Şimdi Ara

Takım Arıyorum (mid)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Adım Ali, Bursa'da yaşıyorum. Eskişehir'de okuyorum. Yaşım 21. Ben Ağustos 2013'ten beri lol oynuyorum. En aralıksız oynadığım MOBA oyunu oldu. Kişisel olarak devamlı kendime bir şeyler katmaya çalışıyorum, meta herolarına kolay adapte olabiliyorum. Pes etmem, flame sevmem, ne kadar geri kalırsam kalayım farm vs bir şekilde geri gelmeye çabalarım. SoloQ da pek bir aktivite gösteremedim. Çünkü sıkılıyorum, çünkü kişisel olarak değilde takım olarak bir şeyler başarmaktan keyif alıyorum. Ne kadar çabalarsanız çabalayın olmuyor bazen :) Bu yüzdende ciddi vizyonu olan, olgun kişiler barındıran saygı sevgi çerçevesinde yeri geldi mi eğleneceğimiz yeri geldi mi ciddiyetini kaybetmeyecek bir takım arıyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İlgilenen arkadaşlar bu konu altından, oyun içinden yada özel mesaj aracılığıyla buradan ulaşabilirlerse sevinirim :)

Nick: Ramu5
    Lane: Mid
    Lig: Altın II
    Favori Şampiyonlar: Orianna, LeBlanc, Zed, Ziggs, Lissandra, Karma

• allahınız varsa mid oynamayın artık ya, ulan her üç kişiden beşi mid oynuyor şu oyunda. Ne var şu midde
  • west tr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

allahınız varsa mid oynamayın artık ya, ulan her üç kişiden beşi mid oynuyor şu oyunda. Ne var şu midde

öncelikle oynadığım oyunların çoğusunda bu yönlü oynadım oyun alanın merkez yerlerinde. WoW, Cs gibi oyunlarda buna dahil. Bu yüzden orta koridor bana daha samimi geldi oyunada orada başladım zaten :)

Tr serverindayım :)
  • quote:

allahınız varsa mid oynamayın artık ya, ulan her üç kişiden beşi mid oynuyor şu oyunda. Ne var şu midde

Cunku herkeste oyunu ben tasiycam ben domine edecem bizim aveller beceremez ben akarim butun tebrikleri toplar super egoma ego katarim kafasinda oldugu icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

quote:

Cunku herkeste oyunu ben tasiycam ben domine edecem bizim aveller beceremez ben akarim butun tebrikleri toplar super egoma ego katarim kafasinda oldugu icin.

alıngan olmam mı gerekliydi burada yoksa söz meclisten dışarı mıydı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramu5 -- 27 Haziran 2014; 8:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramu5

quote:

Orijinalden alıntı: Umut Reis

quote:

alıngan olmam mı gerekliydi burada yoksa söz meclisten dışarı mıydı :D

Meclisten disari

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bireysel olarak kendini gelistir once. Tr de gold bisey degil.

• ben trde ranked oynamaktan keyif almıyorum acıkcası hele hele low elo durumum varken. 80 oyun var rankedta solo q da sezon 3 tede 20 falan. Sıralı 5 yada team ranked oynadım genel olarak. normal 1500 civarı oyun attım. Oyle bestim falan demiyorumda çokta kötü olduğumu düşünmüyorum :) kendimi geliştirmem gereken yerler var ama bence kendimi geliştiriceğim yerin tr solo q olduğunu düşünmüyorum. Bu sebeple takım arıyorum zaten. Şuan oyuna ortalama hakim bi silver player şansı yaver giderse 150-200 oyun atsa elmas a zorluyor. Ama ne kadar iyi oynasada bahtsız birisi 400 oyunda altından plata cıkamayabiliyor. Bence tr ranked'ın insanların üstünde elmas 3 altındakiler dışında pek bir ayrımı yok. iyi ve ya kötü oyuncu bazında. Çünkü bazı altın 1 oyuncusu çoğu elmas5 ve plat 1 deki oyunculara göre daha başarılı olabiliyor. Genel olarak o lpler personal değilde win loose a göre geldiği müddetçe pek bir anlam ifade etmiyecek bana solo q da. Çünkü adı üstünde soloQ, team ranked değil. 2 afk yüzünden 3 kişinin lp kaybetmesi adil değil. Veya birinin beceremiyor olması diğerinin emeklerini boşa çıkarmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramu5 -- 27 Haziran 2014; 8:42:03 >

