Şimdi Ara

Takıntılarınız var mı ? Varsa neler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MoonDeath

OKB Obsesif Kompülsif Bozukluk takıntım var ilaç tedavisi alıyorum

O biraz bende de var

Ayrıca şu aralar sıkıntı var içimde sürekli , hep bi sorumluluk hissi , hayattan zevk alamamak gibi. Eskiden mutlu olduğum şeyler şimdi bana zevk vermiyor. Geçen sene bu sebepten hap kullandım 2 haftadan sonra düzeltmeye başladı sonuç olarak düzelip hapı bırakıp.1,5 aydır 2 aydır aynı şeyler yine başladı anlattığım gibi doğal tedavisi yok mu bunun

• quote:

tam olarak hangi alanda, bende kuşku var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Buyuk tuvaletimi yapicaksam t shirtumu cikartirim oyle girerim. Ustumde ne t shirt ne atlet birsey olmicak bende de boyle bir takinti var.

tişörtüne bok bulaşır diyemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

O biraz bende de var

Ayrıca şu aralar sıkıntı var içimde sürekli , hep bi sorumluluk hissi , hayattan zevk alamamak gibi. Eskiden mutlu olduğum şeyler şimdi bana zevk vermiyor. Geçen sene bu sebepten hap kullandım 2 haftadan sonra düzeltmeye başladı sonuç olarak düzelip hapı bırakıp.1,5 aydır 2 aydır aynı şeyler yine başladı anlattığım gibi doğal tedavisi yok mu bunun

majör depresyondasın 2 hafta ile hap tedavisi olmaz en az 6 ay ve hap tedavisi öyle kafana göre bırakmada olmaz onun gerekli ayarlaması var git bir daha tedavi ol.

Kontrol etme takıntısı var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 5krilleX

quote:

O biraz bende de var

majör depresyondasın 2 hafta ile hap tedavisi olmaz en az 6 ay ve hap tedavisi öyle kafana göre bırakmada olmaz onun gerekli ayarlaması var git bir daha tedavi ol.

Kontrol etme takıntısı var.

2 hafta kullanmadım zaten hocam bitene kadar kullandım zamanla azaltarak bıraktım neyse yaklaşık 6 ay gayet mutlu yaşamım vardı. ama 6 aydan sonra yaklaşık 2 aydır bu sorunları farkettim artarak devam etti. İntihar düşünceleri başladı yada birilerini öldürme hissi. Ama dur bakalım sömestır tatilinde bi görüncem

EDİT : Neyse dışarda az kafa dağıtcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göz- -- 19 Ocak 2014; 15:32:30 >

• Dişlerimi birbirine vurarak ritim tutuyorum bazen o kadar abartıyorum ki dışarıdan embesil gibi göründüğümü düşünüyorum. Neyse ki toplum içinde fazla yapmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.