Şimdi Ara

TAKSİ ÇIKMASI ALBEA ALINIR MI 10.000TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
11.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eski çok kullanılmış arabada motor yenileme en kolay ve kısa zamanda yapılan işlem..Asıl insanı oyalayan, sanayida, ustalarda, atölyelerde zamanını öldüren YIPRANMIŞ PARÇALARIN DEĞİŞİMİ YENİLENMESİ..Kasa, kaporta, alt takımlar, yürüyen aksam , mekanik..Eğer araba hor kullanılmış ve haşat ise .yaptırmakla bitmiyor.. Hem para hem zaman israfı demek....Saygılarımla..
  • 8 yaşında ve taksi çıkması.İsterse sandık motor taksın o aracın kaportası 700 bin km de vardır kesin.
  • Adam madem 0 motor yaptirmis 2000 km gitmis neden satiyor diye dusunur insan. Madem yaptirdin motoru 100 bin daha bin. Ekmek teknesi o sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence kesinlikle bulaşma...
  • Bu arabaya bincem dersen hocam ikinci bir Albea daha al çünkü bir araba yapabilecek kadar yedek parçaya ihtiyaç duyacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5binden fazla verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

ARKADAŞLAR BU ARACI ALMAK İSTİYORUM SAHİBİYLE GÖRÜŞTÜM BEN ÇOK MASRAF ETTİM DİYOR 2000KM YAPMIŞ MOTOR SIFIRLANDIKTAN SONRA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu-sifir-motorlu-hic-masrafsiz-albea-113878510/detay/

Arkadaş aslında arabadan çok memnun, sadece daha büyük bir araba alacak,. Kiraci cıkartmak için almanyadan oğlunun gelmesi gibi.Arkadaş aslında arabadan çok memnun, sadece daha büyük bir araba alacak,. Kiraci cıkartmak için almanyadan oğlunun gelmesi gibi.

• arabanın şekli şemali kaymış, buna 10 bin tl mi vereceksin, parayı bi gece klübünde ye bence :)
  • o masrfafı 2000km için yapmamıştır senin elinde patlar
  • adamı aradım 12 bin verdiler diyo satılmazsa kendim binerim diyor
  • Son sahibi olursun diye bir laf vardı buralarda.
  • Arkana bile bakmadan koşarak kaç ordan!!! Varsın 12 verene satsın. Ki o da yalan. 10 isteyen adama 12 teklif ediyorsun hâlâ vermiyor, toto havalarda geziyor. Kesin km. düşürülmüştür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_540ia

quote:

Orijinalden alıntı: parkinson

ARKADAŞLAR BU ARACI ALMAK İSTİYORUM SAHİBİYLE GÖRÜŞTÜM BEN ÇOK MASRAF ETTİM DİYOR 2000KM YAPMIŞ MOTOR SIFIRLANDIKTAN SONRA

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu-sifir-motorlu-hic-masrafsiz-albea-113878510/detay/

Arkadaş aslında arabadan çok memnun, sadece daha büyük bir araba alacak,. Kiraci cıkartmak için almanyadan oğlunun gelmesi gibi.Arkadaş aslında arabadan çok memnun, sadece daha büyük bir araba alacak,. Kiraci cıkartmak için almanyadan oğlunun gelmesi gibi.

Allah aşkına taksi çıkması bir arabanın tek değişeni olduğuna inanıyor musunuz?

Ortalama taksilere örnek:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-kenan-ticaretten-2006-albea-1,3-sifir-motor-yapilmistir-128248197/detay/

Ha illa ben 10 liraya Albea alıcam masrafı mühim değil derseniz:
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-gelen-alir-2005-model-fiat-albea-1.3-multijet-ici-bej-duzgun-129045646/detay

"2 KAPI VE 1 ÇAMURLUK BOYALI DEĞİŞENİ YOK " Böyle dediğine göre taksi çıkması da olmuyor bu?

• Motor sıfır yapılmış olabilir, güzel toplanmışsa işin ehli bir usta tarafından yapılmışsa eskisinden daha iyi durumdadır bu araç. Ama motor ucuz yollu üstün körü toplandıysa hiç bulaşmamak gerek. Onu birşekilde anlamanız lazım.
    Birde adam niye yemin ediyor.
  • O arabanın takırdamayan tıkırdamayan yeri varsa alınır, geçen gün bindim bi tanesine taksi albea ama baya bi eski yıpranmış dedim şimdi ortadan ikiye ayrılcak bu, bu kadar mı yorgunluğunu hissettirir bir araç hayret ettim. Bu arada daha beteri için bkz: dacia logan bilmem kaç model. Hoş taksi olup eskimeyen araçta yoktur ya, sürekli şehiriçi sürekli kasis tümsek çukur, merso bile ömürlük olmaz bu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parker48 -- 21 Haziran 2013; 10:47:25 >
  • gece gündüz yollarda olan, çeşit çeşit şöförün elinden geçmiş olan bi arabaya asla para vermem. yakınlarıma da verdirmem. fotoğrafa bakınca belli ediyo araç zaten kendini
  • 10000 TL ye 99 model temiz protonlar var ben olsam bunlara bakarım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.