Şimdi Ara

Taksim'de yürüyüş yapan kadınların açtıkları pankartlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Göz-

Bu hak savunmak değil ki ? Hak böyle savunulmaz. Bu düpedüz ahlaksızlık oluyor.
    Dünya sağlık örgütü verilerine göre Türkiye'de ki kadınlar bir çok ülkedeki kadınlardan daha rahat bir yaşam sürüyor. Şiddet ve tecavüz bakımından Türkiye çoğu ülkenin yanından bile geçemez. Fakat tek problemimiz bir şeyi abartmaktır. Hani inanın kısıtlama olmasın bu pankart açanlar çıplak bir şekilde edepsizliğin zirvesini yaparlar.
    Bana göre toplumdaki erkekler çoğu kadına göre daha bakımlı ve görgülü davranıyor. Kendinizi bu kadar hafife almayın. Bunu kadınları kötülemek içinde yazmıyorum. Elbet kendini geliştirmiş kadınlarımızda bu ülkede yaşıyor.
    Hemcinslerim inanın siz Türkiye'de kadınlara göre daha kaliteli davranıyorsunuz. Medyanın erkekleri yerden yere vurmasından dolayı kendinizi sağa sola saldıran mutant gibi düşünmeyin. Kadınların yaptıklarını medya göstermiyor.
    modern şehir yaşamı için söylediğiniz gerçekten doğru. gerek sokakta, gerek işte, gerek sosyal alanlarda, her yerde bana salça olan, yolda yürümesini bilmeyip önümü kesip sonra tepki gösteren, insanlara zorluklar çıkartıp en ufak uyarılmada bağıran, kuyrukta kaynak yapıp uyarınca bağıran, bu manyak tiplerin tamamı kız / kadın. kızların hepsi böyle demiyorum sadece bu manyakların hepsi kız diyorum (bu bir gözlem, bir tahmin değil, bu yüzden kimse vay efendim sen böyle yazamazsın diye boş meriçlik yapmasın boşuna)

ama insanların beynine kazınmış algı bunun tam tersi. kiminle konuşsan kızlar saygılı erkekler kıro izlenimi var ama işin aslı şu ki modern şehir ortamlarında medeniyetten nasibini hiç almamış ilkel davranışlar sergileyen kişilerin hepsi kadın oluyor.

zira bir erkek böyle davranışlara kalkışamaz bile, anında kavga çıkar çünkü.

buna hep şahit oluyorum ve hatta yaşıyorum ama en son şahit olduğum inanılmaz kadın saldırganlığıyla ilgili konu da açtım, gerçekleri kimse yazmıyor biz yazalım bari:https://forum.donanimhaber.com/esentepe-nin-barzo-teroru-dozajini-arttirarak-devam-ediyor--142174083

bu konuda yazdığım gibi bu tarz olayları hep yaşıyoruz. eskiden sokak çetelerinin hepsi erkeklerden oluşturmuş. şu anda modern şehir ortamlarındaki saldırgan çetelerin hepsi kadınlardan oluşuyor ve bu çeteler size ne kadar saldırırlarsa saldırsınlar onlara karşı seviyeli bir şekilde hakkınızı bile arayamıyosunuz çünkü siz en ufak bir laf söylediğiniz anda bağırırlar. bunu çok yaşadım. ama şanslıyım çünkü bu manyaklar %100 haklı olduğum durumda bile canları isterse polisi arayıp "bu kişi beni korkuttu" deyip beni tutuklatabilir çünkü kadının sözü esastır. hatta %100 haksız olduğu halde sosyal medyaya haber verse olayın ne olduğuna bile bakmadan feminist örgütler hemen: erkek terörüne artık son, diye senin ismini yayınlayıp protesto bile yapabilirler ve kimseye derdini anlatamazsın, hayatın kayar, yani sen başına gelen bir saldırıda son derece medeni şekilde davranmış olduğun halde bile, karşı tarafa en ufak kötü bir şey yapmayıp kibarca uyandığın halde bile sana bunu yapabiliyorlar. yani şu anda ülkede sokaklarda korkunç bir kadın çete sorunu var ve bir şey de yapamıyoruz.

