Şimdi Ara

Talent konusunda yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler oyuna 3 gün önce başladım 11 lwl oldum . Ama şu talent işini nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum BM, MM veya SUR.. hangisini kullanmalıyım bu oyunun üstadları kimse yardımlarını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

http://www.wow-tr.com/talent/#a

Sağolasın ben aslında şunu sormak istedim bun tallentlerin hangisi iyidir puanlarımı hangisine kullanmalıyım tavsiye istemiştim. (3 günlük oyuncuyum hiç birşey bilmiyorum)
  • Kafana takma canın hangini istiyorsa ona git istediğin zaman sıfırlarsın lvl 40 tan sonra dual talent alcan 2 talent arasında istediğin zaman değişim yaparsın .Hunter uzmanı değilim başta Beast Mastery talentine git petin çok güçlü olur senin armolarından güçlenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isk0rpit

Kafana takma canın hangini istiyorsa ona git istediğin zaman sıfırlarsın lvl 40 tan sonra dual talent alcan 2 talent arasında istediğin zaman değişim yaparsın .Hunter uzmanı değilim başta Beast Mastery talentine git petin çok güçlü olur senin armolarından güçlenir.

Teşekkürler
  • Oynayış tarzına göre değişir talent olayı. Dersenki benim bir hayvanım olsun, bu hayvan çok iyi bir yakın dövüş uzmanı olsun, o tanklık yaparken ben ranged olup PvE de hızlıca kasıyım... O zaman BM. Ama dersenki ben çok uzman bir okçu oluyum okum ile terör estiriyim hayvan ikinci planda kalıp bana yardımcı olsun o zaman MM.. Yani sadece hunter için değil tüm sınıflar için talent olayı oyuncunun oyun tarzına ve guild içinde üstleneceği göreve göre değişir. Hatta her hunter BM aynı talent dağılımını bile kullanmaz. Özellikle dungeonda tank olan oyuncunun işini baltalamak istemiyorsa kendi petinde agro ve taunt olayını engelleyecek şekilde dağılım yaparken diğeri dungeonlarda fazla takılmayıp arazide PvE yapıyorsa taunt ve agroya yüklenir......

Kısacası önce oyundan beklentini. guilddeki pozisyonunu ve oyun tarzını belirle talent olayını ona göre araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Oynayış tarzına göre değişir talent olayı. Dersenki benim bir hayvanım olsun, bu hayvan çok iyi bir yakın dövüş uzmanı olsun, o tanklık yaparken ben ranged olup PvE de hızlıca kasıyım... O zaman BM. Ama dersenki ben çok uzman bir okçu oluyum okum ile terör estiriyim hayvan ikinci planda kalıp bana yardımcı olsun o zaman MM.. Yani sadece hunter için değil tüm sınıflar için talent olayı oyuncunun oyun tarzına ve guild içinde üstleneceği göreve göre değişir. Hatta her hunter BM aynı talent dağılımını bile kullanmaz. Özellikle dungeonda tank olan oyuncunun işini baltalamak istemiyorsa kendi petinde agro ve taunt olayını engelleyecek şekilde dağılım yaparken diğeri dungeonlarda fazla takılmayıp arazide PvE yapıyorsa taunt ve agroya yüklenir......

Kısacası önce oyundan beklentini. guilddeki pozisyonunu ve oyun tarzını belirle talent olayını ona göre araştır.

Teşekkür ederim yardımın için

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Arkadaşın söylediğine ek olarak bende birşeyler söylemek isterim.

Ne yaparsan yap ama forumlarda ki BM nerflendi Survival bufflandı diye talentini değiştirmeye kalkma.Kendi zevkine göre istediğini seç ve yine kendi isteğine göre puanları dağıt.Ben uzun süredir DK unholy oynuyorum(Milletin beğendiği hazır bir talent ağacı seçmiştim)Ve yine uzun süredir fros talentine geçmek istiyordum.Geçmememin sebebi ise frostun nerflenmesiydi.Fakat dün kendime hakim olmadım ve frosta geçip ilk defa kendim talent puanlarını özgürce dağıttım.Ve gece boyunca WoW hayatım boyunca en zevkli PVP'mi yaptım.Şu an çok etkilemeyecek fakat 85'e doğru talent olayı çok önemli olacak.Örnek veriyorum BM ile kasması kolay diye o talenti alma.Hepsini dene hangi talentten daha çok zevk alırsan onunla oyna.

Ben bu dedigine katılmıyorum butun forumun kaanati bu yönde seviyorsan birakma tabiki birakmada eger tamamen pvp odaklı oynuyorsan ve senin oynadıgın karaktere gelen nerf %80 aşagı indiriyorsa seni icinden oynayasın gelmiyor.Bu nerf işi sacmalık tamamen dönem dönem yukseltip indiriyorlar oyuna baglamak icinde nerf yaptıklarında yaptıkları charlarda oynancak vaziyetten cıkıyor.

Misal retri paladin gelen nerfler ile retri palan artık yok denecek kadar az (pvp yapanlari arena yapanları pve icin oynayanlardan bahsetmiyorum) duratorda oturup izliyorum yok retri paladin 1tane zaten frost dk ile retri paladin görmek zor.
    Tamam pala lar cok op olmus olabilirler zamanında ama simdi tamamen yok etmemeleri lazımdı.

