Şimdi Ara

Talent bugu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bnm turkwowda 55 lvl hunterim var ve wotlk e geçişimizden beri talentleri her log oluşumda sıfırlanıyo uzun süredir chara girmiyodum bu aralar gene kasmaya karar verdim ama hala düzelmemiş bunu yaşayıpta düzeltebilen varsa lütfen benimle paylaşsın her logdan sora talent verip skilleri ayarlamak çok sinir bozucu oluyo şimdiden teşekkürler

• Beleş serverda oynarsan katlanıcaksın bazı şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Beleş serverda oynarsan katlanıcaksın bazı şeylere.

yahu o adamın sorunu,seni hiç mi hiç ilgilendiremz...herşeye atlamayın private server,şöyle böyle diye.ne kadar sığ beyinli insanlarsınız..Belki adma haftada 1-2 saat oynuyor ve orj wowa para vermek istemiyor,belki verecek parası yok,belki de vermek istemiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertungaa

quote:

yahu o adamın sorunu,seni hiç mi hiç ilgilendiremz...herşeye atlamayın private server,şöyle böyle diye.ne kadar sığ beyinli insanlarsınız..Belki adma haftada 1-2 saat oynuyor ve orj wowa para vermek istemiyor,belki verecek parası yok,belki de vermek istemiyor..

Orjinal serverda bu olaylar olmaz. Adam ne demiş sen ne demişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

quote:

Orijinalden alıntı: Ertungaa

quote:

Orjinal serverda bu olaylar olmaz. Adam ne demiş sen ne demişsin.

arkadaşım orjinal serverda bu olayların olmadığını herkes biliyor..Bi akıllı sizsiniz yani bunu bilen ve dile getiren.

• Kardeşim o zaman ne konuşuyorsun bize ders mi veriyorsun aklınca... Adam private serverda oynuyor onu gidecek serverı kurana soracak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad Staff Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.