Şimdi Ara

Takıntılarınız var mı ? Varsa neler ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gece yatmadan önce iyice düşündüm de baya bir takıntım var.
    Mesela '' iyi geceler ''.
    Gece yatmadan önce ailedeki herkese '' iyi geceler '' diyorum.Dediğimde de karşıdaki kişinin aynı cevabı vermesini bekliyorum vermezse çıldırıyorum.Mesela '' Sanada '' derse kafayı yiyorum.O da bana ''iyi geceler'' diyecek ! O kadar !
    Bir de simetri hastalığı var o zaten apayrı bir illet

Sizin de benim gibi takıntılarınız var mı ?

• İnternette biriyle konuşurken görüşürz dediğimde onunda görüşürüz demesini bekliyorum
    Uyurken odamın kapısını kapatmadan uyuyamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tobiobito -- 19 Ocak 2014; 12:55:00 >
  • İyi geceler sorunu bende de var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

İnternette biriyle konuşurken görüşürz dediğimde onunda görüşürüz demesini bekliyorum
    Film izlerken illa bişey yiyorum cips,fıstık,fındık falan yoksa sıkılıyorum abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoodPecker.

İyi geceler sorunu bende de var :D
    OKB Obsesif Kompülsif Bozukluk takıntım var ilaç tedavisi alıyorum
  • @Pollos

+YanSekiz
  • Buyuk tuvaletimi yapicaksam t shirtumu cikartirim oyle girerim. Ustumde ne t shirt ne atlet birsey olmicak bende de boyle bir takinti var.
  • Yastigin acik tarafi sag alta gelecek bi kere
  • Bi şey kaydolduğunda nerde olduğunu aşırı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

İnternette biriyle konuşurken görüşürz dediğimde onunda görüşürüz demesini bekliyorum

+1
    Ben de odanın kapısı kapalı olmadan uyuyamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Buyuk tuvaletimi yapicaksam t shirtumu cikartirim oyle girerim. Ustumde ne t shirt ne atlet birsey olmicak bende de boyle bir takinti var.
    Aksamlari internette takilirken yanimda enerji icecegi olmasi lazim en kötü ihtimalle kola. Film yada dizi izlerkende bos bos hayatta izleyemem kesinlikle enerji icecegi + tuzlu yer fistigi olmasi sart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

Bi şey kaydolduğunda nerde olduğunu aşırı düşünüyorum
    31 oncesı kapı altı ve pencerelerı ve perdelerı kapatmak,seslı muzık açmak,
    yatmadan önce ev genel kontrolu yapmak, mutfak penceresını hafıf kındırmak, kapıyı yoklamak, banyo kapısı kapatmak,
    evden cıkmadan muslukları ve ocagı kontrol etmek,
    dışarı cıktıgımda kesınlıkle cuzdanı yanında bulundurmak cuzdanda herzaman nakıt ve kredı kartı bulundurmak
    temız gıyınmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfkkk

Bi şey kaydolduğunda nerde olduğunu aşırı düşünüyorum
    Gece yatarken iyi geceler dedikten sonra veya birisi ile görüşürüz diyip ayrılırken çıkarken falan gerek yazılı gerek sözlü mutlaka ardından Haydi Bakalım derim

Birde elimin boş durmaması gerekiyor, ya bir şey ile oynamam gerek yada sallamam gerek
  • Hiçbir takıntım yok.
  • Tutar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A169AB82

quote:

Orijinalden alıntı: Pollos

bende

Alıntıları Göster
    psikiyatrik ilaç içmeyin zararlıdır.

• Kapidan sag ayakla girip cikma hastaligim var. Mesela sabah evden cikarken bu olaya dikkat etmediysem tekrar eve girip sag ayagimla tekrar cikiyorum. Yatarken odanin kapisini mutlaka kapatiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAF8922F10

Kapidan sag ayakla girip cikma hastaligim var. Mesela sabah evden cikarken bu olaya dikkat etmediysem tekrar eve girip sag ayagimla tekrar cikiyorum. Yatarken odanin kapisini mutlaka kapatiyorum.
    Dış kapıyı kapattığım zaman kapıyı en az 150 kere çekme takıntım var

Dengeleme takıntım var mesela sağ tarafıma 3 saniye boş boş bakarsam sol tarafımada 3 saniye boş boş bakmadan duramıyorum

Televizyon ve film izlerken mutlaka birşey yiyip içme takıntım var

Hasta olduğum zaman öksürürken ritim yaparak öksürmek var (Şu an hastayım ve bunu yapıyorum)

Bilgisayarda otururken ağzımla dubstep yapma takıntısı var

Kendime yumuşak bir şekilde vurarak şarkı yapma takıntısı var günde enaz 2 kere yapmazsam uyuyamıyorum

Bazen müzik dinlerken müziğin ritmine göre sesi sürekli azaltıp yükseltme takıntım var

Saçımı kestirdiğim zaman beğenmezsem uzayana kadar kesinlikle aynaya bakmam aynı şekilde sakalda öyle

Birisiyle telefonda konuşup kapattıktan sonra aramanın bitip bitmediğine bakar öyle arkasından konuşurum milletin

Ağzını şapırdatarak içecek ve çorba içenlere aklımdan sövüyorum her zaman

Yere tükürenlere sesli sövme takıntım var arkadaşımsa tabii (şakasına)

Birşeyi fişe taktığım zaman takılı mı diye en az fişi 5-6 kez ittiririm tam olsun diye

Yatağa yatmadan önce yastığın altına bakarım mutlaka birşey varmı diye

Aklıma gelenler bu şimdilik akşam editlerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Merle Dixon

Dış kapıyı kapattığım zaman kapıyı en az 150 kere çekme takıntım var

Dengeleme takıntım var mesela sağ tarafıma 3 saniye boş boş bakarsam sol tarafımada 3 saniye boş boş bakmadan duramıyorum

Televizyon ve film izlerken mutlaka birşey yiyip içme takıntım var

Hasta olduğum zaman öksürürken ritim yaparak öksürmek var (Şu an hastayım ve bunu yapıyorum)

Bilgisayarda otururken ağzımla dubstep yapma takıntısı var

Kendime yumuşak bir şekilde vurarak şarkı yapma takıntısı var günde enaz 2 kere yapmazsam uyuyamıyorum

Bazen müzik dinlerken müziğin ritmine göre sesi sürekli azaltıp yükseltme takıntım var

Saçımı kestirdiğim zaman beğenmezsem uzayana kadar kesinlikle aynaya bakmam aynı şekilde sakalda öyle

Birisiyle telefonda konuşup kapattıktan sonra aramanın bitip bitmediğine bakar öyle arkasından konuşurum milletin

Ağzını şapırdatarak içecek ve çorba içenlere aklımdan sövüyorum her zaman

Yere tükürenlere sesli sövme takıntım var arkadaşımsa tabii (şakasına)

Birşeyi fişe taktığım zaman takılı mı diye en az fişi 5-6 kez ittiririm tam olsun diye

Yatağa yatmadan önce yastığın altına bakarım mutlaka birşey varmı diye

Aklıma gelenler bu şimdilik akşam editlerim

Alıntıları Göster
    uyurken kapı kapatma bendede var ama onun dısında takmam yani zaten kimseyede iyi geceler demem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.