Şimdi Ara

Takvim notlarının silinmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar.2016 ve 2017 yıllarında takvime kaydettiğim detaylı notlarım vardı o güne özel ve uzun süre sonra bugün bakmaya kalktığımda hepsinin gittiğini gördüm.Geri getirebilmek için ya da bunları bulmak için yapabileceğim herhangi bir şey var mı?Gerçekten çok değerli oldukları için bulup geri getirmek istiyorum.Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• google takvimse geçmiş olsun

gerizekalı googleın gerizekalı not uygulaması notumu tutmuyor mapsi yerlerimi tutmuyor bu kadar rezillik olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

google takvimse geçmiş olsun

gerizekalı googleın gerizekalı not uygulaması notumu tutmuyor mapsi yerlerimi tutmuyor bu kadar rezillik olmaz
    HTCnin kendi takvimine kaydetmiştim,Google takvimi de indirdim bugün belki oraya işlemiştir bulurum diye ancak nafile ne oraya işlemiş ne HTC takvimde var nasıl geri getireceğim bilmiyorum Google Play hesabına takvimin yedeğini de işlememişler nasıl bir saçmalık anlamıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: PatchCipriano

HTCnin kendi takvimine kaydetmiştim,Google takvimi de indirdim bugün belki oraya işlemiştir bulurum diye ancak nafile ne oraya işlemiş ne HTC takvimde var nasıl geri getireceğim bilmiyorum Google Play hesabına takvimin yedeğini de işlememişler nasıl bir saçmalık anlamıyorum ben.

Alıntıları Göster
    hmmmm hesap yada kullanıcı değişimi güncelleme falan yaptınız mı hiç? ben 2 mail kullanıyorum mesela ondan dolayı bazen karışıklık oluyor

bu arada cihaz ne hocam bende htc 10 var google takvim hariç takvim yok

dediğim gibi bu aptal uygulamalara güven olmuyor bir kaç tane fotoğrafımı bozan uygulamam bile oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

hmmmm hesap yada kullanıcı değişimi güncelleme falan yaptınız mı hiç? ben 2 mail kullanıyorum mesela ondan dolayı bazen karışıklık oluyor

bu arada cihaz ne hocam bende htc 10 var google takvim hariç takvim yok

dediğim gibi bu aptal uygulamalara güven olmuyor bir kaç tane fotoğrafımı bozan uygulamam bile oldu

Alıntıları Göster
    Telefonum 3 senedir olduğu gibi duruyor hani ne bir sıfırlama ne bir bozulma oldu 2016 yılından beri hiçbir şey olmadan kullanmaya devam ediyorum o yüzden benden sebeple bir şey olduğunu düşünmüyorum.Yillardir kullandığım Google hesabını kullanıyorum hiç değişiklik de yapmadım niye böyle bir şey oldu aklım almıyor.Aklima gelen tek şey Htcnin bu takvime getirdiği bir lanet güncelleme benim tüm notlarımı sildi.Telefonun modeli desire 820 benim de.Htc destek ekibine de yazdım ama muhtemelen yapabileceğimiz bir şey yok deyip bitirecekler konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: PatchCipriano

Telefonum 3 senedir olduğu gibi duruyor hani ne bir sıfırlama ne bir bozulma oldu 2016 yılından beri hiçbir şey olmadan kullanmaya devam ediyorum o yüzden benden sebeple bir şey olduğunu düşünmüyorum.Yillardir kullandığım Google hesabını kullanıyorum hiç değişiklik de yapmadım niye böyle bir şey oldu aklım almıyor.Aklima gelen tek şey Htcnin bu takvime getirdiği bir lanet güncelleme benim tüm notlarımı sildi.Telefonun modeli desire 820 benim de.Htc destek ekibine de yazdım ama muhtemelen yapabileceğimiz bir şey yok deyip bitirecekler konuyu.

Alıntıları Göster
    Aynen muhtemelen basarisiz bir guncelleme yuzunden olmuştur gecmis olsun hicbir uygulamaya guven olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.