Şimdi Ara

Takipsiz Kargolar icin Yıllık Posta Kutusu Kiraladım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
3
Favori
12.184
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Takipsiz kargolar ptt çalışanları tarafından 3 sınıf muamelesi görüyor kolay kolay dağıtıma cıkmıyor cıksa bile adam uğraşmıyor Takipsiz olduğu icin kapının önüne koyup gidiliyor bu sebeble posta kutusu kıraladım aliş veriş yaparken direk PTT deki posta kutu adresini yazıp şipariş direk oraya geliyor POSTA KUTUSU olduğu icin da

Gerekli belgeler

ikametgah
    nufus cüzdanı fotokobisi
    dilekce veya Form

ÜCRET

Yıllık 15 tl posta kutusu ücreti _ 10 tl depozito ücreti bazı ptt sübeleri depozito almıyor yada az alıyor olabilir zaten depozitoyu geri alabiliyorsunuz ..

UYGULAMA

ilk önce dilekce dolduruyorusunuz xx posta subesinde posta kutusu kıralamak istiyorum şeklinde
    sonra size anahtar veriyorlar ayrıca PK numaranızı söylüyorlar benim PK NUMARAM 9

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 6 Mart 2018; 16:2:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Mantıklı.

• bu kutunun büyüklügü ne kadar önemli olan o ..ne kadar ürün geldiginde stoklanır içerisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: bayguru

bu kutunun büyüklügü ne kadar önemli olan o ..ne kadar ürün geldiginde stoklanır içerisinde

kutu kücük şunun gibi

Takipsiz Kargolar icin Yıllık Posta Kutusu Kiraladım

• Gelen ürün kutuya sığmazsa gerimi gidiyor kutunuza sığmadı diye.

• İyi de ben şunu anlayamadım. Misal A ilinin B ilçesinde varsayalım kutu kiraladım.

Zaten takipsiz kargom buraya kadar gelse getirmezler miydi zaten. Yani sorun ilçede mi sanki.

Yani tam avantajı nedir bunu kiralamanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar-Bo -- 6 Mart 2018; 16:53:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ar-Bo

İyi de ben şunu anlayamadım. Misal A ilinin B ilçesinde varsayalım kutu kiraladım.

Zaten takipsiz kargom buraya kadar gelse getirmezler miydi zaten. Yani sorun ilçede mi sanki.

Yani tam avantajı nedir bunu kiralamanın

gelip gelmesi değil getirip kapının önüne koyup calinmasinda kaybolmasinda ise yarar hata kapıya kadar getirmiyor çoğu postacı postanede kaliyor 3 ay 5 ay sonra kargo arazi oluyor

benim bugüne kadar tüm postalarim geldi hatta postacı apartman içindeki posta kutusuna koyuyor ama geç dağıtıma çıkıyo takipsiz postalar, birde bizim postacı yaşlı biri sürekli alışveriş yapıyorum adam yorulmasim diye kiraladım kutuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mogolo -- 7 Mart 2018; 7:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam eğer 1 dolarlik kargo takipsiz ürünlerde işe yarıyorsa çok iyi, denemeyi düşünüyorum açıkçası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yer olarak nasıl bir yerde bilmiyorum ama bu posta kutularının anahtarları böyleyse çok kolayca açılır o kutular, ayrıca içinden tel vs. ile çalınabilir de.

• Mogolo kullanıcısına yanıt
    duyralılığınıza sevindim insan çalışan bir yaşlı görünce kıyamıyor.

• Askerdeki tuvalet kapıları gibi bu kutuların kapaklarını da yarım yapmışlar kutunun içinde ne varsa gözüküyor

• Ben daha önce düşündüm.

Özel sebeplerden dolayi vazgeçtim.

İhtiyaci olanlar değerlendirebilir.Kafaniz rahat olur sıkıntı yaşamazsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

yer olarak nasıl bir yerde bilmiyorum ama bu posta kutularının anahtarları böyleyse çok kolayca açılır o kutular, ayrıca içinden tel vs. ile çalınabilir de.

ptt göre değişiyor benim kutu guvenligin arkasında sağlam, tabi kasa gibi güvenli değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Baristatales

Askerdeki tuvalet kapıları gibi bu kutuların kapaklarını da yarım yapmışlar kutunun içinde ne varsa gözüküyor

resimdeki gibi değil kutunun boyutunu göstermek icin attım onu kapalı kutu disaridan görülmüyor

• Lanet olsun,

5 senedir çalıştığım İstanbul İTÜ Teknokent Arı2 binasında kaybolmayan paketler ne zaman firmamız taşındı o günden beri 4'den fazla paketim kayboldu. Daha da kötüsü İTÜ ISS Güvenlikleri M.G. ve Postacı eleman E.Ç. kimse sorumluluk almıyor. Biri ben verdim diğer ben almadım diyor vs. Kamera görüntüleri ise 12 günden geriye dönemiyor. Lanet olsun binlerce kilometre öteden elin ecnebisinin taşıdığı kargo kaybolmadan geliyor ama bizim münafıklar hacılıyor. Ya gerçekten delirmemek elde değil !

Sırf bu ahlaksızlar yüzünden opsta kutusu kiralıycam onu bile düşünüyorum acaba orada nasıl 3 kağıt yapabilirler falan..
  • Daha önce bende sordum bana zarflar için bu kutular tarzı bir açıklama yapıldı bende pek ilgilenemedim her bölgede yeterli büyüklükte olmayabilir belki

• aliexpress'ten 1-2 dolarlık küçük paketler ile gelen ürünler için kullanmak istiyorum ben de. takipsiz olduğu için kafamız rahat olur en azından. bazı sitelerin posta kutusuna gönderim yapmadığı söylenmiş aliexpresste böyle bir durum yoktur değil mi?
  • Oradaki pttde ek anahtar var mı? Çünkü o ufak delikten her aliexpress ürünü geçmez.
    Çalışanların oradan anahtar alıp kutuyu açıp içine kargoyu koyup sonra kilitlediklerini düşünüyorum, durum böyle midir_?
    Yoksa sadece zarf boyutu için ise işe yaramaz.
  • isviçreli bilim adamı kullanıcısına yanıt
    Öğretmenler odasındaki dolaplar gibi düşünün basit sıradan dolaplar. Anahtar iki taraftada var. Yukardaki görsel, boyutunu görmemiz için koyulmuş temsili resim Ptt ye ait değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Öğretmenler odasındaki dolaplar gibi düşünün basit sıradan dolaplar. Anahtar iki taraftada var. Yukardaki görsel, boyutunu görmemiz için koyulmuş temsili resim Ptt ye ait değil yani.
    Dolabı kiraladım (yıllık 15 tl).
    Buradaki veya internetteki gibi anlatılan kutulardan değildi kiraladığım kutu.
    Dışarıdan komple kapalı, zarf vs de geçmez. İçerisi boş odaya bakıyor ve içeriden açık yani postacı oda kapısını açıp içeriden dolaplara koyuyor siz de anahtar ile dolabı açıp alıyorsunuz.
    Alttan 8 sıra belki normal dolapların 2.5 katında, 5 litrelik su şişesini alır ben de büyüklerden kiraladım şuan memnunum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.