Şimdi Ara

Takla atmış araca binilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
11.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu gibi araçlarda şasi deformasyonu olmamasını beklemek hatadır. Sonuçta tonla yük tavan vasıtasıyla direklere binmiş ve kaporta aksamında çeşitli kasılmalara neden olmuştur.
    Düzeltmeler yapılsa dahi aracın dinamikleri eskisine oranla hesaplanamaz bir soru işareti niteliğinde mutlaka değişmiştir.
    Düzeltme ve tamir işlemleri için soyulan aracın el yordamıyla eskisine kıyasla aynı kalitede montajlanabilmesi de ayrı bir poblemdir.
    Ben şahsen böyle bir araca güvenip kullanmak istemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whoppix

50 km hızla nasıl 5 takla atmış ?
    5 takla atarak nasıl "Aracın da kaportada ezilme ve göçükler dışında birşeyi yokmuş. " böyle bişey oluyor ?

Takla atmış araca binilir mi?

İnsan ilk başta inanamıyor, size hak veriyorum aşağıdaki krokiyi incelediğinzde 50 kmden daha az bir hızla da direksiyon ani kırılınca takla atabilirmiş araç.
    Krokide görüldüğü üzere arkadaş önce düz gidip kavşağa ulaşmayı düşünüyormuş ancak ani bir kararla sola dönmeye çalışmış zaten yol ağzında olduğu için üstüne bir de fren yapmış olma ihtimali var. Gerçi kendisi fren yapmadım diyor ama geyik testinde görrdüğümüz manevralardan da sert bir dönüş yapmaya çalışmış, sonuçta olan olmuş.

• Konuyu hort edeyim.

Ben Albea arabam ile takla attım yaptırdım gidiş sürüş hiç bir sıkıntı yok ama kış geldi geleli araba içerisinde ve bagaj içinde büyük bir nemlenme sorunu var neden olduğunu bilen varmı arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • webercan kullanıcısına yanıt
    stepne havuzu vb su birikebilecek yerleri kontrol edin araca su doluyorsa nem yapabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.