Şimdi Ara

*******TAKINTILIYIM*******(allah rızası için bi bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok önemli....

bazı psikoljik sorunlar yaşıyorum şu sıralar...yeni takıntım bir gün belirleyip ,o günü milat kabul edip o günden sonra hata yapmamak,ders çalışmak...o günden 1 gün önce mesela odamı temizliyorum,elbiselerimi yıkıyorum...

bu pazartesiyi bir başlangıç kabul etmek istiyorum ama yine bir engel var...yeni aldığım mp3 playerımı yere düşürdüm ve köşesinde vuruk oluştu...bu öyle kafama takılıyor ki beni depresyona sürüklüyor...cihazı gözden çıkarmışım,hiç bir özelliği kalmamış gibi geliyor...sanki vuruk olmasaydı hayatım çok daha iyi gelecekti...sizce bu önemli bir durum mu?...sizin hiç böyle bir şey geldi mi başınıza?

lütfen yardım edin..sağlıklı düşünemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zogby -- 6 Ekim 2007; 16:46:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zogby

arkadaşlar...

çok önemli....

bazı psikoljik sorunlar yaşıyorum şu sıralar...yeni takıntım bir gün belirleyip ,o günü milat kabul edip o günden sonra hata yapmamak,ders çalışmak...o günden 1 gün önce mesela odamı temizliyorum,elbiselerimi yıkıyorum...

bu pazartesiyi bir başlangıç kabul etmek istiyorum ama yine bir engel var...yeni aldığım mp3 playerımı yere düşürdüm ve köşesinde vuruk oluştu...bu öyle kafama takılıyor ki beni depresyona sürüklüyor...cihazı gözden çıkarmışım,hiç bir özelliği kalmamış gibi geliyor...sanki vuruk olmasaydı hayatım çok daha iyi gelecekti...sizce bu önemli bir durum mu?...sizin hiç böyle bir şey geldi mi başınıza?

lütfen yardım edin..sağlıklı düşünemiyorum...

bence bi doktorla görüşmen gerekiyo .kücük şeyleri sorun yapıp hayatının merkezıne koyuyosun eğer doktora gıtmek ıstemıyosan ailenle bu durumu konuş eminim yardımcı olurlar

• lütfen bir şey yazın
  • doktora görün bnce
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamam da sizce bu önemli bi konumu...

• önemli bence en küçük mp3 çaların köşesinin hayatını değiştireceğini düşünüyorsun vs.vs. bence bi doktor a git
  • quote:

Orjinalden alıntı: temo

önemli bence en küçük mp3 çaların köşesinin hayatını değiştireceğini düşünüyorsun vs.vs. bence bi doktor a git

düşünmek değilde öyle geliyor diyelim...hem ben onu sormamıştım yani cihzdaki vuruk filan önemlimidir sizin için?
  • quote:

quote:

önemli bence en küçük mp3 çaların köşesinin hayatını değiştireceğini düşünüyorsun vs.vs. bence bi doktor a git

düşünmek değilde öyle geliyor diyelim...hem ben onu sormamıştım yani cihzdaki vuruk filan önemlimidir sizin için?

• niye kimse bi şey yazmıyor
  • quote:

quote:

mesela benim mp3 playerimin bi kenarı kırılsa çok moralim bozulur hemde acaip bozulur, sinirlenirim agresif olurum ama bu uzun sürmez en fazla 1 gün sürer.sonra onu tamire götürürüm bu kadar, abartılcak bişey yok

• quote:

quote:

quote:

benim için çok ta önemli değildir yani ne bileyim sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim için çok ta önemli değildir yani ne bileyim sorun olmaz

• zogby hayatında üzüldüğün başka şeyler var mı? İnsan genelde mutsuz olduğu zamanlar ufak şeyleri aklına takar, büyütür. Herşey yolunda gidiyorsa zaten küçük problemlerin farkında bile olmaz.

Bunu kendine sor bence.
  • Bu hastalık genelde ilk çocuklarda görülür.

Ailen seni biraz baskıcı yetiştirmiş olabilir.

Seretonin içeren ilaçlar iyi gelir.

Sana en iyi askerlik yapmak gelir. Çünkü askerde bu tip sıkıntılara katlanmak
    zorunda olacağından aklına gelen düşüncelerin anlamsız olduğana karar vereceksin.

http://www.ntvmsnbc.com.tr/news/191346.asp
  • quote:

Orjinalden alıntı: Magnolia..

zogby hayatında üzüldüğün başka şeyler var mı? İnsan genelde mutsuz olduğu zamanlar ufak şeyleri aklına takar, büyütür. Herşey yolunda gidiyorsa zaten küçük problemlerin farkında bile olmaz.

Bunu kendine sor bence.

hayatımda büyük sorunlar yok...bu titizliğim yüzünden ders çalışamıyorum..ama söylediğin de haklısın...mutsuzluğumdan dolayı böyle şeyleri takıyorum...yani sağlıklı düşünemiyorum...siz sağlıklı düşünebilenlerden yardım alabilkmek için yazdım bu başlığı...yani 300 ytl lik küçücük bir cihazın kenarındaki küçük bir ezik sizi mutsuz edrmi...böyle cihazları kılıfla filan mı kullanırsınız?
  • daha 2gün önce mp3 playerımın camını çantamda tuz buz olmus olarak buldum kafama bile takmadım ama hiç kullanasım gelmiyo şimdide baya bi kötü gözüküyo çünkü,
    flash disk olarak kullancam bende
    2gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 6 Ekim 2007; 17:02:46 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.