Şimdi Ara

takip ettiğim sitelere kolay ulaşım için kısayol programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

meramımı şöyle açıklayayım. internette takip ettiğim internet siteleri, twitter ve facebookdaki arkadaşlarım, haber sitelerine vs. kolay ulaşmam için bir kısayol dosyası yapmak istiyorum. atıyorum. haber sitesi kutucuğuna tıkladığım zaman haber sitelerinin listesi gelsin, facebooka tıkladığım zaman arkadaşlarım ve gruplarım gelsin gibi.

excelden bu dediklerimin url linklerini kopyalayıp bir liste yaptım. ama excelden url adresine tıkladığım zaman hemen açılmadığı için geri sildim. hmtl'den birşeyler oluşturdum ama evimdeki pcden yaptığım için görselleri de internete yüklemediğim için görseller başkasının pcde gözükmedi. sadece linkleri görebildim.

benim istediğim şuan ki tarayıcınızda her hangi bir siteye sağ tıkladığınız zaman farklı kaydet seçeneğine tıklayıp kaydettiğimiz dosya gibi olmasını istiyorum.

o dosyanın içinde hem görseller hemde metinler var. ayrıca netsiz bir bilgisayardan da okunabilmekte.

böyle bir şeyi nasıl yaparım? html bilgim pek o kadar iyi değil. html bilgim ile böyle birşey yapabilir miyim? yoksa php bilen bir kişiden yardım mı almalıyım? yardımcı olursanız sevinirim. tşkler

• html kodunda butona "href" verebilirsin.
  • En temel HTML bilgisi ile istediğini yapabilirsin. Sen hazırlamaya başla, takılırsan yaz buraya.
    Yardım ederiz.
  • Aynen kendine bir html uzantili dosya olustur ve istedigin sitenin linkini href kodlarina ver hatta icon bile koyabilirsin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam amacını anlamadım ama google chrome da ,login olup bookmark kaydetme seçeneğin var biliyorsundur.

chrome daki kaydettiğin bookmark sekmesini export html de bi ,en azından başlangıç için belki html i sana yardımcı olur.
  • yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.