Şimdi Ara

Takım arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Solo top oynuyorum genelde ve bu mevkide kötü oynamam diyebilirim. Yaklaşık 1000'e yakın Ranked oynamışlığım var. West server'ndayım. Nick --> Why am I so Sad

-Pek ümitli değilim bir takım bulabileceğim konusunda-

Team speak, Skype mevcuttur.

İstediğim tek husus takımda biz emek verirken bu emeği haketmeyecek davranışlar içine girenlerin olmaması. Küfür olayında hassassım, ufak seyleri görmem fakat ciddi küfredildi mi güç kullanmak zorunda kalabilirim.

Güzel arkadaşlık ortamı olan ve orta halli mütevazi bir takım bulsamda akşamlar güzel geçse...

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric the Raven

İstediğim tek husus takımda biz emek verirken bu emeği haketmeyecek davranışlar içine girenlerin olmaması. Küfür olayında hassassım, ufak seyleri görmem fakat ciddi küfredildi mi güç kullanmak
    zorunda kalabilirim.

• Şakaydı, bunu bana açıklattırmakta ciddimisin ?
  • quote:

Şakaydı, bunu bana açıklattırmakta ciddimisin ?

O halde sanırım esprilerinden ötürü takım bulamıyorsun + bulamayacağına da kendini inandırmışsın.
  • ahdhdas şakalarını açıklayarak yap yoksa güç kullanmak zorunda kalabiliründasdasd
  • Temel fıkrasından fırlamış tipler var ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric the Raven -- 29 Mart 2012; 11:08:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1542

quote:

İstediğim tek husus takımda biz emek verirken bu emeği haketmeyecek davranışlar içine girenlerin olmaması. Küfür olayında hassassım, ufak seyleri görmem fakat ciddi küfredildi mi güç kullanmak
    zorunda kalabilirim.

[simage]http://www.gamescheatdirectory.com/uploads/wallpaper/1837232cbe.jpg [/simage]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun arkadaşı arıyorum?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Konu up lütfen, dediğim gibi takım arıyorum.
  • Yakın zamanda forumdan uzaklaştırma alacaksın boşa takım arama
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.