Şimdi Ara

Takımlar kimindir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe takımı kimindir mesela ? Taraftarın mı yoksa tek bir adamın mı ? Aziz Yıldırım tapusunu mu almış bu takımın ? United, psg, city, chelsea, Monaco gibi takımlar taraftarın değildir mesela. Amerikali, rus, Arap zenginleri almıştır bu takımları. Bu takımlar paranın ve tek bir adamın takımıdır. Ama bir Bayern Münih mesela. Bu takım taraftarın takımıdır. Fenerbahçe de bizim yani taraftarın takımıdır. Taraftarın çoğunluğu kimi isterse o gelmelidir başa. 20 senedir padişahlik gibi yönetilen takımın artık bu padişahliktan kurtulup tekrar taraftar takımı olmaya ihtiyacı vardır.

Şayet olur da aziz kazanırsa stada gidip maçları izlemiyoruz beyler. Taraftarın gücünü görsünler. Yeter artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aziz yıldırımındır NOKTA var mı itirazı olan
  • Futbol takımının maçlarını hayatta izlemem. Taraftarız tamam, Fenerbahçe'ye gönül vermişiz tamam. Ama hayatımızın en önemli bölümü Fenerbahçe değil. Hiçbir takım taraftarı için de böyle değil. Böyle olan varsa zaten ciddi sıkıntı vardır.

Ben bir kulübe taraftar olacağım, elimden geldiğince destek vereceğim, kulübün başkanı çıkıp beni azarlayacak. Yok ya.

Futbol takımının maçlarını izlemem dedim, zaten keyif almıyorum. Ancak keyif aldığım ve oynayanından oynamayanına çok sevdiğim basketbol takımını da izlemeyeceğim.

Çocuk muyuz biz, gerçek paralı köpekler gidecek beni azarlayan adamı tekrar başkan seçecekler. Adam çıkacak bizi kendi deyimiyle hizaya getirecek, azarlayacak. Ben de seviyorum kardeşim diyip destekleyeceğim. Bekle sen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.