• up desek :D
  • altından sonrasnı okumadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tal. -- 30 Haziran 2014; 14:31:03 >
  • Ramu5 kullanıcısına yanıt
    Zaten yazı orada bitiyor

Sen boşver bunları dost, normal oyuna devam et. Sezon bittikten sonra yerleştirme maçlarında iyiysen zaten direk yükselirsin ve rahatlıkla takıma girersin. Bu forumdaki herkes çilincir olduğu için seni küçük görürler. @Ramu5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zero Degrees -- 30 Haziran 2014; 14:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Zaten yazı orada bitiyor

Sen boşver bunları dost, normal oyuna devam et. Sezon bittikten sonra yerleştirme maçlarında iyiysen zaten direk yükselirsin ve rahatlıkla takıma girersin. Bu forumdaki herkes çilincir olduğu için seni küçük görürler. @Ramu5

kardeş ben birşey diycemde alınma goldtan çıkamayan oyuncu oyuncu degildir bence takımda oynayacak seviyede degildir bunu yanlış anlama
  • Sana bir adam ismi vereyim onun oyunlarını izle. Adam normal oyun atıyor sadece. 3k'ya yakın bir oyunu var ve ligi gold 4. Ama adamın eşleştiği kişiler diamond ve ağlatıyor herkesi. Eve gidince editlerim. Sonrasında büyük bir takımın bir oyuncusu Gold 3 ligindeydi. LCS takımıydı galiba konusu vardı 2-3 ay önce. Yani adam soloQ sevmiyordur daha doğal birşey yok bundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Sana bir adam ismi vereyim onun oyunlarını izle. Adam normal oyun atıyor sadece. 3k'ya yakın bir oyunu var ve ligi gold 4. Ama adamın eşleştiği kişiler diamond ve ağlatıyor herkesi. Eve gidince editlerim. Sonrasında büyük bir takımın bir oyuncusu Gold 3 ligindeydi. LCS takımıydı galiba konusu vardı 2-3 ay önce. Yani adam soloQ sevmiyordur daha doğal birşey yok bundan.

sende böyle herkesi dağıtabilecegini inanıyormusun? dur pm atayım sana
  • öncelikle altından çıkamamak değil . Sadece troll'ü afksi balta tutmayan dravenleri bu oyundaki sinir ediyor. Ben bu oyunu iş olarak oynamıyorum. Hırslı biriyim sıralamada bi kisinin hatası yüzünden 3-4 kişinin başı yanıyorsa ben çileden çıkıyorum. Niye kendimi sinir hastası ediyim ki eğlenmek için oynuyorum. Burda belki elmas değilsen player değilsin diyenlerin belki %30 %40ı eloboosterdır kim bilebilir ki? Bu ön yargı neden 2500 normal winli bir orianna gördüm çocuğun adını hatırlamıyorum ama unranked olduğunu biliyorum. Elmasıdır Platıdır ezdi geçti. Ve hani herif öyle bi oynadıki insan şevkleniyor hani. Sen bu adamı takımına almıcan mı? En azından denemez misin? Benimde dediğim şu Evet Türkiyede bir ranked sistemi var ama 1000e yakın ranked oyun atan oyuncu %53-54 win rate ile elmas 5 e kadar gelebiliyor. Bu ne kadar sağlıklı ki? yanlış anlamayın kendimi kanıtlamaya çalışmıyorum ama yani ben kendimi az çok biliyorum. SoloQ oynamaktan sinir oluyorum diye de bu kadar önyargılı olmanızı anlamsız buluyorum. Kendimi geliştirme taraftarıyım ona lafım yok stream izlerim açar yemek yerrken midlanerları izlerim hani ama altınsın susun busun diyen arkadaşlarla bir gün karşılık oynamak nasip olur umarım. Bükemediğim eli öper saygı duyarım, ama onun dışında boş yapmanın anlamı yok diye düşünüyorum. sevgiler :)

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.