Şimdi Ara

Takipsiz Kargolar icin Yıllık Posta Kutusu Kiraladım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
3
Favori
12.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    kutudan buyuk bir urun geldiginde ne oluyor onu ogrenebildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kangaetemo

kutudan buyuk bir urun geldiginde ne oluyor onu ogrenebildiniz mi?
    Dediğim gibi benim kiraladığım kutu yeterince büyük, posta boyutu konusunda sıkıntım yok.
    İllaki kayıp posta vs olabilir ama kapıya bırakıp gittiler mi kapıdan başkası mı aldı diye bir endişem kalmadı.
    Kutudan büyük bir ürün ise atıyorum muhtemelen 10 $ üzeridir ve %90 takiplidir, takipli postayı da imzasız vermezler.
    Takipli olunca kutuya ürün koyulmuyor sadece kutu içerisine posta geldi diye kağıt koyuyorlar siz de takip kodu ile kargo bölümünden postanızı alıp çıkıyorsunuz.

• Denizli Çınar PTT Merkez Şubesinden dün akşam saatlerinde posta kutusu kiraladım. Şubede yaklaşık 400e yakın kutu vardı. Kutu boyutu çok büyük olmasa da 6-7 ufak Ali paketi alacak kapasitede.. İsviçreli bilim adamı hocam sağolsun pm'den sorularımı cevaplandırdı kiralama öncesinde

• 20 depozito + aylık 1.25 kiralama (yıl sonuna kadar 12.5) totalde 32.5 Ödeme yaptım. Anahtarı teslim ettiler çektirip gelme gibi bir durum olmadı bahsedildiği gibi
    Takipsiz Kargolar icin Yıllık Posta Kutusu Kiraladım

• 20 depozito + aylık 1.25 kiralama (yıl sonuna kadar 12.5) totalde 32.5 Ödeme yaptım. Anahtarı teslim ettiler çektirip gelme gibi bir durum olmadı bahsedildiği gibi

• benim 1 yil doldu ama ne olacak istemiyorum daha. ptt gidemiyorum

• KapakKodlari K kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun postacı geldi mi, kapı önüne bırakıp gitti mi, başkası mı aldı, cep mi yaptılar, evde yokken kim geldi gitti..
    Gibi endişeler kalmayınca kafa daha rahat oluyor.. Kutu kiraladıktan sonra rahat rahat takipsiz posta alıyorum.

• Konsept hoşuma gitti ama kasa güvenli gözükmediği için düşünmüyorum ben de

Edit: merak ettim yakındaki pttye sorucam farklı kasalarda varmış.

Acaba adres göstermemeye denk gelir mi bu olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alioreh -- 18 Mart 2019; 4:4:56 >
  • Dostum selamlar. Ben de takipsiz kargolar için posta kutusu kiraladım ama posta kutusu adresiyle aliexpress'te adres kaydını nasıl yapacağım onu bilmiyorum. Posta kutum "PK 32". Ben bu PK 32'yi Zip/Postal Code yazan yere mi yazacağım? Eğer oraya yazacaksam üstteki Street Address yazan yere ne yazacağım, postanenin adresini mi?
  • power-fx kullanıcısına yanıt
    Urun takipli ise zaten kutuya konmuyor. Arka tarafa alınıyor takip kagidi kutuya konuyor. Yok eger urun takipsiz ise o zaman arkada bekletiliyor yine..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.