yukarıdaki konudaki kızı düşünün. İstanbul'un göbeğinde herkesin gözü önünde sosyal ortamda tanımadığı birine keyfi olarak yumruk atıyor ve kendisinden o kadar emin ki karşısındaki kişi tepki verdiği anda bu yumruk atan kız hemen bağırarak fırça kaymaya başlıyor. yani kızın kafa yapısı şu: ben sana yumruk atarım, sen bana karşılık bile vermemelisin. "hem suçlu hem güçlü" deyiminin bu kadar aşırı bir manifestosu daha görülmemiştir heraldi. ama sorsan biz eziliyoruz der bu kız, kendisi plaza ortamında, modern şehir ortamında önüne gelene çete gibi saldırır, diğer insanların haklarını gasp eder, yetmedi bir de bağırır, başına hukuki olarak hiçbir şey gelmez çünkü vajinası ona hukuki dokunulmazlık sağlamıştır, ama kendisine soru sorulunca köydeki zavallı cahil özgüvensiz ezilen köylü kadınını örnek verip: "bu ülkenin kıro erkekleri kadın olduğumuz için bizi eziliyolar ühühüü" diye yalandan ağlamayı da ihmal etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 9 Mart 2020; 4:27:3 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlar kadınlar günü altında feminizmi gösteriyor. Adeta zehirlenmişler ucubeler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taksimde yürüyüş yapan kadınlar ne ki açtıkları pankartta o olsun.

• Şüphesiz doğanın ve onun sisteminin intikamı büyük olur. Eğer terazide denge yoksa elekten geçirir. Bugün erkekte sapıtsa aynısı olur, kadında sapıtsa aynısı olur. Çünkü şüphem yok ki insanlık başı boş bir varlık değildir. Çünkü bu yazdıklarında baştan sona haklısın ve bunun acısı büyük olur. Hani bunu sen ya da ben yaparım demiyorum. Sistem var olduğu sürece intikamını alır. Sistemden kastım kapitalizm değil, diğer arkadaşlar yanlış anlamasın. Evrensel bir sistemden bahsediyorum.
  • bunlar yeni nesili yetişirecek, ülke çoh iyiye gideceh
  • Binlerce kişi katılmış. Dikkat çekici pankartlar üzerinden o kişilerin hepsi buradaki pankartları onaylıyor anlamına gelmez.

Bir de kendimizi kandırmayalım Kahtalı Medine olayı ve benzerleri bu topraklarda yaşanmamış gibi yapmayalım.

İffetli olacakken gülme tutmayanını tercih edersiniz, isteyen de gülme tutanı tercih eder olur biter. Kendi seçimlerinizi bir halt zannetmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet yerinde guzel pankartlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O pankartlarda yazanları anlaman için bir yüzyıl daha ilerlemen ya da ilerlemeniz lazım, kimse anlayış beklemiyor sizden zaten

• O pankartlarda yazanları anlaman için bir yüzyıl daha ilerlemen ya da ilerlemeniz lazım, kimse anlayış beklemiyor sizden zaten

• Feminizm tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır .
  • Pankartlara bakınca midem bulandı inanın kusmamak için kendimi zorladım. Ulan bu ne kendinizi rezil etmişsiniz resmen. Daha itici daha nefret edilir nasıl olunur resmen ders vermişler.

• dünya kadınlar günü kutlyacağız diye erkek düşmanlığı yapmış avam anadolu kezbanlarını gözler önüne serdiğiniz için teşekkürler.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şonra khontkarın şarkısına dişlayk atıyolar

• Keşke bunlara da korona bulaşsa

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Sendende bu beklenirdi redbul

• Türkiye'de bunların poposunu kim kaldırıyor anlamıyorum feminizim ayağına cinsiyetçilik yapıyorlar
  • Zaten kadınların çoğunluğuna '8 Mart neden sizin gününüz' şeklinde bir soru yöneltsen arkasında ki sebebi söyleyemezler.

Çünkü; kadınlar geçmiş ile ilgilenmek yerine anın ve geleceğin kendilerine nasıl empoze edildiğine bakar. Ve sonrasın da hiç bir şekilde gerçekçilik kavramını algılayamaz. Sadece duyduğu bir takım olayların doğrultusun da ilerler.

O yüzden böylesine sahtecilik kavramı içeren pankart,söylem ve düşünce bozuklukları ciddiye alınmamalıdır.

Ayrıca global olarak kadınlar kendilerini aristokrat yada daha üst seviyede yüce bir varlık olarak görmeye başlamışlardır. Bunun en büyük sebebi algı yeteneklerinin kendi çıkarları doğrultusundan çalışmasından dolayıdır.

Sizde bu shit duruma hemcinslerim olarak çok takılmayın. Feminist dediğiniz bencilliğin değiştirilmiş halidir. Ve bu özgürlük değil. Kadının kadını empoze etmesidir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.