Şimdi Ara

talentlarla ilgili yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar wow'da yeni oyuncu sayilirim, herkes dual talenttan ve talent dagitimindan bahsediyor. ben level 40'ta actim dual talent spec. olayini.
    suan level 63 warlockim var ve affliction ile destruction talentlari acik.

ilk sorum şu; bir sey yanlis mi yapiyorum? cunku gorunen o ki level 85 e kadar butun talentlarimi acabilecegim affli ve destro icin ve ikisini degismeli kullaniyorum.
    ikisini ayni anda kullanmak gibi bir durum var da ben mi bilmiyorum? niye bir talenti acmayip digerini acmak gibi bir durum var?

ikinci soru ise; dungeonlarda destro talentini acmama ragmen dps siralamasinda 4. oluyorum o da healer i gecerek ve partydeki elemanin biri utanmam gerektigini soyledi utandim cidden, anladigim kadariyla destro warlock lar dps de ilk sirayi cekiyor genelde. Dps olayini nasil cozebilirim?

tesekkurler simdiden.

• Talentleri kendi kafandan ayarlarsan çok saçma ve işe yaramayan sonuçlara ulaşabilirsin.
    Talent buidleri için birçok site var.Güzel destro warlock talent buildi yapmış bir siteyi ben sana vereyim, diğerlerini de sen araştırırsın gerekirse.

Destro Warlock için en beğenilen talent dizilimi;
    http://www.wowhead.com/talent#IbGZcZIrbfRbsodo

Ayrıca bu siteden de yan taraftan class, spec seçerek en iyi talent veya glyphları kendin görebilirsin.Üstte verdiğim sitede buradaki en iyi warlock dizilimi.
    http://www.wowpopular.com/Destruction/Warlock/talents

İkinci olarak dps olayı biraz senin oyunculuğunla ilgili.Yeni oyuncu sayılırım diyorsun, hemen oyuna hakim olmayı beklememelisin.Sana o tarz şeyler söyleyenlere de yeni oyuncu olduğunu söylersen daha hoşgörülü davranırlar.

Ayrıca dungeonlarda görmüşsündür, birileri kimin ne kadar dps yaptığını yazar.Onu yapan bir AddOn var.O AddOn u kendin yükleyip, dg devam ederken kendinin kaçıncı sırada olduğunu görüp ona göre dps yaparsan birazda olsa daha iyi dps yapmanı sağlayacaktır.Bende ilk karakterimle sürekli 4. olurdum, dün tekrar ilk karakterimle dungeona girdim ve recount da 1. sıradaydım.Tabi bütün dungeon boyunca tankın yaptığı dps yide görerek sürekli onunla yarış içinde olmamında katkısı oldu.

• l2p
  • celades ne demek istedigini anlamadim, kal_dorei cok tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocaed -- 4 Ocak 2011; 14:27:40 >
  • bende 62 warlock um aff ve demon talentları var genelde affliction dayım. bana da aynını söylüyolar bende sadece healer ı geçebiliyoruım. shadow bolt attığında ortalama ne kadar vuruyosun? 650-700 arası bende, kime sorduysam çok düşük dedi daha yüksek olmalı dedi. bu bi ölçüt değil ama bi fikir sahibi olmak için shadow bolt yazdım. seniin ne kadar?

üstelik talentları da kafama göre vermedim netten bulduğum en çok tavsiye edilenlerden verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.