konu şu.
    İşyerindeki bilgisayarım bir süredir "Görüntü sürücüsü çalışmayı durdurdu ve bu durumdan kurtuldu" hatası veriyordu ve genel olarak da Blue Screen hatası vererek sistemi yeniden başlatıyordu. Bu durum iyice can sıkmaya başlayınca bende internetten araştırdım. Birkaç sitede sistem arızası olduğu bilgisi paylaşılmıştı formatla giderileceği söyleniyordu. bende hem kendimi geliştirmek hem de sistemi düzeltmek için windows 7 yüklü bilgisayara win 8 yükledim. yükleme tamamlandığında bilgisayar bağlantı hatası verdi. Takılı olduğu halde Ethernet kablosunu görmüyordu. Yarım saat önce çalışan ethernet portu şimdi çalışmaz oldu. Sözü fazla uzatmadan driver'den olabileceğini düşünerek güncelledim. Windows 7 ye geri döndüm yine olmadı. En son çare olarak bilgi işlem birimine gönderdim. Orada internet bağlantısı olmuş. Bilgisayarı müdahale etmeden geri göndermişler. Ben kasayı bağladığımda yine bağlantı yok kabo takılı değil diyor. Bilgi işlem başka kabloyla başka büroda dene dedi. Başka büroya gittim orada da çalışmadı. Ondan farklı büroya gittim ikincisinde çalıştı. Kendi büromda çalışmıyor. İşin ilginç yanı kablo sıkıntılı diyecekler için söylüyorum. Kendi odamdaki kabloya şuan bu mesajı yazdığım kendi laptopumu bağladığımda kablo çalışıyor. Yani kabloda sıkıntı yok. Başka bir odada da arızalı olarak düşündüğüm kasa çalışıyor. Yardım edebilirmisiniz bu konuda ne yapabilirim. İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademonuk -- 22 Şubat 2014; 14:08:40 >

• sorun ne bilgisayarda ne de kablodaymış arkadaşlar. sorun tamamen ethernet kablosunun duvarda takılı olduğu jak'tan kaynaklanıyormuş. Hareket ettirildiğinde çalışmaya başlayınca farkettim. herkese iyi forumlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.