Herkeze merhaba, yardımcı olan olmayan şimdiden herkeze teşekkür ediyorum. (yanlış yere açtıysam konuyu affedin çünkü forum konusunda acemiyim) telefonumun 290 mb ramı var (pocket) ve yavaş.ve çok kasıyor hafıza 8 gb sd kartla beraber 11 gb. facebooka girerken kendi kendine çıkıyor oyundan çıkarken kendine gelmesi biraz uzun sürüyor az uygulama olduğu halde. sizce root cözüm yolu olabilir mi ya da başka birşey ?
Kendi yöntemi mi söyleyim Telifonu rootladım gereksiz gördüğüm tüm uygulamaları facebook + twitt. bile kaldırdım. Clean masterı hem çöp temizliği hemde hafıza arttırmak için yükledim. Net ve face için Boat browser yüklü hızlı ve stabil tarayıcı. En iyi performansı bu şekilde alabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
bendede pocket neo var tek çekirdek acaip yavaş bi telefon aynı şeyler bendede oluyor alıştım artık kusura bakma yardımcı olamıyorum ..........
teknolojiprofesörüT
kullanıcısına yanıt
Cyanogen Mod ilaçtır bu tarz telefonlara. Yükleyin bi CM7 keyfinize bakın.
teşekkürler ilk gelen cevabı deneyeceğim eğer olmassa bu söylediklerinizi uygulayacağım arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme