Şimdi Ara

*******TAKINTILIYIM*******(allah rızası için bi bakın) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emreturr

Bu hastalık genelde ilk çocuklarda görülür.

Ailen seni biraz baskıcı yetiştirmiş olabilir.

Seretonin içeren ilaçlar iyi gelir.

Sana en iyi askerlik yapmak gelir. Çünkü askerde bu tip sıkıntılara katlanmak
    zorunda olacağından aklına gelen düşüncelerin anlamsız olduğana karar vereceksin.

http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/191346.asp

seratonin inhibitörü bir ilaç kullanıyorum zaten...durumum çok ağır değil zaten..mesela şu an içimi bi rahatlatsam tamamdır...

• ilk çocuk musun peki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreturr

ilk çocuk musun peki?

hayır 2.
  • Baskıcı, ailene bağımlı bir ortam da yetiştirildin?

Sürekli aynı tekrarlanan bir iş vs. yaptın mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zogby

quote:

Orjinalden alıntı: Magnolia..

zogby hayatında üzüldüğün başka şeyler var mı? İnsan genelde mutsuz olduğu zamanlar ufak şeyleri aklına takar, büyütür. Herşey yolunda gidiyorsa zaten küçük problemlerin farkında bile olmaz.

Bunu kendine sor bence.

hayatımda büyük sorunlar yok...bu titizliğim yüzünden ders çalışamıyorum..ama söylediğin de haklısın...mutsuzluğumdan dolayı böyle şeyleri takıyorum...yani sağlıklı düşünemiyorum...siz sağlıklı düşünebilenlerden yardım alabilkmek için yazdım bu başlığı...yani 300 ytl lik küçücük bir cihazın kenarındaki küçük bir ezik sizi mutsuz edrmi...böyle cihazları kılıfla filan mı kullanırsınız?

Sende sanki biraz mükemmeliyetçilik var. Herşeyin dört dörtlük olmasını istiyorsun,mp3 player in çizilmesi bile onu artık değersiz görmeni sağlıyor. Bence bu düşüncelerinle başa çıkmanın yollarını ara.

Bazen bana da oluyor ama çok rahatsız edici boyutlarda değil..

• quote:

quote:

quote:

zogby hayatında üzüldüğün başka şeyler var mı? İnsan genelde mutsuz olduğu zamanlar ufak şeyleri aklına takar, büyütür. Herşey yolunda gidiyorsa zaten küçük problemlerin farkında bile olmaz.

Bunu kendine sor bence.

hayatımda büyük sorunlar yok...bu titizliğim yüzünden ders çalışamıyorum..ama söylediğin de haklısın...mutsuzluğumdan dolayı böyle şeyleri takıyorum...yani sağlıklı düşünemiyorum...siz sağlıklı düşünebilenlerden yardım alabilkmek için yazdım bu başlığı...yani 300 ytl lik küçücük bir cihazın kenarındaki küçük bir ezik sizi mutsuz edrmi...böyle cihazları kılıfla filan mı kullanırsınız?

Sende sanki biraz mükemmeliyetçilik var. Herşeyin dört dörtlük olmasını istiyorsun,mp3 player in çizilmesi bile onu artık değersiz görmeni sağlıyor. Bence bu düşüncelerinle başa çıkmanın yollarını ara.

Bu durumu vardır. Birisi mükemmeliyetçi kişilik bozukluğu bir takıntı hastalığı ikisi birinden farklıdır.

• quote:

quote:

quote:

Bunu kendine sor bence.

tam üstüne bastın...evet mükemmeliyetçiyim...herşeyin kusursuz olmasını istiyorum nedense..cihazdaki ufacık vuruk cihazı gözümde bitirdi..

tabi ki bu düşüncelerimle başa çıkmanın yollarını arıyorum ve bu yüzden sizden yardım istiyorum...

teşekkürler

• Bol bol muz ve çikolata ye. Onlarda serotinin maddesi fazlaca, var.
  • doktora gitmezsen rock müzik dinle sert olanlardan vede rock konserlerine gitmeye çalış kafan acayip dağılır.
  • Bu milat belirleme durumu çoğu kişide görülüyor sana özgü birşey deil yani bu durumu nasıl aşarım dersen programlı olucaksın programlı olunca zaten istemediğin şekilde olayların gerçekleşmesi ya hiç olmaz yada çok nadir
  • TAMAM ARKADAŞLAR SOĞOLUN...SİZ BÖYLE CİHAZLARI KILIFLA FİLANMI KULLANIYOPRSUNUZ?
  • mp3 yada telefon kılıfla kullanmak zor, devamlı kılıfından çıkar falan zor olur. Sen herhalde çok seviyosun mp3 ünü
  • quote:

mp3 yada telefon kılıfla kullanmak zor, devamlı kılıfından çıkar falan zor olur. Sen herhalde çok seviyosun mp3 ünü

HAYIR SEVDİĞİMDEN DEĞİLDE İŞTE MÜKEMMELLİYETÇİLİK...KILIFTA ZOR OLUR Dİ Mİ?
  • Arkadasim

Cik disari soyle bi saat dolas sagina soluna bak insanlarin suratina bak, gercekte insanlarin ne kadar buyuk sorunlari var issiz babalar, ay sonunu zor getiren insanlar, evsizler, calisan kucucuk cocuklar...

Dusun sen neleri sorun yapiyosun kendine, once haline sukretmeyi ogren, sorun olmiyacak seyleri kendine sorun yapma. Sen daha mp3 player im dustu diye kendine takinti yapiyosan vede buna bagli olarak biseyleri kotu gidecegini dusunuyosan, demekki hayatinda hic bir zorluk gormemissin

Hayata bakis acini degistir
  • E yani, sesini açıp kapamak yada şarkıyı değiştirmek istediğinde zor olmaz mı? Ama ben bıkmam usanmam diyosan kılıfla da kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

Arkadasim

Cik disari soyle bi saat dolas sagina soluna bak insanlarin suratina bak, gercekte insanlarin ne kadar buyuk sorunlari var issiz babalar, ay sonunu zor getiren insanlar, evsizler, calisan kucucuk cocuklar...

Dusun sen neleri sorun yapiyosun kendine, once haline sukretmeyi ogren, sorun olmiyacak seyleri kendine sorun yapma. Sen daha mp3 player im dustu diye kendine takinti yapiyosan vede buna bagli olarak biseyleri kotu gidecegini dusunuyosan, demekki hayatinda hic bir zorluk gormemissin

Hayata bakis acini degistir

haklısın.........ama hastalıklı bi durum..yani seratoninle ilgili...

• yeni aldığın son model ferrarinin tamponunda kocaman bi çizik ya da bu ne farkeder at çöpe bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 6 Ekim 2007; 17:52:30 >
  • bendede öyle oluyodu geçti önemsiz doktorun faydası olmaz sana değersiz yenisini alırsın der sadece
  • abi aynısının benzeri bende var.Bende yeni aldığım bi şeye aynı şeyler hissediyorum ulan cizilmesin kılıf bulam,yok cepte çizilcek felan derken aradan 2 ay geciyo kafam bozulunca arkadasımın kafasına bile atıyom...olur böle seyler
  • aynı durum azıcık bende de var.. mesela yeni aldığım birşeyde ufakcık bir hata çıksın deliririm ki her zaman çıkar yani.. ipod alırım ekranda ledi patlak olur,hoperlör alırım bassı vermez,ekran alırım boyası yoktur vb. ama zamanla geçer bende.. takma kafana. yaşamana bak.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.