Şimdi Ara

Takımı taşımak için ne yapabiliriz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TheLastSummoner

Lb alma 1-0 geriden başlar takım.

Wat didin gulüm ? Sen iç q fulleyip 6 levelde qrew ile karşı apc ye tek attınmı ?
  • Bim poşeti, çanta falan bul.
  • last pick olup mid yazsak sıra var derler first pick mid picklesen last pick ilk ben dedim karışmam troll der .
  • Mid özellikle TR de en çok istenilen rol olduğu için diğer rollerde kendine 3-4 champ seç ve onlarda ustalaş en iyi yol bu bence
  • Bro öncelikle oynayabiliyorsan jungle oyna ama yok benim gibi midde daha iyi oynadığını düşünüyorsan, zed al 6 olduktan sonra sürekli laneyi pushla ve pushlanan bir lanenize gank at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kreasyon

Bro öncelikle oynayabiliyorsan jungle oyna ama yok benim gibi midde daha iyi oynadığını düşünüyorsan, zed al 6 olduktan sonra sürekli laneyi pushla ve pushlanan bir lanenize gank at.

Midi alabilsem fizz le çok rahat oynarım direk 10 dakkada 2 kill yine fena farm olmaz geri kalmam pek. Kuleyi alırım bota topa gank giderim fizz i alabilsem.

Fiz le solotop gitsem nasıl olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaoLinTaki

Ğ ile cümle başlamıyorsa bı cümle nasıl ğ ile başladı?

Ğ ile cümle değil: kelime başlamıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Wat didin gulüm ? Sen iç q fulleyip 6 levelde qrew ile karşı apc ye tek attınmı ?

4 skill saydın nasıl tek atmış oluyorsun bari tek combo yaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whooobies

quote:

Neye dayanarak söylüyorsun bunu

Ben arkadaşa katılıyorum lane ler ağır ezmediyse LB li bir takım kazanamaz. Hatta karşısı ezildiği halde hemen pes etmezse tf yaparsa gene kazanabilir. Neden çünkü LB kesinlikle fantezi herosudur ve kesinlikle takım herosu değildir. Bknz: Katarina. Ranked da bu hero ile hiçbirşey yapamazsın. Ulti atarsın saniyesinde bozarlar. Ama LB gibi lane de yada ganklerle kill alabiliyor. Ama LB gibi takım savaşında da bir işe yaramıyor. Geçen bir oyun çevirdik karşıda takım savaşına yaramayan herolardan LB ve Nidalee vardı. Adamlar bizi ezmelerine rağmen aldık. Hemen TF yaptık heriflerin 2 si çöp zaten nidalee sup oynuyordu. Adamlara giriyoruz LB ve Nidalee kaçıyor zaten diğer 3 ü kalıyor öldürüyoruz. Ben Vayne idim 2.tf de adamlar bana focus yapmaya çalıştı hepsi üzerime yürüyordu lan çok korkunçtu Adamlar bana gelene kadar öldü zaten, LB ve Nidalee saniyesinde eriyor TF de ne yapabilir bu hero ? Çok rahat çevirdik hemde 3 TF yaparak.

• quote:

Orijinalden alıntı: HitTheLights

quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

4 skill saydın nasıl tek atmış oluyorsun bari tek combo yaz.

tmm qnq çoq coolsun.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.