Şimdi Ara

Taksitli Telefon Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GMD Elite almayı planlıyorum. Yavaş yavaş bulunmayada başladı en azından beyaz rengi siyahıda gelir 1-2 haftaya her yere. Benim için tek sorun Taksit olayı. Ne yazıkki direk peşin olarak 1299TL veremem. Mutlaka taksitle almam gerekiyor.Duyduğuma göre büyük elektronik marketler Hediye kartını telefonun fiyatına taksitle satıp telefonu hediye olarak veriyorlarmış. Peki bunu hangi mağazalar yapıyor ben Yalova'da yaşadığım için çok fazla bir seçeneğim yok. :D Ancak arada Bursaya falan gidiyorum oradan alırım. Yani kısaca Hangi Elektornik marketler taksitle telefon satıyor.? :D Şimdiden teşekkürler..

• O olay da kalkmış diye duydum. Anlaşmalı bankalardan kredi almak ya da tek çekim yaptırmak gerekiyor sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

O olay da kalkmış diye duydum. Anlaşmalı bankalardan kredi almak ya da tek çekim yaptırmak gerekiyor sanırım

Anlaşmalı bankalardan kredi almak konusunu kısaca anlatabilir misiniz ? Ne fark oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasterHokkabaz

quote:

O olay da kalkmış diye duydum. Anlaşmalı bankalardan kredi almak ya da tek çekim yaptırmak gerekiyor sanırım

Anlaşmalı bankalardan kredi almak konusunu kısaca anlatabilir misiniz ? Ne fark oluyor.

Bildigim kadarıyla belirli günlerde mağazalarda banka personelleri oluyor. Masrafsız belirli bir faiz oraniyla kredi çekmiş oluyorsunuz ay ay bankaya ödüyorsunuz. Ama hesaplamak incelemek lazım; tekn.marketlerin sitelerinde yazıyordur muhtemelen.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MasterHokkabaz

quote:

Bildigim kadarıyla belirli günlerde mağazalarda banka personelleri oluyor. Masrafsız belirli bir faiz oraniyla kredi çekmiş oluyorsunuz ay ay bankaya ödüyorsunuz. Ama hesaplamak incelemek lazım; tekn.marketlerin sitelerinde yazıyordur muhtemelen.

Çok teşekkürler yardımınız için... :)

• Rica ederim :)

• paşam discovery elite mağazalarda satışa çıkmadı benim bildiğim kadarı ile ve dolaylı olarakda anlaşmalı krediyi alsanda istediğin ürünü temin edemezsin , bir ara konuşuyordu elite yöneticileri bir banka ile anlaşma sağlıyabiliriz taksit konusunda diye gerçek olurmu bilemeyeceğim ama daha mağazalara gelmeyen cihaz a taksit gelse nolur :D Sen en iyisi bankadan kredi başvurusu yap öyle al ya da git küçük çaplı dükkanlardan kılıfa taksit yaptır al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanta_kuzen

paşam discovery elite mağazalarda satışa çıkmadı benim bildiğim kadarı ile ve dolaylı olarakda anlaşmalı krediyi alsanda istediğin ürünü temin edemezsin , bir ara konuşuyordu elite yöneticileri bir banka ile anlaşma sağlıyabiliriz taksit konusunda diye gerçek olurmu bilemeyeceğim ama daha mağazalara gelmeyen cihaz a taksit gelse nolur :D Sen en iyisi bankadan kredi başvurusu yap öyle al ya da git küçük çaplı dükkanlardan kılıfa taksit yaptır al

Küçük çaplı dükkanlardan yapabilirim çok mantıklı hem tanıdık birkaç kişide var ama muhtemelen daha onlarada gelmemiştir.Belki bilirsiniz tahminen ne zaman her yerde bulunabilecek duruma gelir. Şu anda yavaş yavaş yerini alıyor mağazalarda fakat hep Beyaz modeli hiç Siyahına rastlamadım.

• İlk çıktığında da beyaz sıkıntısı vardı :) , tam olarak ne zaman gelir bilmiyorum mağazalara ama küçük çaplı dükkanlarda hazır tanıdığın varken internet üzerinden satış yapıldığı için kapora karşılığı sipariş verdir , gerisini taksit yaptırırsın mantıklı olur . Bu GMD nin ilk çıktığında da olmuştu , küçük çaplı dükkanlar baya gelir elde etti.. Bu yüzden telefonu 600 tl den 700 tl lere kadar çeken dükkanlar görmüştüm

Bende senin gibi Elite alma taraftarıydım ama 5.5 inch bana fazla gelir :) Hayırlı olsun
  • Valla su taksitlendirme olayindan bende muzdaripim. Banka olayini iyice arastirmak lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sp almak istiyorum ama taksit li alabilirim o da olmuyor var mi bir yolu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanta_kuzen

İlk çıktığında da beyaz sıkıntısı vardı :) , tam olarak ne zaman gelir bilmiyorum mağazalara ama küçük çaplı dükkanlarda hazır tanıdığın varken internet üzerinden satış yapıldığı için kapora karşılığı sipariş verdir , gerisini taksit yaptırırsın mantıklı olur . Bu GMD nin ilk çıktığında da olmuştu , küçük çaplı dükkanlar baya gelir elde etti.. Bu yüzden telefonu 600 tl den 700 tl lere kadar çeken dükkanlar görmüştüm

Bende senin gibi Elite alma taraftarıydım ama 5.5 inch bana fazla gelir :) Hayırlı olsun

Teşekkürler yorumun için biraz geç cevap verebildim kusura bakma.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.