2.si frost dk frost dk actım 1 1.5 ay once güzeldi hp basma falan gidiyorduk gene kesen kesiyordu neyse nerf geldi server dk yok yani toplamda diyelim 100dk charı varsa 10tane yok serverda olanlarda unholy e gecti kendi yaptıgım pvp ve izlediklerimden yola cıkarak suan frost dk da pvp öldü artık karsındaki priest mage rog kesmek cok cok zor. Ben göremiyorum kesebilen kendim olsa tek diyecegim benm beceriksizligim ama yok yani eger burda varsa forst dk ile oynayaip kendi ayarında item vs sahip olan yazdıklarımdan kesen char acıp izlemek isterim gerçekten. E şimdi sen pvp sini kesersen onunu charın ben pvp yapmak istiyorum herkese yatıncada zevk vermiyor bekliyim desen buf almasını nezaman gelcegi belli degil.Yani tamam nerf yedirirler dussun dk cok op du ama yok etme retriyi yok etme mage 10 clasın 9unu keserken rog aynı sekilde priest cogunu keserken retri anca 1 2 dk anca 1 2 clası indirebiliyor.Yani ben suna inanmıyorum sen istedigin kadar süper oyna sen en becerekli en akıllı en ck taktik bilen ve karsıdaki charı tanıyan dk ol frost nerfli iken karsına senden hepsini biraz daha az bilen biri gelsin seni kesiyor.Benim görusum bu şekilde nerf yapıosan öldürmeden yap.Ve eger gercekten frost dk var ise forumda aynı set ayni dengede karsındaki mage rog kesebiliyorsa suan yazsın buraya ben girip izlemek istiyorum

• Şimdi ben BM ye verdim puanları ve "learn" tıkladım.. İstediğim zamanda değiştirip MM ye veya diğerine geçebiliyorsam artık deneye deneye tecrübe ediniriz. Yardımlarınız için teşekkürler ama bu nerf de ne oluyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Must1903 -- 6 Temmuz 2011; 17:13:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exorcistt

Şimdi ben BM ye verdim puanları ve "learn" tıkladım.. İstediğim zamanda değiştirip MM ye veya diğerine geçebiliyorsam artık deneye deneye tecrübe ediniriz. Yardımlarınız için teşekkürler ama bu nerf de ne oluyor ?

yok mu yardım edecek 1 kişi daha?
  • Bilizzard ara ara bazı sınıflardaki bazı özelliklerin matematiksel değerlerini kurcalar. Mesela senin en sık kullandığın vuruş için gerekli mana değerini 50 den 80 e çıkartır damage değerini de 1000 den 700 e indirir. Ne oldu şimdi senin en sevdiğin spell hem pahalandı hem de gücü azaldı yani NERF yedi.
    Bazende bir spell için dolma süresi 5 saniye iken 3 saniyeye iner ve 500 damage olan değeri 800 olur. Şimdi ne oldu BUFF lanmış oldu.
    Bilmem anlatabildimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

Bilizzard ara ara bazı sınıflardaki bazı özelliklerin matematiksel değerlerini kurcalar. Mesela senin en sık kullandığın vuruş için gerekli mana değerini 50 den 80 e çıkartır damage değerini de 1000 den 700 e indirir. Ne oldu şimdi senin en sevdiğin spell hem pahalandı hem de gücü azaldı yani NERF yedi.
    Bazende bir spell için dolma süresi 5 saniye iken 3 saniyeye iner ve 500 damage olan değeri 800 olur. Şimdi ne oldu BUFF lanmış oldu.
    Bilmem anlatabildimmi?

Evet süper anlattın teşekkür ederim. artık geri kalanını da oynaya oynaya bi şekilde öğrencez ama oyun bayağı teferruatlı ve çok karışık geldi, çözeriz inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

Valla ben çerez gibi götürüyorum frost dk olarak.Full vicious var.Dün gece ardı ardına mage - shaman - rogue geldi İlk ikisini yatırdım.rogue ise 3k can ile kaçtı son anda

3vs1 mi gelip izlemek isterim hangi server?
  • iyi hoş da koydugun ss pek anlamı yok hordelarda 1. olan 3kill yapmıs yani resmen ezilmişler bizde öyle şeyler yok yani siz ezmişsiniz zaten aly olarak bukadar farkı hic görmedim duratorda yaptgini 1v1 dual lerde ve areneda durum ayınım onlar onemli de
  • ben yalan söyledin gibi bir şey ima etmedim ama o ss hic önemi yok cunku orda karsınızda kimse yok mob kesmiş gibi kesmişiniz suan ortalama bir mage kesme sansın cok az.diger charları söylemiyorum bile hele 3vs1 giricen herkesin canı 50 60 k kalmıs bile olsa alamazsın.Tabiki yetenege baglı ama olay o zaten bg de karambol herşey.Yanlış anlama ben sen kesemzsin yada yalan söyluyorsun demiyorum sadece gercekten kesebilenler varsa denk itemleri olanları gelip izleyip görmek istiyorum bizim serverda dk görmek imkansız
  • yalan atmadıgımı yazdıgın icin dedim
  • Neyse ozaman buralardaki en yetenekli dk lardan birisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.